Duslerforumdakilerin işleri

SanaL_Boy

Kayıtlı Üye
ozkan� Dedektif � Bak sen beni kandıracakmış gibi bide plan kurmuş yaa.Fare ben seni yakalayıp bi güzel dışarı çıkma yasağa koydurtmam mı tepene
ChokoPrenses� Ana okulu Öretmeni -
happy.gif
canım dur ben annenle özel bi konuşiyim sen yaramazlık yapma olur mu
Enis � Pasta ustası � -Ustaa pastalar nerdeee? � Ne pastası olm.Bugün pasta çıkıcakmıydı?E ben onların hepsini gerekmez diye yediiimm
Naled_Cocuq- Trafik Polisi - ah kardeşim b.k mu var bu kadar içiosunuz neyse artık eve nasıl gidecenizi de biliosunuzdur.Hız yapmayın Yarın akşam da bu mevkii deyim bi duble de beklerim yoksa basarım cezayı heaaa
Aiihhh�. Bekleme yapma aiiihhh�
Diesel� Taksici - ulen gece gece bu travesti de nerden çıktı yaww�Ablacım sizi nerde bırakacaz yok yani mesai bitti de ona mahsuben�tabi ablacım gelirim sizinlen
bjkkolik� Çiçekçi - Şimdi şöle iki gülün arasına bi karanfil hıh bide şuraya bi krizanten serptikmiydi tamammm.Biraz pahalı oldu ama idare edin canım artık
Sanal_Boy � Mezar Bekçisi - Yahu acaba şunnarın hepsi ayaklansa ben de başlarına geçip dünyayı kuşatsam ne güzel olur�Bişi mi kıpırdadı orda şiii kim var orda ses ver seeessss

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri