DuslerForum Üyeleri Magazin - Nerede Görüldüler ?

sEmih

Kayıtlı Üye
"CooLMaSTeR" :amerika'da bilgi teknolojisi üzerine hiç çıkarmadığı şapkasıyla eğitim verirken
BeatiL Rhyme :açtığı psikiyatri polikliniğinde hastasının çocukluğuna inerken
dieséL : ankara'da sokakta kokoreç satıp ''mazlumu getirin bana mazlumuuum !''diye bağırıken
qöztepeLi :izmir bornova'da ''hep tek başimizami yasicaz birakta capkinlik yapalim ''diye slogan atarken (anladın sen onu)
DarK_girL :istanbulda en küçük 5. torununa kazak örerken
ahmetizmir :bir film setinde''voltran voltran voltran ''diye bağırırken.
€d!zzz :vahşi mango ormanlarında bir kızı ısırmaya çalışırken
Dark_dumann: bir mankenlik oklulunda''ayna ayna söyle bana benden daha güzeli varmı? '' derken
Caramio : somalide ''açııım ''diye bağırıken
kalphhirsizi :suudi arabistanda kedi kesmekten hapse girince''ben masumum kontes aklımı çeldi'' derken
Myrose : almanya'da nerde eski nazi kampları bu yetmez daha çok odun getirin diye emir verirken
1kisi : bitirdiği beşinci üniversitenin önünde ''artık okumıcam tamirci olucam ''diye ağlarken
HaKan :meyhanede muz satmaya çalışırken
ChokopReNSeS: nikah salonunda ''evet ''derken
the_puNk:bir rock konserinde ''caz dinlemeyemi geldik daatırım ortalığı düzgün çalın ''diye bağırırken
Rapper_3mr3:ünlü bir kuaförde saç ektirirken
m3rv3:bir rock grubunda gitar çalarken

kalphhirsizi :suudi arabistanda kedi kesmekten hapse girince''ben masumum kontes aklımı çeldi'' derken

yok canım :D:D:D hehe +rep hahaha

the_puNk:bir rock konserinde ''caz dinlemeyemi geldik daatırım ortalığı düzgün çalın ''diye bağırırken

hehe süperr teşeküRLER hayatıMM :50:

Myrose : almanya'da nerde eski nazi kampları bu yetmez daha çok odun getirin diye emir verirken
:D:D chatlak :D

ßurası qüzeLdi:D
Dark_dumann: bir mankenlik oklulunda''ayna ayna söyle bana benden daha güzeli varmı? '' derken

dieséL : ankara'da sokakta kokoreç satıp ''mazlumu getirin bana mazlumuuum !''diye bağırıken

:D

[1kisi : bitirdiği beşinci üniversitenin önünde ''artık okumıcam tamirci olucam ''diye ağlarken
hehe iimiş

hahhah süper semih :D

bn kendimi beğenmişmiyim hıhh

:D:Dsaol semih güsel olmuşş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri