Duslerforum tv Rapper_qirL iLe Dest-i izdivaç

RappeR_qiRL

Banned
Rapper_qirl: evet sayın seyirciler bir dest-i izdivaç programına daha hoşgeldiniz şimdi size ilk konuğumuz olan Okan beyi çağırıyorum..

Pisclik: Gencim yakısıklıyım [agresifim kompeksliyim ] yalnızlık canıma tak etti..beni mutlu edecek bir bayanla izdivaç kurmak istiyorum..

rapper_qirl: Okan beyle izdivaç kurmak isteyenler Okan yazıp 3310 a göndersin

LanedLy_qHz
: Cebinde parası olann trabyada villası olan beni hayatım boyunca mutlu edicek olan..karizmatik bi beyle izdivaç kurmak istiyorum

Cambaz: Benn benn ben LanedLy qHz 'a talibim efenim..
zanginim..yatlarım katlarım otomobillerim var.. LanedLy_qHzı çok beyendim

Rapper_qiRL: peki yarın gelin bi görüşelim

ertesi gün

LanedLy qHz iLe Cambaz KonuşurLar

Rapper_qirl: açıyorum paravanıı...açtımm..

LanedLy qHz: annecimmmm :19:

Cansu^^: Gencim Güzelim..Adminim Param pulum herseyim var..
Beni mutlu edecek 1 dediğimi 2 etmeyecek biriyle münasip bir izdivaç kurmak istiyorum..

.Happiness.: efenim ben Cansu^^ hanımı gördüm beyendim.. Benim cebimde param pulum yok fakat yüreğimde sevgim var onun parasıyla benim aşkımla yaşar gideriz..

Cansu^^: Aşk karın doyurmuyor beyefendi..hahaha

Diesel
: Efenim yıllardır adminlik mesleğimi yerinde yapmaya çalıştım..Yeri geldi güldüm yeri geldi ağlamış gibi yaptım Genciyle genç, yaşlısıyla yaşlı, cocuguyla cocuk oldum Şimdi de evlisiyle evli olmak pardon şimdi ise evlenmek istiyorum..

Nones: Diesel Bey sizi gayet iyi anlıyorum..Bende kendi sitemin moduyum ve çok yalnızım yıllardır şekilden şekile girdim kendi benliğimi yansıtamadım
Bunu sizinle gerçekleştirmek istiyorum..

Çhakma Şeitan: Beni alacak olan kahrımı çekecek olan biriyle evlenmek istiyorum..

Rapper_qirL:
Burda bir not belirtmek istiyorum..[Alınan kızlarımız geri iade edilmez] bunların sorumluluklarını ben alamam

EndLess:Hilal Hanım ben en kahırlı insanın kahrını çekerim..
Sizi de çok beyendim bana evet dermisiniz

Endless ve çakma konuşurlar

en sonunda anlaşırlar:8:

Tamamen geyik amacıyla açılmıştır :)

Son düzenleme:
---> Duslerforum tv Rapper_qirL iLe Dest-i izdivaç

.Happiness.: efenim ben Cansu^^ hanımı gördüm beyendim.. Benim cebimde param pulum yok fakat yüreğimde sevgim var onun parasıyla benim aşkımla yaşar gideriz..

Cansu^^: Aşk karın doyurmuyor beyefendi..hahaha

hahaha
teşekkürler :D

LanedLy_qHz: Cebinde parası olann trabyada villası olan beni hayatım boyunca mutlu edicek olan..karizmatik bi beyle izdivaç kurmak istiyorum

koptum:dhahaha

Cansu^^: Gencim Güzelim..Adminim Param pulum herseyim var..
Beni mutlu edecek 1 dediğimi 2 etmeyecek biriyle münasip bir izdivaç kurmak istiyorum..

Cansu^^: Aşk karın doyurmuyor beyefendi..

Güzeldi:D

TesekkürLer :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri