DÜŞLERFORUM YÖNETİM USUL Ve ESASLARI

İnci

1907
Prenses
****< DÜŞLERFORUM YÖNETİM USUL Ve ESASLARI ****>
İlk önce sizleri DÜŞLERFORUM'U yöneten ekibimizle tanıştırayım:
66236364.jpg
Kadromuz çok sağlam olduğu gibi kalabalık da olduğundan, ayrıca fotoğraf çekinme anında DÜŞLERFORUMUMUZUN başıboş bırakmamak adına tüm arkadaşlarımız objektifte görünmemektedir.
****< DÜŞLERFORUM YÖNETİM KADROSU ****>
dieseL

NaLeD_CoCuQ

4MinoRMacH1Ne

*Mypop

h.i.m.e.s.54

By_Chekici

MLq'Sy

Asi Ruh

Lyd

nazlı

cansu^^

Ayse^^

' İnci

GFBuqra

karagümrük

lokumum

sheker kıs

ashlı

aşKoliq^^
Üst yönetim kadrosuyla tanıştınız. Bu ekibin işini nasıl yaptığını anlamak için onların DÜŞLERFORUM'U nasıl gördüğüne bakmalısınız :
matrixu.jpg
Bu açıklamalardan sonra gelelim nasıl ve nerelerden yönetildiğine ? Beraber DÜŞLERFORUMU gezmeye başlayalım. İlk olarak şikayetlerinizin dinlendiği ve değerlendirildiği ana merkezle başlayalım.Karşınızda Şikayet Bildirim Merkezimiz :
kayetbldrm.jpg
Sıradaki birim ise önemli bir merkezimiz. DÜŞLERFORUM Arşiv Bölümü: ( Sakın hiç bir şeye dokunmayın
tongue.gif
)
arsiv.jpg
Sıradaki birimin ismi ise DÜŞLERFORUM Konu Upload Birimi...Bu bölümde yasal her türlü bilgiyi yükleyebiliriz.
uploadanamerkes.jpg
Sıradaki birim ise her türlü sorunun çözüldüğü DÜŞLERFORUM Teknik Servisi.
teknikserviskc8.jpg
Sıradaki merkez ise her yöneticinin kendine ait odalarından biri. DÜŞLERFORUM Yönetici Odası .
ynetcodasi.png
Burası da üyelerimize ait olan DÜŞLERFORUM Üye Odası :
sradanyeodas.jpg
Sıradaki bölümden geçmeden önce maskelerinizi takmanızı öneriririm. Sıradaki yer ise DÜŞLERFORUM'un çöplerinin atıldığı DÜŞLERFORUM Çöplüğü :
cplk.jpg
Şimdi ise biraz sessiz olun ve şimdi görecekleriniz burdan çıkışta unutun. Sıradaki birim ise DÜŞLERFORUM Gizli Karargahı : Şşşşşşşt !
gizlikarargahcc2.jpg
Şimdiki bölümümüzün adı ise Banlanmış Üyelerin Tutulduğu yüksek güvenlikli DÜŞLERFORUM Ban Odası. Hiç ilgilenmeyin...Çeksin cezasını haketmiştir kesin !!!
tongue.gif
banlyesaklama.jpg
Neyse bu kadar gezinti yeter. Yorulduysanız gelin hep beraber DÜŞLERFORUM Çay-kahve odasında birer bardak bir şeyler içelim... Çaylar şirketten....
82.gif
caykahveodas.jpg

---> DÜŞLERFORUM YÖNETİM USUL Ve ESASLARI

rıca ederim aşkım

rıca ederim gençlik

gizlikarargahcc2.jpg

Bu kim Semih'mi hahaha

Saol cnm çok güzel olmuşş:pp

vauv begenmenize sevindimn canlarımm :50:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri