Duslerforum.ORG Lu Ünlülere Sorduk =)

GLiKoZ ! ! !

Bayan Üye
İbrahim Tatlıses

Urfa’da duslerforum vardı da biz mi üye olmadık..Tüm forumcuları çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum

Reha Muhtar

burdan bütün duslerforum üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar duslerforum.com her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız...

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

duslerforum.com üyelerine saygıyla duyurulur.!
duslerforum'da Moderatörler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir.!
duslerforum da Moderatör olacak kişi forum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır.!

Banu Alkan

Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla duslerforum'a renk katacagim, ayol iyiki varsin duslerforum

Bülent Ersoy
Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz duslerforum'un gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu.

EMRAH
Bak Gülcan burasi duslerforum artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan duslerforum var admin var artik bize sahip cikacaklar.

EMRAH
Bak Gülcan burasi duslerforum artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan duslerforum var admin var artik bize sahip cikacaklar.

hahahahahahahahahahahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri