sEmih
Kayıtlı Üye
DuslerForum'da Örnek Aldiginiz, Taktir Ettiginiz Üye
DuslerForum'a Bir Bakin.. Yüzlerce Belkide Binlerce Üyesi Var. Iclerinden Öyle Bitanesi Varki,Sizin ici o oLmadan,DuslerForum Olmaz. Yeniden Üye Olma $ansiniz oLsa Onun Gibi,Onun Nickini Kullanmak (V.s) Isterdiniz..
Şimdi,Burda,Bizlerle Paylasın o Halde! Hem Bu Sayede , Üyeler Burada Bahsedilmek Adına Daha Verimli Olmak iSteyecekLer. Bu Da Bizler Adına Yararli Bi Gelisme Olacak Elbette!
$imdi Söyleyin, DuslerForum'un Örnek Alinmasi , Taktir Edilmesi Gereken Biricik Üyesi kim Sizce ?
( Forumun En'leri Konusu İle Karistirilmamasi Rica Olunur )
Ben Basliyorum o Halde. DuslerForum'da Örnek Aldigim , Taktir Ettigim Biricik Üye CooLMaster [ OzKaN ]
Onun Konumunda Onun Gibi Olmayi Isterdim $ahsen..DuslerForum'a Bir Bakin.. Yüzlerce Belkide Binlerce Üyesi Var. Iclerinden Öyle Bitanesi Varki,Sizin ici o oLmadan,DuslerForum Olmaz. Yeniden Üye Olma $ansiniz oLsa Onun Gibi,Onun Nickini Kullanmak (V.s) Isterdiniz..
Şimdi,Burda,Bizlerle Paylasın o Halde! Hem Bu Sayede , Üyeler Burada Bahsedilmek Adına Daha Verimli Olmak iSteyecekLer. Bu Da Bizler Adına Yararli Bi Gelisme Olacak Elbette!
$imdi Söyleyin, DuslerForum'un Örnek Alinmasi , Taktir Edilmesi Gereken Biricik Üyesi kim Sizce ?
( Forumun En'leri Konusu İle Karistirilmamasi Rica Olunur )
Ben Basliyorum o Halde. DuslerForum'da Örnek Aldigim , Taktir Ettigim Biricik Üye CooLMaster [ OzKaN ]