DÜŞLERFORUM Ne Olmak İstiyorsunuz..

DuslerForumda Ne Olmak İsterdiniz?

• dieseL'in Yerinde Olmak İsterdim

Oy: 1 6.3%
  • Adminde Yeterli

• Süper Moderatör

• Moderatör

Oy: 3 18.8%
  • Özkan'ın Yerinde Olmak İsterdim

Oy: 2 12.5%
  • Normal Üye Olmaktan Memnunum

Oy: 8 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    16

İnciBaran

Bayan Üye
Degerli DüşlerForum üyeleri
bu güzel,mükemmel,başarılı ,takdir hak eden DüşlerForum platforumda ne olmak istersiniz...?

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> DÜŞLERFORUM Ne Olmak İstiyorsunuz..

dieseL'in yerinde gözüm var kesinlikle xD

Çek hacı bitecekse bu acı bıtecekse gurbet gidecekse tayyip çek çekte bende kurtulayım sende forumda ülkede :eek:

:D tayyip kadar başınıza taş düşmesin emi xD

Aralarda kaybolmayı hep sevmişimdir böyle mutluyum sükür, yetki demek sorumluluk demek , daha cok emek demek , tembeligi seviyommmmmmmmmmmmmm

Halimden memnunum yöneticilik zor bir iş ve sorumluluk ister her gün güncelleme ister en iyiyisi mi normal üye olmak, kurallara uydukça kimse size karışmaz şunu bunu yap demez..

Normal Üye Olmak isterdim

bence de iyi ki üye degilsiniz..yeriniz ve renginiz size yakışıyor..ve başarılısınız..
eminim ki forumunun sıkıntıları var..tek tek bütün üyelerin paylaşımlarını takip ediyorsunuz..zor iş..

Bilmenizi isterim ki Düşlerforumda üyeleri adına güzel vakit geçiriyoruz..buna inanıyorum..yeriniz güzel...başarılar dilerim size...tekrar teşekkürler böyle güzel platfom sundugunuz için...

selametle...

nrmal üye olmaktan memnunum...bu bana yeter...

paylaşıma katılan herkese teşekkür ederim...

selametle...

Bu sitenin sunucu sahibi olmak isterdim xD Mysql'den komple silerdim db mebe bırakmazdım xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri