ewt arkadaşlar sonunda üyelerin yogun istediği ve ilgisi üzerine diesel forumdaki üyeleri sinemaya götürmeye karar verir
diesel : evet arkadaşlar işte gişedeyiz hangi filme gidiyoruz ?
cansu^^ : hımm bence en güseli aşk filmi ya
ercan : ewt bnde cansuya katılıyorum
GFBuqra : Alla alla yok abi ben aşk filmine gitmem en iyisi biz burdan bi kadıköye geçelim bu kadar yolu aşk filmi izlemek için glemedim ben
mystic : ewt ya bende bugraya katılıyorum bi kadıköy turu yapalım iyi gelir havası bize
diesel : ya siz adamı çıldırtırsınız yok kadıköy turu felan oturun izleyin filminizi gidin evinize işim var benim
bychekici : bencede arkadaşlar kızdırmayın dieseli hem aşk filmini ne yapacaksınız ya zaten saqulera'm gelmedi ben napıyım aşk filmini dimi diesel
diesel : ???
mermaid : sercan sen sus olum en iyisi yoksa diesel banlar valla
bychekici : ???
direnis : oldu şimdi sakin olun bakayım ' güneşi gördüm 'e gidelim çok güzel diolar
godsmack : yok ablam mendil felan getirmedik biz en iyisi korku filmine gitmek
karanlık : ewt emreye katılıyorum ya ben buraya aglamak için gelmedim :s
phoklu : ne içni geldin canım korkmak için mi hahaha
karanlık : hönk
kanatsız_melek : tmm tmm bnce en iyisi bi anime yapıma gitmek
diesel :
rapizm^^ : şşş gayem sen sus canım en iyis diesel kötü bakmaya başladı
nazlı : ya arkadaşlar liseli gençlerin bi filmi yokmu dersaneyi ektim zaten 1500 soru çözmem lazım bikaç soru stili öğrenirim ya
chakma_seytan : bencede olabilir ya çabuk olun yeterli çok işim var çokkk
diesel : susun tamam yeter ya başım agrıdı. şimdi oylama yapalım işim gücüm var ya aşk filmi diyenler kimler
cansu^^ : ben
ercan : bende bende
diesel : tmm korku diyenler kimler
godsmack : ben
karanlık : bide ben
diesel : hımm tmm şimdi kome...
GFBuqra : abi bi karar veremediysen hala kadıköy turu yapabiliriz henüz geç deil
diesel : bugra tek kelime daha edersen banı yersin neyse nerde kalmıştık he komedi filmi..
mystic : abi..
diesel : gizem bi dur şu filmin türünü bi secelim
mystic : ama ama abi :s
diesel : tmm gizem söle ne var
mystic : gişe kapandı abi
diesel : hönk
GFBuqra : abi gec deil kadıköye gidebiliriz
diesel :
GFBuqra : :s
ewt devamını ben anlatayım bizim karrasız üyelerimz sayesinde film hayal olur diesel gününü çaldıkları için bugrayı 10 diger üyeleride 5 gün boyunca banladı hahaha
the end
NOT : ilk yazım umrım begenmişinizdir + aklıma birden gledi o yüsden aklıma ilk gelen üyelri yazdım umrım kimse alınmaz...
diesel : evet arkadaşlar işte gişedeyiz hangi filme gidiyoruz ?
cansu^^ : hımm bence en güseli aşk filmi ya
ercan : ewt bnde cansuya katılıyorum
GFBuqra : Alla alla yok abi ben aşk filmine gitmem en iyisi biz burdan bi kadıköye geçelim bu kadar yolu aşk filmi izlemek için glemedim ben
mystic : ewt ya bende bugraya katılıyorum bi kadıköy turu yapalım iyi gelir havası bize
diesel : ya siz adamı çıldırtırsınız yok kadıköy turu felan oturun izleyin filminizi gidin evinize işim var benim
bychekici : bencede arkadaşlar kızdırmayın dieseli hem aşk filmini ne yapacaksınız ya zaten saqulera'm gelmedi ben napıyım aşk filmini dimi diesel
diesel : ???
mermaid : sercan sen sus olum en iyisi yoksa diesel banlar valla
bychekici : ???
direnis : oldu şimdi sakin olun bakayım ' güneşi gördüm 'e gidelim çok güzel diolar
godsmack : yok ablam mendil felan getirmedik biz en iyisi korku filmine gitmek
karanlık : ewt emreye katılıyorum ya ben buraya aglamak için gelmedim :s
phoklu : ne içni geldin canım korkmak için mi hahaha
karanlık : hönk
kanatsız_melek : tmm tmm bnce en iyisi bi anime yapıma gitmek
diesel :
rapizm^^ : şşş gayem sen sus canım en iyis diesel kötü bakmaya başladı
nazlı : ya arkadaşlar liseli gençlerin bi filmi yokmu dersaneyi ektim zaten 1500 soru çözmem lazım bikaç soru stili öğrenirim ya
chakma_seytan : bencede olabilir ya çabuk olun yeterli çok işim var çokkk
diesel : susun tamam yeter ya başım agrıdı. şimdi oylama yapalım işim gücüm var ya aşk filmi diyenler kimler
cansu^^ : ben
ercan : bende bende
diesel : tmm korku diyenler kimler
godsmack : ben
karanlık : bide ben
diesel : hımm tmm şimdi kome...
GFBuqra : abi bi karar veremediysen hala kadıköy turu yapabiliriz henüz geç deil
diesel : bugra tek kelime daha edersen banı yersin neyse nerde kalmıştık he komedi filmi..
mystic : abi..
diesel : gizem bi dur şu filmin türünü bi secelim
mystic : ama ama abi :s
diesel : tmm gizem söle ne var
mystic : gişe kapandı abi
diesel : hönk
GFBuqra : abi gec deil kadıköye gidebiliriz
diesel :
GFBuqra : :s
ewt devamını ben anlatayım bizim karrasız üyelerimz sayesinde film hayal olur diesel gününü çaldıkları için bugrayı 10 diger üyeleride 5 gün boyunca banladı hahaha
the end
NOT : ilk yazım umrım begenmişinizdir + aklıma birden gledi o yüsden aklıma ilk gelen üyelri yazdım umrım kimse alınmaz...
Son düzenleme: