daigaku
Bayan Üye
Merhaba dostlar..Yeni bir eğitim programına hoş geldiniz...
hepimizin zaman zaman konusu kilitleniyor...Fakat bazen kilitlenmiş konular tekrar açılıyor..Peki neden açılıyor hiç düşündünüz mü?
Artık buna dur demenin vakti geldi...
düşlerforumun açığını bularak içeri sızdım ve kilitli konuyu açmanın yolunu buldum
Bu dersi takip ederek siz de kilitli konularınızı açabilirsiniz.
1.Adım : Konu Açma
Önce bize kilitlenmiş bir konu gerekiyor...Hiç sorun değil hemen 1 adet konu açıyoruz..(konunun saçmalığı ve açıldığı bölüm çok önemli..buna dikkat!)
bu konuyu komik yazılar bölümüne açarsanız kilitlenme şansı artar..
2.Adım : Bekleme
Şimdilik bir yetkilinin açtığımız konuyu farketmesini bekliyoruz.Çıkın bi dolaşın , mutfağa gidin su için...Geldiğinizde aşağıdaki konumuzun kilitlenmiş olduğunu farkedeceksiniz..
3.Adım : Sebep Öğrenme
Bakalım konumuz niye kilitlenmiş....
Hımmm.. ^^DANGER^^ süper adminimiz biraz kızmış anlaşılan
Hiç dert değil açıcaz o kilidi sabredin...
4.Adım : Yemek Tariflerii'ne Gidiş
Hemen Yemek Tarifleri.com adresine girip dürüm yapan bir dükkan buluyoruz...
Dürümümüzü seçtikten sonra ercan ın ev adresini yazarak sipariş veriyoruz.. (www.düşlerforum.com yazabilirsiniz onlar bulurlar..)
Ve sonra mail adresinize gelecek olan aktivasyon işlemini yapıyoruz...Ve tekrar bekliyoruz...
Hatta gitmişken bir de ****OZKAN**** için de köfte siparişi verelim
5.Adım : Bekleme 2
Bu adımda tekrar konumuzda oluşacak değişiklikleri ve ^^DANGER^^ süper adminimizin ağzındaki lokmayı yutmasını bekliyoruz
6.Adım : Final
Aaaa...Konumuz açılmış bile..
Bakalım konumuz neden açılmış???
hahahahahahahahahahahahahahaha
Evde denemeyin arkadaşlar sakıncalı olabilir
kimse kalkıp da ^^DANGER^^ süper adminimiz rüşvet almaz falan diye zırvalamasın bu iş eğlence olsun diye yapılmıştır..
Bir eğitim programında daha görüşmek üzere.Esen kalın :184::184:
hepimizin zaman zaman konusu kilitleniyor...Fakat bazen kilitlenmiş konular tekrar açılıyor..Peki neden açılıyor hiç düşündünüz mü?
Artık buna dur demenin vakti geldi...
düşlerforumun açığını bularak içeri sızdım ve kilitli konuyu açmanın yolunu buldum
Bu dersi takip ederek siz de kilitli konularınızı açabilirsiniz.
1.Adım : Konu Açma
Önce bize kilitlenmiş bir konu gerekiyor...Hiç sorun değil hemen 1 adet konu açıyoruz..(konunun saçmalığı ve açıldığı bölüm çok önemli..buna dikkat!)
bu konuyu komik yazılar bölümüne açarsanız kilitlenme şansı artar..
2.Adım : Bekleme
Şimdilik bir yetkilinin açtığımız konuyu farketmesini bekliyoruz.Çıkın bi dolaşın , mutfağa gidin su için...Geldiğinizde aşağıdaki konumuzun kilitlenmiş olduğunu farkedeceksiniz..
3.Adım : Sebep Öğrenme
Bakalım konumuz niye kilitlenmiş....
Hımmm.. ^^DANGER^^ süper adminimiz biraz kızmış anlaşılan
Hiç dert değil açıcaz o kilidi sabredin...
4.Adım : Yemek Tariflerii'ne Gidiş
Hemen Yemek Tarifleri.com adresine girip dürüm yapan bir dükkan buluyoruz...
Dürümümüzü seçtikten sonra ercan ın ev adresini yazarak sipariş veriyoruz.. (www.düşlerforum.com yazabilirsiniz onlar bulurlar..)
Ve sonra mail adresinize gelecek olan aktivasyon işlemini yapıyoruz...Ve tekrar bekliyoruz...
Hatta gitmişken bir de ****OZKAN**** için de köfte siparişi verelim
5.Adım : Bekleme 2
Bu adımda tekrar konumuzda oluşacak değişiklikleri ve ^^DANGER^^ süper adminimizin ağzındaki lokmayı yutmasını bekliyoruz
6.Adım : Final
Aaaa...Konumuz açılmış bile..
Bakalım konumuz neden açılmış???
hahahahahahahahahahahahahahaha
Evde denemeyin arkadaşlar sakıncalı olabilir
kimse kalkıp da ^^DANGER^^ süper adminimiz rüşvet almaz falan diye zırvalamasın bu iş eğlence olsun diye yapılmıştır..
Bir eğitim programında daha görüşmek üzere.Esen kalın :184::184: