DusLerfOrum popstara katılırsa

.HappineSs.

asdfghjklşi?
Kayıtlı Üye
DusLerfOrum production gururla sunar.. hahaha

GodSmack : Evet sevgili Canlar dusLerforum popstar la karsınızdayız.. görün bakin sizler için neler yapıyoruz bi saçımızı süpürge etmediğimiz kaldı he :D:D

iSterSeniz vakit kaybetmeden jüri üyeLerimizi tanıyaLım. iLk jüri üyemiz sivri diLiyLe eL aman dedirten forumumuzun uyuz ay pardon güzide PrenSesi nazLı şak şak şakkk :D
Diğer bir jüri üyemiz ise forumumuzun ağır toplarından aLkoLik DusLer onun yanında ise AnadoLunun bağrından kopmuş arabesk fantazinin kralı Kunt10 'u görüyorsunuz. Son olarak ise Forumumuzun sultanı CaNSuM:D (ne suLtan ama :D )

5101popstar-alaturka.jpg

Jürimizi tanıdık. DiLerseniz ödüLümüzü hatırLataLım.. Evet Özgür forumcular bu yarısmamızın büyük ödülü tam t..... 200.000 +Rep…:D(YuH) :D Vakit Kaybetmeden yarışmamıza başlayalım.. kuliste bakaLım büŞra ’nın yanında kim var..:D:D

büŞra: evet GodSmack tv izleyenleri şu an yanımda M_ü_L_t_e_c_i var .. :DDEvet müLteci bize aday hangi sarkıyı söliceksin..
müLteci : size kendi memleketimden bir türkü sölicem. Antep’in hamamLarı

büŞra: woww süpersin şiştt bana bak eyi söyle he :D kaset neyim yaparım sana Öhöömm :D:D neyse Aday numaranı da söle bakim he bide bismillah çek çıkarken sahneye hadi görim seni koçum :D:D
müLteci: Aday numaram 110,5(110 buçuk:D) hadi bismillaahhhh..:D:D

9176popstar_selcuk.jpg

m_ü_L_t_e_c_i
Antepin Hamamlari sallanir Külhanlari
hosgör Mahallesinin dip dibedir damlari
cig köftenin adina baklavanin tadina
ye derler muradina
hele hele hele anteplim gel yanima dili datlim
cifte telli caliyor kalkinda oynayalim….
(şarkı biter müLteci jürinin karsısında yerini alır :D:D)

nazLı :Oha yani yuh ben sana daha ne diyim lem müLteci yakısmıs mı heç bak bakim su tipine hiç mi aynaya bakmadın sen olum.. nan hadi onu geçtim heç mi forumumuzun moda bölümünü okumuyon. Nan kot pantolonun altına oLmus mu o ayakkabı heç hı cvp ver bakim
müLteci : nan kızım sen ne anlarsın kim koymus bunu jüriye ya..:D:D
nazLı: sus bana cvp verme :/
müLteci: : Kızım dua et burda kameralar+ NeTKoLiq denen Uyuz var foruma bi dönek sorcam ben sana ..:D
nazLı : hadi bakim uza 3 Rep yeter sana.. :D:D
müLteci : senin ben.. biPp:D
aLkoLik_DusLer : müLteci Koç.. Güzel paylaşımdı beqendim.. ekledim 10 Rep’i admin hanesinden :D
müLteci: Ewy abim..
Kunt10 : Ciğerim oLmussun sen olmus.. ee ne de olsa benim gibi anadolu çocuğu .. Verdim sana 9 Rep’i ..
CanSu : süperdin Canım. Benim ama fa diyez den gircektin do diyez girmissin sarkıya
müLteci: Af buyur o ne ki
CanSu : ben ne bilim be popstar da bülent ersoy diyodu ordan duydum iyi bisedir galiba ay her neyse bendende 9 Rep..:D:D

GodSmack : Evet müLteci hatırlat bakim baba aday numaranı:D:D
MüLteci : 110,5

Dewamı Haftaya :D:D

Son düzenleme:
qanqa Sen Varya :D
Nasıl Olduda Benı Koymadın Oraya Şaşırdım :D
Bekle Su Forum Sitemı Kurayım sana kral oyun yapacam ;)

ya emreee çok pisliksinn:D döfcem lem seni:D:D psikolojik deli nolcak:D nse o kadar hakaretlerine raqmen süper olmş VALLA koptm okurkennhahaha öle bi qüldm ki apt inledihahahakararlıym en yakın zamanda bn de sana yapcam:D qörceksn o zaman:D

иαzlı;1150163' Alıntı:
ya emreee çok pisliksinn:D döfcem lem seni:D:D psikolojik deli nolcak:D nse o kadar hakaretlerine raqmen süper olmş VALLA koptm okurkennhahaha öle bi qüldm ki apt inledihahahakararlıym en yakın zamanda bn de sana yapcam:D qörceksn o zaman:D

Gene Yapalım mı ? :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri