DüşlerForum Rep Tuzağı Filmi

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
Yeşilçam Filmcilik iftiharla Sunar.

Altın greyfurt ödüllü. 8.000 rep bütceli dev produksiyon.

REP TUZAĞI (The Trap Of The Reputation)

Oyuncular

Nazlı

Endless

Himes

Mypop

ÖzkaN

Film başlıyor.

Melih forumda gurursuz bir o kadarda repsiz üyeydi. Nazlı ise forum admin'in kızı genç ve güzeldi
virgul.gif
hayalleri vardı. Babası onu Edebiyat bölümüne mod yapmış gece gündüz çalışıyordu. Melih ile orada tanıştılar. İkisi birbirlerini deli gibi seviyorlar zannediyorduk. Fakat hiçte öyle değildi.

- Nazlı neden bana öyle davranıyorsun. Biliyorsun ben repsiz bir gencim hava atacak kadar bile repim yok.
- Biliyorum Melih biliyorum ama sende bir paylasımın ucundan tutsan üçer beşer rep kazansan fena mı olur.
- Bende istemezmiyim Nazlı paylasım yapmayı ama...
- Ama ne?
- Neyse sonra konuşuruz.
- Hayır Melih şimdi konuşacağız.
- Gerçekten dinlemek istiyormusun? Peki dinle öyleyse.
- Bundan yıllar önceydi. Rep to Rep kampanyası daha yeni başlamış. Millet harıl harıl paylasım yapıyordu. ben seni Edebiyat bölümünde görmüştüm. Sevgilime diye bir şiir paylaşmıştın. Benden bahsettiğini zannettim. ben pek takılmazdım oralara. Program paylaşımı yapar Rapid şifresi dağıtırdım. Tesadüfen gördüm şiiri. Hemen bende bir şiir yazdım. Sevgilime diye. Baban anladı şiiri senin için yazdığımı. Şiiri hemen "Komik Şeyler" bölümüne taşıdı. Konuyu da sabitledi. Herkes güldü bana Nazlı. Sana yazdığım şiire herkes güldü. Puhahaha. Zuhahaha sesleri yankılandı forumda. Rep bile verdiler Nazlı. "Emeğine sağlık ama bizide gör" diye. Çok utanıyordum Nazlı. Online olduğumu bile saklıyordum herkesten.Yıllar sonra bana özelden ulaştın. Temel fıkraları anlatıp daha önce hiç görmediğim ilk kez forumda gördüğüm komik resim
leri gösterdin bana. Bana hayat verdin. Ama eski günlerime dönemem artık. Çok geç.
- Hıçkırık. Hıçkırık. Hıçkırık. Bilmiyordum Melih beni affet. Babamla konuşacağım seninle evlenmek istediğimi söyleyeceğim.
- Sen bilirsin Nazlı.
- Knock! Knock! Knock!
- Kim o
- Benim Nalan kızım Himes Amcan
- Gel Himes Amca. Melih ile tanış.
- Melih bak bu Himes Amca. Kendisi babamın asistanıydı. Emekli olunca kendine PHPBB2 forumu açtı.
- Bende seninle Melih hakkında konuşmak istiyorum kızım.
- Melih'ı tanıyormusun Himes Amca.
- Tanımazmıyım kızım. Sahte user alıp az mı küfretti bana. Özelden az mı reklam yaptı kendi forumunu?
- Doğrumu bunlar Melih
- Doğru tabi ne zannettin seni repin için sevdim. Babanın repleri büyüledi beni. Adeta başımı döndürdü. Babanın repleri için seni elde etmeliydim.
- Alçaksın Melih.
- Hayır! Gözünü rep hırsı bürümüş bir üyeyim. Babanın repleri benim olacak.
- Knock! Knock! Knock!
- Internet polisi ( mypop )açın kapıyı.
- lisanssız V_bulletin formu açmak suçundan tutuklusun Melih. Bizimle geleceksin.
- Elveda Nazlı seni pardon babanın replerini hep sevdim.
- Knock! Knock! Knock!
- Kim o
- Benim baban(öZkAn) yavrum.
- Babacığım güzel babacığım ne oldu bir bilsen.
- Biliyorum kızım güncel bölümde okudum hemen gedim.
- Sana bir sürprizim var.
- Neymiş o.
- Seni mod yaptım.
- Baba seni çok seviyorum.
- Bende seni seviyorum kızım.
- Himes amca senide seviyorum ama babam kadar değil.
- Bende seni seviyorum kızım ama oğlum kadar değil. Hahaha

---> DüşlerForum Rep Tuzağı Filmi

- Elveda Nazlı seni pardon babanın replerini hep sevdim.

hahaha
güzelmiş :D:D
teşekkurler :D

---> DüşlerForum Rep Tuzağı Filmi

Hemen bende bir şiir yazdım. Sevgilime diye. Baban anladı şiiri senin için yazdığımı. Şiiri hemen "Komik Şeyler" bölümüne taşıdı. Konuyu da sabitledi. Herkes güldü bana Nazlı. Sana yazdığım şiire herkes güldü.

hahaha koptm buna :D

süpr olmuş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri