Düşlerforum Psikopatları

KoJiRo

Kayıtlı Üye
Fatih34 : Doğumu M.Ö. 468...Cilalı Taş Devrini Son Anda Kaçıran Fatih34 Bunun Verdiği Asabiyetle Kendini Söğüt Ve Domaniç Kıyılarına Atmıştır... Burada Milleti Herkesi Dinlemeye Zorlardı... Ve Dinlemeyenleri De Orta Yerinden O Devasa Kılıncıyla Biçerdi... Halk Artık Gınağa Geldiği İçin Onu Tenha Yerde Kıstırdılar Ve Hunharca Öldürdüler... İlk Önce Boğup Sonra Asıp Sonra Zehirleyip Ve En Sonunda Yaktılar... Ve Bir Devir Böylece Kapandı... :D

NymPhadora : 1902 Doğumlu... Küçükkene Kızlara Saldırmasında Dolayı Okuldan Atılan
NymPhadora Varoşlarda Zevk İçin Yoldan Geçenlere Cimcik Atmıştır Ve Bu Onun Kirli Emelleri İçin Bir Ön Hazırlıktı... Daha Sonra Üniversiteye Rüşvet Vererek Girdikten Sonra Okulda Bulunduğu 36 Saat İçersinde 36 Kıza El Sallamıştır... Bu Hareketlerinden Dolayı Derhal İstiklal Mahkemeleri Kurulmuş Ve Jet Hızıyla Verilen Kararla 36 Kez İdamına Karar Verilmiştir... Kendisi Meclisi Mebusan’ın Bahçesinde Halk Önünde Asılmıştır... :D

KoJiRo : Büyük Psikopatlardandır...1872 Yılında Antartika Da Doğmuştur... Öldürcek İnsan Olmadığı İçin Ve Penguenleride Yakalayacak Kondisyonu Olmadığı İçin Sıkıntıya Düşmüş Asabileşmiş Kendini Kaybetmiş Antartikanın Anasını Ağlatmıştır... Artık Mazoşist Hale Gelmiştir... Kendine Zarar Vermeye Başlar... Her Tarafını Kesip Biçer Açık Ameliyatlar Yapar Kendi Üstünde... En Sonunda Kendi Kanında Boğulur... :D

Queen2 : Doğum 1990...Daha Tıfıl Anlıcanız... Abilerinden Gördüğü Taktikleri Denemeye Çalışsada Acıdığını Söyleyerek Başka Yöne Sapar... O Mazoşist Değil Sadistdir... Başkasına Acı Çektirmekten Hoşlanır... Oda Antartikada Olduğu İçin İnsan Bulamaz... Abilerine De Yanaşmaya Tırsar... Oda Penguen Ayı Ve Fok'lara Sarar... Her Gün Bir Hayvanı Canice Öldürmüş Ve Bundan Büyük Haz Duymuştur... Panter Yeşil83 Giriştiği Mücadele Sonunda Bu Savaşı Kaybederek Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur... :D

HaDeS : 1842 Doğumlu ... Çok Enteresan Psikopatlıkları Vardır... Erkeklere Kız Olduğunu Söyleyerek Kandırır Ve Onları Kirli Emellerine Alet Ederdi... Evdeki Pis Bulaşıkları Yıkatır Evi Bal Dök Yala Yaptırırdı... Ve Nedense Ki Şikâyetçi Olamazlardı... Gizli Milli İstihbarat CIA'in Ani Baskını Sonucu Suçüstü Yakalanmıştır... Bunu Kaldıramayarak Hapiste Kendini Asmıştır... :D

Ozgur20 : M.Ö. 500'lerde Doğmuştur... Hypnotised Dehşetini Atlatamayan Halk Şimdide KoJiRo İle Uğraşmak Zorundaydı... Sabahlara Kadar Knight Online Oynardı... Ve Köyün Bütün Elektiriğini Harcar Şartel'in Atmasına Sebep Olurdu... Ve Hiç Para Ödemezdi… Kedi Kesmeye Bayılırdı... Ve Her Kedi Kesmesinden Sonra Çok Duygusal Olduğu İçin Ağlardı... Halkın Bir Gün Alfate Tarafından Galeyana Gelmesi Sonucu Evi Yakılarak Öldürülmeye Çalışıldı... Ordan kaçan Ozgur20 Bacağından Vurulu Halde Kızılırmak Havzasına Düştü Ve Gözden Kayboldu... O Günden Beri Kayıp... :D:D

Puurple : M.Ö. 489 Doğumludur... Emniyet Güçlerine Ait Atlı Süvaridir... Yakaladığı Suçluları Kesinlikle Hapise Götürmezdi... Yakaladığını Çeşitli Şekillerde Öldürürdü... Suçluyu Karşısına Alır Sabaha Kadar Yazdığı Hikâyeleri Ve Şiirleri Okurdu... Suçluda Çatlayarak Ölürdü... Bu Yolla 12 Yıl İçinde 333 Kişiyi Telef Etmiştir... Durumu Ortaya Çıkınca Kaçmaya Çalışsada Yine Halk Tarafından Yakılmaya Çalışılmış Kıvrak Vücuduyla Bundan Kurtulsa Da Aldığı 128 Kılıç Darbesiyle Hakka Kavuşmuştur... :D:D

sEmih : ...1299 Yılında Kaçkar Dağlarında Doğmuştur... Bir Kurt Tarafından Büyütülen
sEmih Çok Hızlı Ve Atik Olarak Yetişmiştir... Arada Şehre İner Boğazlayacak İnsan Arardı... Psikopatın Önde Gideniydi... Küçük Çocukları Boğazından Sıkar Tam Ölecekken Bırakır Ve Bundan Büyük Haz Alırdı... Kendine Zarar Vermekten De Hoşlanır Kolunu Bacağını Kesmeye Bayılırdı... Açık Ameliyatlara Bayılırdı... Tıp’ta İlk Açık Ameliyat Terimini O Getirdi Desek Yeridir... Ama Başarı Oranı %0'dı...Ama Onunda Sonu Diğerlerinden Farklı Olmadı... Bütün Vücudu Parçalara Ayrılarak Ortadan Kaldırıldı... :D

Arkadaşlar Umarım Bana Kızmazsınız İsimlerinizi Yazdım Diye.

---> Düşlerforum Psikopatları

Suçluyu Karşısına Alır Sabaha Kadar Yazdığı Hikâyeleri Ve Şiirleri Okurdu... Suçluda Çatlayarak Ölürdü.

Güldüm buna yaa :D :D

Sağ olasın :R

---> Düşlerforum Psikopatları

ama ölmedim arkadaşlar, o yüzden kızlar korkun benden. xD :Ç
bu arada bana çizdiğin sapık profilini farketmedim sanma. xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri