DüşlerForum üyelerine çok teşekkür ediyorum...

Mr.NavyBlue

Essalâtü hayrün minen-nev
Kayıtlı Üye
DüşlerForum'un üyelerine çok teşekkür ediyorum ve ayrıca en önemlisi DüşlerForum'a...
Çok iyi insanlarla tanıştım kısa zamanda cana yakın insanlar,sevecen gibi gibi :)

Kısa zamanda çok kişiyle tanıştım...

-Ediz1912-
CaSuaL @
CimCime66
aÇeLya
' Kontes..
Du Karmen
DuRock
Addict

....gibi gibi çok iyi kişilerle tanıştım ve öyle de devam ediyor...Yazamadığım varsa çok özür dilerim

---> DüşlerForum üyelerine çok teşekkür ediyorum...

Eyvallah Kardeşim .. Sende Çok Seviyeli,Olgun Bir Arkadaşımızsın İyiki Gelmişsin Forumumuza..

Kardeşim çok teşekkür ederim senle iyiki tanışmışım bir de gerçek tanışsak xD
Yarın Çarşıdan 17.30'da Karşıyaka Arenaya Otobüsler Kalkacak Açılış İçin Orada Olursan Görüşürüz..

Yarın Çarşıdan 17.30'da Karşıyaka Arenaya Otobüsler Kalkacak Açılış İçin Orada Olursan Görüşürüz..

Maelesef kardeşim yarın o saatlerde Manisa'da olucam ama gerçekten çok isterim seninle tanışmayı...

herşey karşılıklı ;) bende iyiki tanıdım seni :R
Sende gerçekten çok iyi birisin :)

Maelesef kardeşim yarın o saatlerde Manisa'da olucam ama gerçekten çok isterim seninle tanışmayı...
Bende İsterim Kardeşim , Allahın İzniyle Kesin Bir Maçta Tanışırız..

KarşıLık herşey her ne kadar ßni uyutmak istesende hahaha iyiki warsnn :2:

Eyw Dostum Saolasın;)

Emin Ol Sende On Numara Birisin.Samimi Ve Yürekten...

Harbiden ya. Bu forum bir farklı geliyor banada. Ya ne bileyim tamam öyle pek samimi olduğum kimse yok fakat gerçekten samimi geliyor insanlar. Bu güzel birşey :)

Harbiden ya. Bu forum bir farklı geliyor banada. Ya ne bileyim tamam öyle pek samimi olduğum kimse yok fakat gerçekten samimi geliyor insanlar. Bu güzel birşey :)

Merak etme kardeşim bu forumdaki herkes içten,samimi ve çok iyiler...Elbet sende yakın zamanda iyi kişilerle tanışırsın...İlki benim olsun bursalı xD

Eyvallah abi. Saygıya saygı sevgiye sevgi bizde :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri