DÜŞLERFORUM yanıyor :D

ßy.MeCHuL

Kayıtlı Üye
Bir gün naçizane kullanımını yaptığım £N!S nick'i açılıyor ve DÜŞLERFORUM a gir diyor bana;

DÜŞLERFORUM o dakika gönlümün başkenti başımın tacı oluyor bize yakışmaz dolaşım boyunca herhangi bir terbiyesizlik yada edepsizlik yapmıyorum....

yalnız girdiği konuyu açtığı nick'i mıh gibi aklıma yazıyorum.....
oğlum diyorum £N!S , bu nicki unutma ilk bu sitede gelin bulacaksın..
sorup soruşturup bulup buluşturup en sonda istetiyorum Emocux (nazı)
ama harıka&Anıl diyorki bizde böle bi üyeye Emocux yok
ikinci defa istetiyorum Naled bu seferde abi olmaz diyor..

Allahın hakkı üçtür bir daha istetiyorum Emocux u bu sefer basıyorlar nick'ebanı...

naled oğlum bu işin aslı yok diyor..

yönetici himesin eline bir mektup sıkıştırıp yolluyorum naza.benimle kaçar mısın diyorum kaçarım diyor..

mübarek cuma gecesine anlaşıyoruz hani yalnız gitmeyim diyorum bizim akın ıda çağırayım diyorum....

akın beline babadan kalma sniperı takmış gelmiş
oğlum bu ne diyorum ne olur ne olmaz abi diyor ve sür diyor..sürüyorum...

AÇIL DÜŞLERFORUM****€N!S**** GELİYOR...

DÜŞLERFORUMyanıyor admin beni arıyor.....

herkes benden biliyor ben suçsuzum diyorum kimse beni duymuyor bunu bir Sen birde akın biliyor.....

DÜŞLERFORUMYANIYOR....
ADMİN beni arıyor...

DÜŞLERFORUMa ne oluyor diyorum, ne oluyor demeye kalmıyor admin nick'i yakalıyor...ve banı basıyor ....

yönetici bey diyorum Kız reşit kendi isteğiyle geldi..yönetici bey tamam diyor...iyide olum kaçırırken niye flood yaptın diyor..

kaçarken meğersem flood yapmışım Siteye,veryansın etmiş bizim adminler, €N!S üyeyi Kaçırdı bide flood yaptı diye
niyahetinde attılar beni nezarete ....

DÜŞLERFORUM YANIYOR YÖNETİCİ BENİ ARIYOR....
BEN SUÇSUZUM DİYORUM KİMSE BENİ DUYMUYOR
BUNU BİR BEN BİRDE akın BİLİYOR...

hahaha güzel parça olmuş
Uğur Aslan duysa seninle gurur duyardı :D
Çok güzeldi,ellerine sağlık..

Süper yaa muhte$mm 3m0cuxx burda :D :D

yönetici himesin eline bir mektup sıkıştırıp yolluyorum naza.benimle kaçar mısın diyorum kaçarım diyor..

hehe yaa süper oLmş :D

SaoL cnmm :)

Eniscim süpersinn.. Buralarda harcanıyorsun ablasının tatlısı:)
İşte bu yaaaa emek.. ve de emeğe değer vemek gerek:) +rep

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri