sEmih
Kayıtlı Üye
"oZKaN" :amerika'da bilgi teknolojisi üzerine hiç çıkarmadığı şapkasıyla eğitim verirken
dieséL : ankara'da sokakta kokoreç satıp ''edizi getirin banaa edizzzz !''diye bağırıken
~ KeNKs ~ :açtığı psikiyatri polikliniğinde hastasının çocukluğuna inerken
NaLeD_CoCuQ :izmir bornova'da ''hep tek başimizami yasicaz birakta capkinlik yapalim ''diye slogan atarken (anladın sen onu)
uLt[ask]Lan :istanbulda en küçük 5. torununa kazak örerken
^^Ugursuz^^ :bir film setinde''voltran voltran voltran ''diye bağırırken.
»¦ StilL_Boy ¦« :vahşi mango ormanlarında bir kızı ısırmaya çalışırken
nones: bir mankenlik okulunda''ayna ayna söyle bana benden daha güzeli varmı? '' derken
RockBottom : somalide ''açııım ''diye bağırıken
!_PrEnS_! :suudi arabistanda kedi kesmekten hapse girince''ben masumum kontes aklımı çeldi'' derken
Fırat : Istanbul'da nerde eski nazi kampları bu yetmez daha çok odun getirin diye emir verirken
KaRaNLIk : bitirdiği beşinci üniversitenin önünde ''artık okumıcam tamirci olucam ''diye ağlarken
cezax :meyhanede muz satmaya çalışırken
bjkqoLiq.qzD.: nikah salonunda ''evet ''derken
RockBottom:bir rock konserinde ''caz dinlemeyemi geldik daatırım ortalığı düzgün çalın ''diye bağırırken
kunt10:ünlü bir kuaförde saç ektirirken
funny_shebir rock grubunda gitar çalarken
dieséL : ankara'da sokakta kokoreç satıp ''edizi getirin banaa edizzzz !''diye bağırıken
~ KeNKs ~ :açtığı psikiyatri polikliniğinde hastasının çocukluğuna inerken
NaLeD_CoCuQ :izmir bornova'da ''hep tek başimizami yasicaz birakta capkinlik yapalim ''diye slogan atarken (anladın sen onu)
uLt[ask]Lan :istanbulda en küçük 5. torununa kazak örerken
^^Ugursuz^^ :bir film setinde''voltran voltran voltran ''diye bağırırken.
»¦ StilL_Boy ¦« :vahşi mango ormanlarında bir kızı ısırmaya çalışırken
nones: bir mankenlik okulunda''ayna ayna söyle bana benden daha güzeli varmı? '' derken
RockBottom : somalide ''açııım ''diye bağırıken
!_PrEnS_! :suudi arabistanda kedi kesmekten hapse girince''ben masumum kontes aklımı çeldi'' derken
Fırat : Istanbul'da nerde eski nazi kampları bu yetmez daha çok odun getirin diye emir verirken
KaRaNLIk : bitirdiği beşinci üniversitenin önünde ''artık okumıcam tamirci olucam ''diye ağlarken
cezax :meyhanede muz satmaya çalışırken
bjkqoLiq.qzD.: nikah salonunda ''evet ''derken
RockBottom:bir rock konserinde ''caz dinlemeyemi geldik daatırım ortalığı düzgün çalın ''diye bağırırken
kunt10:ünlü bir kuaförde saç ektirirken
funny_shebir rock grubunda gitar çalarken
Son düzenleme: