DüşlerForum Velilerin Karnelere Verdiği Cevaplar

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
RebeL ' ın ßaßası : aLıstık oLum sana artık ne alırsan al umrumuzda deıl
RebeL : saoL baba

GFBuqra'nın annesi : yawrum sn kafayı bu kıza taktın ders fLn dusunmuosn
GFBuqra : anne ßn onu coq sefıorm okumucam onLa ewLencem .. taşı sıkar para ckarırım eveLaLLah hahaha

LaNéDLy qHz'ın ßaßası : Kızım hadı dıer dersLerı annadm din ın nıe 1 dınsız ımansız snı tuu sana werdıqım emekLere..defoL qıt
LaNéDLy qHz : ßaßa sey yanı mm kem küm ..

A$Koliq ^^ annesı : ßu pc basından kaLktıqın yoq nası quseL bı karne geLsınkı baban gormesın waLLa
A$Koliq ^^ : amaan anne sahte karne cıkarttırırım bbm ıcın
A$Koliq ^^ annesı : demek gecen seneLerde hep sahte cıkarttın he aLLh snı kahretmeyee...
A$Koliq ^^ : ama anne ya oLe deıLdı ynı oLemıydı deıLdı cunqu bıLmom param yoq anne

ĎÅŖĶÃЙģĘĻ ın ßaßası : karnene baqmıcam bıqtım artık
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ : memnunıyetLe :D

quLshann ın babası : kızım bu notLarda örüntü war once sıfır sora ıkı aferım kızım.. boLe $ekıLLı duzenLı oLsn notLarın
quLshann : tmm ßaßişko hep boLe oLck artıq
quLshann ın babası : daLqamı qecıyon lenn sen bnle cabuk cık dısarı
quLshann : tmm ßaßa cıkarım muhauha

^shékér kıs^ annesı : mınık kusum ne mınık not boLe bunLar
^shékér kıs^ : eft anne ßna uyum saqLsn dıe boLe aLdm notLarı .. n kdr uyumLu bı ınsanım yhaa
^shékér kıs^ annesı : aferım yawrum​

---> DüşlerForum Velilerin Karnelere Verdiği Cevaplar

shékér kıs^ annesı : mınık kusum ne mınık not boLe bunLar
^shékér kıs^ : eft anne ßna uyum saqLsn dıe boLe aLdm notLarı .. n kdr uyumLu bı ınsanım yhaa
^shékér kıs^ annesı : aferım yawrum

bu süperdi teşekkürler

^shékér kıs^ annesı : mınık kusum ne mınık not boLe bunLar
^shékér kıs^ annesı : aferım yawrum

karnemle çok uyumluyuz yaa kahretsin hahaha
süper olmuş abim saol +repp

quLshann ın babası : kızım bu notLarda örüntü war once sıfır sora ıkı aferım kızım.. boLe $ekıLLı duzenLı oLsn notLarın
quLshann : tmm ßaßişko hep boLe oLck artıq
quLshann ın babası : daLqamı qecıyon lenn sen bnle cabuk cık dısarı
quLshann : tmm ßaßa cıkarım muhauha

xD çok güzeLLer emegne sagLık

hahaha teşekkurler semih

bende bı anımı anlatayım barım gelmısken topıge:D:D

unw de ıngılızce hazırlık okulu vardır dersler ıng oldugu ıcın okumak zorundasınız..

nese kısa bı bılgıden sonra gelelım esas konuya:D

5 bın kısı sınava gırdık ve bunların ıcınden sadece 1300 kısı sınavı gectı ve bunlardan bırısıde bendım:D

arkadaslar aılelerını arıyolar aılelerı onları arıyor ıste mıllet sevınıyor fılan bende kucuk emrah mısalı 2 zencı arkadas ıkı turk:Dpoker oynuyoz:D:Dnese ben aramıyorum evdekılerı cunku kontor yok:D:Dher neyse mıllet sevındı ettı falan fılan arada 2 gun gectı hala arayan soran yok yurdun 4/3 u bosaldı:Dbır bız kaldık sonunda beklenen an geldı cep telım calıyor arıyan pederıco hernandes da silva (babam):D

dedım oley sonunda aradı...nese ben babama anlatıyorum solede bolede sınav agırdı 5 bın kısı gırdık bılmem kac kısı gectı ıste seneye bolumdeyım falan fılan..adamda cıt cıkmıyo 1 saat anlattım..

adam dınledı dınledı en sonunda nezaman gelıyosun dedı dedım yarın gelınce gorusuruz dedı cat kapadı:D

bende ınat ettım gıtmedım ıkı ay eve valla:D:D sona baktım ac kalıyom bıktım calısmaktan gıttım yanına nıye geldın dedı 2 gunde benle konusmadı:D:Dama sonunda dayanamadı tabı bu sevımlı cocuga:D:D

GFBuqra'nın annesi : yawrum sn kafayı bu kıza taktın ders fLn dusunmuosn
GFBuqra : anne ßn onu coq sefıorm okumucam onLa ewLencem .. taşı sıkar para ckarırım eveLaLLah hahaha

hahaha

+ rep kanka :D

haha çok güzelmiş.Teşekkrler paylaşım için

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri