****< DÜŞLERFORUM YÖNETİM USUL Ve ESASLARI ****>
İlk önce sizleri DÜŞLERFORUM'U yöneten ekibimizle tanıştırayım:
Kadromuz çok sağlam olduğu gibi kalabalık da olduğundan, ayrıca fotoğraf çekinme anında DÜŞLERFORUMUMUZUN başıboş bırakmamak adına tüm arkadaşlarımız objektifte görünmemektedir.
****< DÜŞLERFORUM YÖNETİM KADROSU ****>
dieseL
NaLeD_CoCuQ
4MinoRMacH1Ne
*Mypop
h.i.m.e.s.54
By_Chekici
MLq'Sy
Asi Ruh
Lyd
nazlı
cansu^^
Ayse^^
' İnci
GFBuqra
karagümrük
lokumum
sheker kıs
ashlı
aşKoliq^^
NaLeD_CoCuQ
4MinoRMacH1Ne
*Mypop
h.i.m.e.s.54
By_Chekici
MLq'Sy
Asi Ruh
Lyd
nazlı
cansu^^
Ayse^^
' İnci
GFBuqra
karagümrük
lokumum
sheker kıs
ashlı
aşKoliq^^
Üst yönetim kadrosuyla tanıştınız. Bu ekibin işini nasıl yaptığını anlamak için onların DÜŞLERFORUM'U nasıl gördüğüne bakmalısınız :
Bu açıklamalardan sonra gelelim nasıl ve nerelerden yönetildiğine ? Beraber DÜŞLERFORUMU gezmeye başlayalım. İlk olarak şikayetlerinizin dinlendiği ve değerlendirildiği ana merkezle başlayalım.Karşınızda Şikayet Bildirim Merkezimiz :
Sıradaki birim ise önemli bir merkezimiz. DÜŞLERFORUM Arşiv Bölümü: ( Sakın hiç bir şeye dokunmayın
)
Sıradaki birimin ismi ise DÜŞLERFORUM Konu Upload Birimi...Bu bölümde yasal her türlü bilgiyi yükleyebiliriz.
Sıradaki birim ise her türlü sorunun çözüldüğü DÜŞLERFORUM Teknik Servisi.
Sıradaki merkez ise her yöneticinin kendine ait odalarından biri. DÜŞLERFORUM Yönetici Odası .
Burası da üyelerimize ait olan DÜŞLERFORUM Üye Odası :
Sıradaki bölümden geçmeden önce maskelerinizi takmanızı öneriririm. Sıradaki yer ise DÜŞLERFORUM'un çöplerinin atıldığı DÜŞLERFORUM Çöplüğü :
Şimdi ise biraz sessiz olun ve şimdi görecekleriniz burdan çıkışta unutun. Sıradaki birim ise DÜŞLERFORUM Gizli Karargahı : Şşşşşşşt !
Şimdiki bölümümüzün adı ise Banlanmış Üyelerin Tutulduğu yüksek güvenlikli DÜŞLERFORUM Ban Odası. Hiç ilgilenmeyin...Çeksin cezasını haketmiştir kesin !!!
Neyse bu kadar gezinti yeter. Yorulduysanız gelin hep beraber DÜŞLERFORUM Çay-kahve odasında birer bardak bir şeyler içelim... Çaylar şirketten....