Duslerforumun Gemisi Batarsa

Gülümse.

Bayan Üye
oZKan : Kim çarptı la gemiye??
Dıesel:Ya abi Anıl Artisttlik yapcam diye çarptı, çok yakın girdi buzdağlarına, ya üf ya.
oZKan :Allah belanızı versin sizin, iki dakika aşağıya indik, batırdınız caanım gemiyi....
£N!S: Evet sayın yolcularımız on kalem sadece bir milyon. Bitti mi bitmedi, yanında da dikiş ipliği. Şimdi sorabilirsiniz okyanusun ortasında ne işimize yarayacak bunlar diye.

Kenks:Kaptan napıyorsun geniş alsana şu vapuru.
oZKan: Vapur değil kızıımmm, Duslerforum Gemısı . Batmaz, bak nasıl makas atcam şu buzdağlarının arasından hehehe.
Feat: Dikkat etsene, bak şu kadar insanın vebali üstümüze. Yavaş yavaşşşşş
oZKan: Yok bir şey azıcık sürttü yandan, sanayi de pasta atarlar geçer.

Kunt10:Sadece kadınlar ve çocuklar, zorlamayın la, sadece kadınlar ve çocuklar. Hüüoop ne diyom la ben, nereye???
Noxı StyLe:Anıl abı aşağıda baya büyük bir delik var, su alıyoruz.
Kunt10 : Şurda beyaz çimento var, onunla kapatın şimdilik, sonraki limana kadar idare edelim, sonra sanayiye götürürüz.

uAalı:Abi buzdagi geliyo be..
oZKan: Ööf öf neresinden baksan 4 trilyon eder bu gemi.. Tam göbekten carpacak ba ba ba. Tersanede de doğrultamazlar bunu.
uAalı: Sigortasi bişeyi vardir abi.. Kamaraya gidiyorum cüzdani telefonu alayım ben.
Esra: Bizim üyeleri al gel de üşümeyelim.. Valizleri neden almiyorlar sandala anlamadim ki

£N!S: abi gemi batıyor napıcaz
Kunt10: oğlum önce kadınlar ve çocuklar!
£N!S: boşver ben 2 flika ayarladım birinde sen birinde ben arazi olucaz
Kunt10:Oglum filikalar 60 kişi alıyor
£N!S: Alsın rahat rahat gideriz mehtaba karşı...

Herkes bırsey yapıyordu bende yapayım dedım. Begenırsınız Umarım :D

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri