h.i.m.e.s.54
Kayıtlı Üye
Endless : Ben Sizden Kıdemliyim Daha Yükseğe Fırlatabilirim.Bakın Havaya.(Hangisi benimdi ya )
bY_Cheqici : Evet ya bu yaşa geldik hala bitiremeyecekmiyiz.
Happines : Oh bea bıktım Okuldan Artık Okulda Bitti Ne güzel ya
^shékér kıs^ : Oley Bitirdim Bea Okulu Ne Güzel Hayat Varmış Gezip Tozacağım Zengin Koca Arayacağım nede olsa üniversite mezunuyuz.(sadece geyik kızma )
GFBuqra : oh bea sonunda çıkardılar beni.Bende bi an hiç çıkarmayacaklar sandım.Evet Artık Konser Verme Zamanı geldide geçiyor bile
AtaKaN : Evet Övünmek gibi olmasın ama benimde sesim iyidir çalında söyleyeyim.
Rapper_GirL : Bende güzel flüt çalarım ha forumda oyun moduyum ama müzikle yakından ilgilenirim.
Kunt10 : eh bizimde bi marifetimiz vardır.Bu zamana kadar söylemedim ama çoktan berridir saz çalıyorum.Bende Madem böyle bir şeyimiz var size arkadaşlarla konser verelim.
RebeL : Eh bizede davul çalmak düşer.yalnızız zaten bizde bu işlerle uğraşıyoruz
PrenS : Uleyn Forum Adminiyiz diye bi gün davet edeyim dedim.Paralar gitti bea.Bi dahakine Atlantis ısmarlar olur biter
GFBuqra: abi güldürmede yemek yiyelimde gidelim daha konser vercem
Atlantis: ya olum PrenS beni kesin öldürecek yemek ısmarlattık adama bidahaki sefere bana ısmatlatacak.Dua edekte Banlamasın Forumda
Cambaz: Yok len banlamaz PrenS öyle birisi değil.Bidahaki sefere her şeyi senden yapar + üstüne tatlıda ısmarlattırır sana.
KorsaN : Bekleyin ulenn geliyoruzz tşk ler yemek için ayrıca
Happines: Ya iyimi şimdide kamera bozulmuş tamda Endles kürsüye çıkacağı zaman.Aha yaptım çekeyim en iyisi sonra forumda görevimi yapamadım die bana kızar neme lazım hahaha
Diğerleri SekerClub ın üyeleri LoqKuMuM<3, un konuşmasını dinlemeye gelmişler
vee ^shékér kıs^ LoqKuMuM<3 Endless diploma törenindeki bir resmi
Endless : Görün Görün Diplomamı da aldım bitirdim artık ya kurtuldum okuldan.
^shékér kıs^ : Oh bea hiç Bitmeyecek sandım Sonunda bitti oleyyyyy
LoqKuMuM<3 : iyide yakıştı bea bu önlük bitirdim oh beaaa yaşasınnnnn tutmayın benii
bY_Cheqici : Evet ya bu yaşa geldik hala bitiremeyecekmiyiz.
Happines : Oh bea bıktım Okuldan Artık Okulda Bitti Ne güzel ya
^shékér kıs^ : Oley Bitirdim Bea Okulu Ne Güzel Hayat Varmış Gezip Tozacağım Zengin Koca Arayacağım nede olsa üniversite mezunuyuz.(sadece geyik kızma )
GFBuqra : oh bea sonunda çıkardılar beni.Bende bi an hiç çıkarmayacaklar sandım.Evet Artık Konser Verme Zamanı geldide geçiyor bile
AtaKaN : Evet Övünmek gibi olmasın ama benimde sesim iyidir çalında söyleyeyim.
Rapper_GirL : Bende güzel flüt çalarım ha forumda oyun moduyum ama müzikle yakından ilgilenirim.
Kunt10 : eh bizimde bi marifetimiz vardır.Bu zamana kadar söylemedim ama çoktan berridir saz çalıyorum.Bende Madem böyle bir şeyimiz var size arkadaşlarla konser verelim.
RebeL : Eh bizede davul çalmak düşer.yalnızız zaten bizde bu işlerle uğraşıyoruz
PrenS : Uleyn Forum Adminiyiz diye bi gün davet edeyim dedim.Paralar gitti bea.Bi dahakine Atlantis ısmarlar olur biter
GFBuqra: abi güldürmede yemek yiyelimde gidelim daha konser vercem
Atlantis: ya olum PrenS beni kesin öldürecek yemek ısmarlattık adama bidahaki sefere bana ısmatlatacak.Dua edekte Banlamasın Forumda
Cambaz: Yok len banlamaz PrenS öyle birisi değil.Bidahaki sefere her şeyi senden yapar + üstüne tatlıda ısmarlattırır sana.
KorsaN : Bekleyin ulenn geliyoruzz tşk ler yemek için ayrıca
Happines: Ya iyimi şimdide kamera bozulmuş tamda Endles kürsüye çıkacağı zaman.Aha yaptım çekeyim en iyisi sonra forumda görevimi yapamadım die bana kızar neme lazım hahaha
Diğerleri SekerClub ın üyeleri LoqKuMuM<3, un konuşmasını dinlemeye gelmişler
vee ^shékér kıs^ LoqKuMuM<3 Endless diploma törenindeki bir resmi
Endless : Görün Görün Diplomamı da aldım bitirdim artık ya kurtuldum okuldan.
^shékér kıs^ : Oh bea hiç Bitmeyecek sandım Sonunda bitti oleyyyyy
LoqKuMuM<3 : iyide yakıştı bea bu önlük bitirdim oh beaaa yaşasınnnnn tutmayın benii