"DüsLerForum Sutopu" (30 kişilik mükemmel karşılaşma:))

ChaKMa_$eiTaN

Bayan Üye
Okuyacağınız ve (sanıyorum ve ümit ediyorum)güleceğiniz bu konudaki karakterlerin gerçekle bir ilişkisi yoktur.. tamamen hayal ürünüdür

:8:​

Merhaba sayın DF sakinleri.. uzun bir aradan sonra tekrar bir yarışma düzenledik.. CSSF(ChaKMa_$eiTaN Sutopu Federasyonu)’nin uzun çalışmalarıyla(birkaç saat) onca kişinin emeğiyle(bir kişi) bu yarışmayı düzenlemeyi uygun görerek bu saçma başlangıç konuşmasını sonlandırmayı başardım :D:D

Sutopu nedir?
Sutopu "waterpolo" 6 alan oyuncusu biri kaleci, kaleci dahil 7'si oyun icinde, yedeklerle beraber toplam 15 kişiden oluşan (Benchtekilerle beraber oyuncu sayısı 13'tür, 2 kişinin adı sadece kadroda yazılıdır.) 2 takımla 2 yarı ve 4 periyot süresince en fazla 20x30 metre boyutundaki havuzda yüzerek ve topu kaleye sokmaya çalışarak suda oynanan bir takım oyundur. Oyunun kazananı en çok gol atan takımdır.

Kimsenin boğulmamasını ve başka birini boğmaya çalışmamasını, kimsenin şortundan çekip diskalifiye etmeye çalışmamasını, hakemi aldatmaya yönelik hareket yapmamasını istiyoruz ve bu önemsiz karşılaşmayı başlatmayı siz seyircilerimize bir borç bilirim. :D

------------------------------------------------------------------------------

Şimdi takımları görelim.

1. Takım

muratkaynakporbel0003.jpg

İlk 7

-öZKan-
иαzlı
.HappineSs.
damir
canSu^^
endLesS
kaleci:Ataka'n

Yedekler

GFBuqra
-cLeqLy_RoKKo
_PhoqLu_
MiRacLe*
RaPizM
NaLeD_CoCuQ

PiscLik
RappeR_qiRL

2. Takım

ersinileriturscg180805s.jpg

İlk 7

dieseL
By CheqiCi
Ercan
ChaKMa_$eiTaN
FuLLMooN
KoRSaN
kaleci:ĎÅŖĶÃЙģĘĻ

Yedekler

Kanat$z_melek
Spook_qirL
quzeL
GodFather
CaMBaZ
KorsaN

nones
Ay Lav yu x)

Ve maç başladı.. maçın başında topu 1. takım ele geçirdi..HappineSs. çok profesyonelce topu sürdü.canSu^^ topu istedi.. saçlarını ıslatmak için suya daldı.. top boşluğa düştü.. birden karşı takım oyuncusu By CheqiCi topa sahip oldu.hızlıca topla ilerleyerek topu Ercan'a attı.. Ercan topu aldı.. kaleye baktı.. kaleyle arasında 7 metre ve 4 oyuncu varken kaleye şutunu çekti kaleci Ataka'n sadece topu seyretti.:p çünkü top Ercan’nın hemen önündeki phsykopat’taydı..FuLLMooN hakemin yanında durmuş bir şeyler konuşuyordu.. bu işte bir iş var ama anlamadım. phsykopat topu sürdü..dieseL phsykopat’ın omzuna atladı ve onu batırdı.. dieseL topa sahip oldu.. hakem onu görmediği için oyun devam etti.. bu işte bir iş var demiştim sayın seyirciler.FuLLMooN hakemle konuşmaya devam etti. Hala bir şeyler planlıyorlar galiba.DieseL topu KoRSaN’a attı..KoRSaN havaya sıçradı ve uçan voleyle topa vurdu. Top kaleye girdi. Böyle bir golün mümkün olamayacağını herkes biliyordu. Ama hakem FuLLMooN'u susturmaya çalışıyordu. Hakem görmediği için golü verdi..damir kendinden emin bir şekilde topu sürdü.İlerde endLesS'e attı.endLesS birini ararken иαzlı birden topa vurdu..иαzlı ve endLesS kavga ederken top karşı takıma geçti.canSu^^ topu aldığı gibi attı.Kaleci Atakan kalenin üst direğine çıkmıştı. Ayağıyla topu kurtardı.. hakem Atakan’ı oyundan atmakla tehdit etti. Atakan tum takımın değişmesini istedi.. takım değişti.. karşı takımın oyuncuları da yoruldu ve değiştiler.GFBuqra topu aldı phoqLu'yLa paslaştı. 1. takım sürekli pas yaptı.. 2. takım oyuncuları maçı biz kazandık siz oynayamıyorsunuz diye çıktılar ve küçük havuzlarına gittiler._4NirvanA_ arkadaşlarını motive etti ve tekrar sutopuna başlandı.. quzeL arkadaşlarını motive etti ve tekrar sutopuna başlandı..quzeL hemen topu aldı.suyun kenarında duran Spook_qirL'e topu attı..Spook_qirL kaleye topu attı ama başarılı değildi.

-------------------------------------------------------------------------------------

kilicli14.jpg

Hakem yemek molası vermişti.. herkes istediği gibi oynamaya başladı. 2 takımın da 15er kişisi havuza atlamışlardı..

1. takımın erkekleri deve güreşi teklifini sundular.. burada her şey karıştı sayın seyirciler.. maç maç olmaktan çıktı..

98108010.jpg

hakem yemek molasından döndüğünde ne bu rezalet diye bağırdı.. DF üyelerimiz hakemi de havuza attılar.. neyin ne olduğu belli değil.. isteyen herkes havuzda yüzüyor . böyle spor olmaz olsun.. DF üyeleri gene yapacağını yaptı. daha fazla devam edemeyeceğim.. sizi manzarayla baş başa bırakıyorum.

70wk5.jpg

Son düzenleme:
---> "DüsLerForum Sutopu" (30 kişilik mükemmel karşılaşma:))

hahahahahaha tesekkurler güzeLdi :D

hahaha DF neymiş bee süper bi maçtı halime okurken sanki gerçekten oynuyormuş gibi oldum birden yha:D:D tşkelrr

+rep..:):)

hahaha napmışız öyle ya..
yine süper bir konu..ellerine sağlık Hilalm + rep (;

GüseL YaratıcıLık :)

TşkLer emeqine saqLık + rep

hahaha
tesekkurLer hıLaL =)

Vay be sutopunda bile voleyle gol attım :D
Birde 2.takımda hem yedeğim hem As oyuncuyum Teknik direktör hata yapmış :D

Sağolasın güzeldi

way bea amma kötü oynamışız :D manzaraya bittim süperiz yh seviorum DFyi cok şuqarız :D

saoL hiLaLim +rep

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri