Mr.TyLér ||
Kayıtlı Üye
DuusLerForum üyeleri bir gün yaptıkları her bi işi bırakıp,biraz can sıkıntısı gidermek biraz da macera yaşamak için maden aramaya karar verirler…
TyLér : Arkadaşlar unutmayın yer altına inicez,herkes kasketlerini ve kazmalarını alsın…
RAINMAN || : Oksijen tüpleri de bende abi…ne olur ne olmaz…
OzKaN: Hayde Bismillah,ağır ağır inin haa ! Acele etmeden…
DeRiN: Aboreyyyy bu ne yawww…kaç tane merdiven var burada…Kim inecek şimdi buradan,ben gelmiyorum yhaaa
sonsuzluk186: Ohooo sen daha burada bıkarsan aşşada nabacan,boşyere kazma kürek mi sallıyacan
DeRiN : Orasını karıştırma sen,millet korkak diyecek şimdi..De hade inelim artıkın…
Üyeler yavaş yavaş merdivenlerden inerek,uzun bir yolculuk sonrasında kazı yapacakları yere gelmişlerdir…
AgLaMaZ : Evet arkadaşlarım,kazımızı burada yapacağız,ama dikkat edin haaa sakın ola ki ateş ve benzeri şeyler yakmayın…Allah korusun ufacık bi metan gazına kurban gideriz burada…
MyForum: Yok be abi…yaparmıyız öle şey aklımız var bizim,kendi kendimizi mi yakıcaz…
Bu esnada iki kişi kendi aralarında konuşmaktadır…
adakaya1994:Şşş la BnCreats malları getirdin dimi…
BnCreats: Ne malı la…Ben sigara getirdim…
adakaya1994: Tuh sana ben de onu diyom zaten hışmırık..Kimse görmeden bir kenara çekilir içeriz la..yoksa nabıcaz burda o kadar saat sigarasız durulurmu hiç…
AsiBey: Şşş bana bak BnCreats'ı ayarladın dimi gözcü olacak bize…
adakaya1994 : Tamam len ayarladım tabi..BnCreats yamuk yapmaz bize…Gözcülük yaparken hem de maykılını dinler o…
Hain kankalar sonunda işlerini ayarlamışlardır ve öhöm öhöm diyerek konuşan morikante ağabeyyi dinler gibi devam etmişlerdir…
TyLér : Evet herkes bir bölüme dağılsın bakiym ve kazıya başlayalım…
M€L!S : Ya millet burada topladığımız madenleri nereye dolduracaz..
schatzi : Dur bakalım maden bulabilecen mi…O kadar kolay iş değil o!
M€L!S : Eee ben filmlerde izliyom millet kova kova çıkarıyo bi de onları böle tren vagonu gibi şeylere dolduruyo ya..
kirçiceği: Akıllım o kömür madeni biz altın arıyoz altın…
M€L!S: Olsun biz de altın doldururuz nolcak sanki…hehehehe
Herkes kendi bölümlerine dağılmış ve kazmaları vurmaya başlamıştır…1 kişi hariç…
schatzi : Of of offf offf abi bu ne yaaa.kim verdi bu meredi benim elime,bu olmadan aranmıyo mu bu altın,kalkmıyo bu meret yawww…kazma gibi…
adakaya1994 : O zaten kazma akıllım,bırak sen benim topladıklarımı doldurursun…
schatzi : Pöff pöfff tamam de hade başla madem sen,ben de şuracıkta bakayım…(Yırttık be
)
Herkes kendi halinde kazıya devam ederken hain kankalar da kendi aralarında planlarını uygulamaya başlamışlardır…
adakaya: Şşş laa çağır şu AgLaMaZ'ı hade çok güzel bir yer buldum kimse görmez bizi orda…
BnCreats: Tamam çağırıyom hade…Acunnn , şşş laaa acunnnn!
AgLaMaZ : Hööö!Noldu içeceniz mi artıkın…
TyLér : Hea, mallar hazır hadi gel gözcülük yapacan…
AgLaMaZ:Tamam geliyom siz gidedurun ben etrafı kolaçan edeyim..
Sigara tiryakileri en sonunda sigara içecekleri yere gelmişlerdir ve pöfür pöfür tüttürmeye başlamışlardır…AgLaMaZ da onları beklemekte aynı zamanda da etrafı gözetlemektedir…
BnCreats: : Ohhh beee dünya varmış,çekk dostum çekkk….
adakaya1994 : Ula çekiyom da hiç bi haltım anlamıyom nerden verdin bu meredi benim elime…
BnCreats: Sus ula bağırma şimdi birisi duyacak,çek işte,ohhhhh
AgLaMaZ : Müdür geliyor söndürün sigaraları…(Yok yaw o başka bir yerdeydi kanımca)
BnCreats: Ne müdürü la, çok fazla türk sineması izliyosun galiba
AgLaMaZ: Öhüm öhüm,şeyy kem küm,,Espri yaptık ula,çattırma
Akıllı kankalar her şeyi hesap etmişlerdi ama sigara içerken çıkacak dumanı hiç hesaba katmamışlardı…
OzKaN: Yaw siz de benim duyduğum kokuyu duyuyomusunuz,sankim böle yanık gibim bişi kokuyo
schatzi : Aboo…Yaww duman da geliyo,Maden mi yanıyo yoksa…
çöl çiçeği: Ya ben bi belgeselde görmüştüm,böle madenler kendi kendine gaz çıkarır yanar gibim felen olurmuş..
kirçiçeği: Ne gazı beee..basbaya duman bu sigara dumanı…Şıp diye anlarım!
TyLér: Herkes burda mı arkadaşlar bi kafa sayın bakalım…Kaçaklar var galiba?
Sayım sonucunda 3 kişinin eksik olduğu ortaya çıkar…
suskun_efsane: Abi ben saydım ama 3 kişi eksik çıktı,AgLaMaZ,BnCreats ve adakaya1994 eksik…
Bu esnada sigara tiryakileri sigara içmeye devam ederkene,herkes onları aramaya koyulmuştur…
BnCreats : La adakaya bizim yokluğumuzun farkına varmazlar dimi..ya bizi aramaya falan çıkarlarsa…
adakaya1994 Yok bee,ruhları bile duymaz onların nerden anlıcaklar…Hem zaten acun gözetliyo bişi olursa o haber verir,ben parfüm de getirdim yanımda üstümüze sıkarız olur biter…
Tüm Üyeler : AgLaMaZZZZZ,adakayaaaaaa,BnCreatssssssss nerdesiniz ses veriiinnn…
Bu esnada AgLaMaZ maykılını dinlemekte iken sesleri duyamaz ve kendi halinde müzik dinlemeye devam eder…Arama sonucunda üyelerden bir tanesi acunu görür ve hepsi bir AgLaMaZ'ın etrafında toplanmıştır…
schatzi : Abooo AgLaMaZ sen nabiyon burda,müzik dinlemeye ta buraya mı geldin…
AgLaMaZ: Şeyy…Mayk sigara sölüyo da ben de müzik içenlere gözcülük yapıyom…
suskun_efsane : Hımmm,tamam anlaşıldı…Sen çekil bakalım şöyle kenara….
Morikante sessiz adımlarla BnCreats ve adakaya' ın yanına yaklaşir veee..
suskun_efsane : Laaaaaaaannn….Nabiyonuz siz burda…ben demedim mi size,ateş kaynaklı şeyleri getirmeyin diye…
adakaya : Şeyy,kem küm suskun abi yaw..nabalım sıkıldık sigara içelim dedik…Kötü mü ettik yani..
suskun_efsane : Hadi Bncreats hadiiii,adakaya sen de, düşün önüme geri gidiyoruz…yukarı çıkınca sorarım ben size hesabını…
Efsane : Ulan yaa bir kere de bi maceramız güzel bitsin…her maceramızda hevesimiz kursağımızda kalıyo…
fbaytas : Olm suç bizde deil ki, suç TyLér da adam gibi senaryo yazmıyo ki nabalım….
Cutewitch : Hadi gidelim gidelim zati temiz havaya hasret kaldım,2 gıdımlık havamız var şu yeraltında onu da bunlar mahvetti dumanla..de hade gidelim…
Tüm üyeler hevesleri kursağında kalmış bir şekilde yukarı tekrar geri dönerler ve bir maceradan da boynu bükük ayrılmışlardır…TyLér sağolsun hehehehe
TyLér : Arkadaşlar unutmayın yer altına inicez,herkes kasketlerini ve kazmalarını alsın…
RAINMAN || : Oksijen tüpleri de bende abi…ne olur ne olmaz…
OzKaN: Hayde Bismillah,ağır ağır inin haa ! Acele etmeden…
DeRiN: Aboreyyyy bu ne yawww…kaç tane merdiven var burada…Kim inecek şimdi buradan,ben gelmiyorum yhaaa
sonsuzluk186: Ohooo sen daha burada bıkarsan aşşada nabacan,boşyere kazma kürek mi sallıyacan
DeRiN : Orasını karıştırma sen,millet korkak diyecek şimdi..De hade inelim artıkın…
Üyeler yavaş yavaş merdivenlerden inerek,uzun bir yolculuk sonrasında kazı yapacakları yere gelmişlerdir…
AgLaMaZ : Evet arkadaşlarım,kazımızı burada yapacağız,ama dikkat edin haaa sakın ola ki ateş ve benzeri şeyler yakmayın…Allah korusun ufacık bi metan gazına kurban gideriz burada…
MyForum: Yok be abi…yaparmıyız öle şey aklımız var bizim,kendi kendimizi mi yakıcaz…
Bu esnada iki kişi kendi aralarında konuşmaktadır…
adakaya1994:Şşş la BnCreats malları getirdin dimi…
BnCreats: Ne malı la…Ben sigara getirdim…
adakaya1994: Tuh sana ben de onu diyom zaten hışmırık..Kimse görmeden bir kenara çekilir içeriz la..yoksa nabıcaz burda o kadar saat sigarasız durulurmu hiç…
AsiBey: Şşş bana bak BnCreats'ı ayarladın dimi gözcü olacak bize…
adakaya1994 : Tamam len ayarladım tabi..BnCreats yamuk yapmaz bize…Gözcülük yaparken hem de maykılını dinler o…
Hain kankalar sonunda işlerini ayarlamışlardır ve öhöm öhöm diyerek konuşan morikante ağabeyyi dinler gibi devam etmişlerdir…
TyLér : Evet herkes bir bölüme dağılsın bakiym ve kazıya başlayalım…
M€L!S : Ya millet burada topladığımız madenleri nereye dolduracaz..
schatzi : Dur bakalım maden bulabilecen mi…O kadar kolay iş değil o!
M€L!S : Eee ben filmlerde izliyom millet kova kova çıkarıyo bi de onları böle tren vagonu gibi şeylere dolduruyo ya..
kirçiceği: Akıllım o kömür madeni biz altın arıyoz altın…
M€L!S: Olsun biz de altın doldururuz nolcak sanki…hehehehe
Herkes kendi bölümlerine dağılmış ve kazmaları vurmaya başlamıştır…1 kişi hariç…
schatzi : Of of offf offf abi bu ne yaaa.kim verdi bu meredi benim elime,bu olmadan aranmıyo mu bu altın,kalkmıyo bu meret yawww…kazma gibi…
adakaya1994 : O zaten kazma akıllım,bırak sen benim topladıklarımı doldurursun…
schatzi : Pöff pöfff tamam de hade başla madem sen,ben de şuracıkta bakayım…(Yırttık be
Herkes kendi halinde kazıya devam ederken hain kankalar da kendi aralarında planlarını uygulamaya başlamışlardır…
adakaya: Şşş laa çağır şu AgLaMaZ'ı hade çok güzel bir yer buldum kimse görmez bizi orda…
BnCreats: Tamam çağırıyom hade…Acunnn , şşş laaa acunnnn!
AgLaMaZ : Hööö!Noldu içeceniz mi artıkın…
TyLér : Hea, mallar hazır hadi gel gözcülük yapacan…
AgLaMaZ:Tamam geliyom siz gidedurun ben etrafı kolaçan edeyim..
Sigara tiryakileri en sonunda sigara içecekleri yere gelmişlerdir ve pöfür pöfür tüttürmeye başlamışlardır…AgLaMaZ da onları beklemekte aynı zamanda da etrafı gözetlemektedir…
BnCreats: : Ohhh beee dünya varmış,çekk dostum çekkk….
adakaya1994 : Ula çekiyom da hiç bi haltım anlamıyom nerden verdin bu meredi benim elime…
BnCreats: Sus ula bağırma şimdi birisi duyacak,çek işte,ohhhhh
AgLaMaZ : Müdür geliyor söndürün sigaraları…(Yok yaw o başka bir yerdeydi kanımca)
BnCreats: Ne müdürü la, çok fazla türk sineması izliyosun galiba
AgLaMaZ: Öhüm öhüm,şeyy kem küm,,Espri yaptık ula,çattırma
Akıllı kankalar her şeyi hesap etmişlerdi ama sigara içerken çıkacak dumanı hiç hesaba katmamışlardı…
OzKaN: Yaw siz de benim duyduğum kokuyu duyuyomusunuz,sankim böle yanık gibim bişi kokuyo
schatzi : Aboo…Yaww duman da geliyo,Maden mi yanıyo yoksa…
çöl çiçeği: Ya ben bi belgeselde görmüştüm,böle madenler kendi kendine gaz çıkarır yanar gibim felen olurmuş..
kirçiçeği: Ne gazı beee..basbaya duman bu sigara dumanı…Şıp diye anlarım!
TyLér: Herkes burda mı arkadaşlar bi kafa sayın bakalım…Kaçaklar var galiba?
Sayım sonucunda 3 kişinin eksik olduğu ortaya çıkar…
suskun_efsane: Abi ben saydım ama 3 kişi eksik çıktı,AgLaMaZ,BnCreats ve adakaya1994 eksik…
Bu esnada sigara tiryakileri sigara içmeye devam ederkene,herkes onları aramaya koyulmuştur…
BnCreats : La adakaya bizim yokluğumuzun farkına varmazlar dimi..ya bizi aramaya falan çıkarlarsa…
adakaya1994 Yok bee,ruhları bile duymaz onların nerden anlıcaklar…Hem zaten acun gözetliyo bişi olursa o haber verir,ben parfüm de getirdim yanımda üstümüze sıkarız olur biter…
Tüm Üyeler : AgLaMaZZZZZ,adakayaaaaaa,BnCreatssssssss nerdesiniz ses veriiinnn…
Bu esnada AgLaMaZ maykılını dinlemekte iken sesleri duyamaz ve kendi halinde müzik dinlemeye devam eder…Arama sonucunda üyelerden bir tanesi acunu görür ve hepsi bir AgLaMaZ'ın etrafında toplanmıştır…
schatzi : Abooo AgLaMaZ sen nabiyon burda,müzik dinlemeye ta buraya mı geldin…
AgLaMaZ: Şeyy…Mayk sigara sölüyo da ben de müzik içenlere gözcülük yapıyom…
suskun_efsane : Hımmm,tamam anlaşıldı…Sen çekil bakalım şöyle kenara….
Morikante sessiz adımlarla BnCreats ve adakaya' ın yanına yaklaşir veee..
suskun_efsane : Laaaaaaaannn….Nabiyonuz siz burda…ben demedim mi size,ateş kaynaklı şeyleri getirmeyin diye…
adakaya : Şeyy,kem küm suskun abi yaw..nabalım sıkıldık sigara içelim dedik…Kötü mü ettik yani..
suskun_efsane : Hadi Bncreats hadiiii,adakaya sen de, düşün önüme geri gidiyoruz…yukarı çıkınca sorarım ben size hesabını…
Efsane : Ulan yaa bir kere de bi maceramız güzel bitsin…her maceramızda hevesimiz kursağımızda kalıyo…
fbaytas : Olm suç bizde deil ki, suç TyLér da adam gibi senaryo yazmıyo ki nabalım….
Cutewitch : Hadi gidelim gidelim zati temiz havaya hasret kaldım,2 gıdımlık havamız var şu yeraltında onu da bunlar mahvetti dumanla..de hade gidelim…
Tüm üyeler hevesleri kursağında kalmış bir şekilde yukarı tekrar geri dönerler ve bir maceradan da boynu bükük ayrılmışlardır…TyLér sağolsun hehehehe
BeGeNeN +Rap'i YoLLasın DarıLırım