Yitirilen
Banned
Asi Ruh: hazirim ben…sapka boyun bagi forma..ne varsa bugun burda..bendeeeeeeee
Beyza: akin insallah bizi dovmezler yolda
Ozkan: ben bu isde yokum..bensiz gidin.
Nones: askim hazirmisn????????
Diesel; guzelim bizdemi gitcez ya??? Parkda yesil cimenlerin, ordeklerin icinde vakit gecirmek varken macda noluyor???
Lokumum: mac kimin belliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Reiss: sus kizzzzzzzzzzzz daha gitmedik bileee agzini hayri ac DDD
GFBugra- le le ra ra en buyuk en buyuk fener bahceeeeeeee
Duygusuz; hic uyymade sekerimmmmmm…sen yeniden yaz su siiri
Inci: yemekleri kim alacak affedersiniz???
Yitirilen- ya bi susunnnnnnnnnn.bi evden cikalim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..halla halla…
Ozkan; sizde bu cene oldukca, mac pac unutun siz… nerdenn bulduyssaniz biribinizi
Yaren; bugun bizi cekemiyor siz bakmayin..bunak herif evde pineklicek
Ve yola duserler… Arabanin pardon Kamyonun arkasinda herkez DDDD
Yitirilen; suna bak..Amerikadan geliyorum..limozine bincemee kamon arkasinda surunuyorum,
Asi Ruh; gelmeseydin sendeeeeeeeee. Melehattttttttttttt
Anil; evdee annem sarma sarmisti,,, keske onunla kalsayddim..ac gidyom ac gelecem allah bilir.. L
Endless; cok buyuk manyak heyecanliyimmmmmmmm…tir tir titiryorum…. (Aysenura bile cikma teklifi ederken bu heyecan yoktu..)
Braveheart: kalbim hizli atiyor.. Bugun yazilir: DDDDDDDDDD
Kirmizisemsiye: hoooop oglummmm…beklee acele etme… zaten sinir tellerim kpacak az kaldi DD
Dornnnnnnnnnnn…orkkkkkkkkkkkkkkkk.. Kamyonn yamuk yumukk yol cizerrrrrrrrrr
Ashli;ALLAHHHHHHHH macaa gidecegimizeeeeeeeeeeeeeeee mezarami ne gidecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
GOKTURK: ey Turk evladiiiiiiiiii korkmayinizzzzzzzzzzzzzzz panik yokkkkkkkkkkkkkk…
Yitirilen; birgul saril banaL((((((((((((((((((((((((((((
Pitbuljuu: ulenn kamyon kiraliyorsunuzzz insan bide lastiklerine bakar demi????????? Beceriksiz herifler……….
LAL: dogru diyorsun askim…. Gunumuz zehir olduuuuuuuuuu.
Sofor( Skylord): tuh ya boyle sansin…millet kesin bana cuvallanir..hay kaderin..
4minormac1ine: hadi ininnn.. Kamyon devrilecekkk nerdeyse
Herkes Iner…..ciimeene savrulurr..
Kontes: sansa bak yaaa tamda durcak yeri buldu..issiz orman gibi yer..nasil yardim alcaz???
Yitirilen; ayi felanda vardir burda..
Fantasy; kizlarr uzaklasmayin fazla.
Reiss; eeeeee teker patlamis napacaz???????????????????????????
GFBUgra: AH fenerim vah fenerimmmmmmmmmmmmmm/…ilk heycanimdinnnn sana gelemedimmmmm oyy basimL((((((((((((((((((((((((
YitirileN: Panpan sen aglama.. uzulurum bak
By_cheqici: dur moruk yaa…belki biri gecerrr yardim ederrr
By_serhat: ayvayi yedik…yolda kaldimiza yanmam…okadar bilet parasina yanarimmmm..
Diesel: allahim duami Kabul ettin..bizi bu ormanlik temiz havada maca gondermedin..simdi askimla bas basa bir yuruyuss iyi kayar DDDDDDD
Nones: yaaaaa offffffff yaaaaaaaaaaa..dusundusun seye bak yaaaaaaaaaaaa
Asi Ruh: hocam napacaz?
Yitirilen: nemi yapcaz??? Oturupp beklicezzz napacazzzzzzzzzzzzzzz
Duygusuz: ben anemi istiyommmmmmmm
Casuall: kizlarrr gelin sizee masal anlatim…
Anil: top dedik ormanlikda top gibi kaldik iyimi :M:…
Ozkan: teker simdiye kadar kesin pattlamistirr. HA HA.. Neyim ama ben boyle… Benim gitmedigim yere Kimse gidemez…Biraz acikda ac susuz kalsinnlarr..Duslerin degerini belki ozaman anlarlarrr.))))))0
Umarim begenirsiniz… nikini unutum arkadslardan ozuur dilerim)))
Sez…
Beyza: akin insallah bizi dovmezler yolda
Ozkan: ben bu isde yokum..bensiz gidin.
Nones: askim hazirmisn????????
Diesel; guzelim bizdemi gitcez ya??? Parkda yesil cimenlerin, ordeklerin icinde vakit gecirmek varken macda noluyor???
Lokumum: mac kimin belliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Reiss: sus kizzzzzzzzzzzz daha gitmedik bileee agzini hayri ac DDD
GFBugra- le le ra ra en buyuk en buyuk fener bahceeeeeeee
Duygusuz; hic uyymade sekerimmmmmm…sen yeniden yaz su siiri
Inci: yemekleri kim alacak affedersiniz???
Yitirilen- ya bi susunnnnnnnnnn.bi evden cikalim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..halla halla…
Ozkan; sizde bu cene oldukca, mac pac unutun siz… nerdenn bulduyssaniz biribinizi
Yaren; bugun bizi cekemiyor siz bakmayin..bunak herif evde pineklicek
Ve yola duserler… Arabanin pardon Kamyonun arkasinda herkez DDDD
Yitirilen; suna bak..Amerikadan geliyorum..limozine bincemee kamon arkasinda surunuyorum,
Asi Ruh; gelmeseydin sendeeeeeeeee. Melehattttttttttttt
Anil; evdee annem sarma sarmisti,,, keske onunla kalsayddim..ac gidyom ac gelecem allah bilir.. L
Endless; cok buyuk manyak heyecanliyimmmmmmmm…tir tir titiryorum…. (Aysenura bile cikma teklifi ederken bu heyecan yoktu..)
Braveheart: kalbim hizli atiyor.. Bugun yazilir: DDDDDDDDDD
Kirmizisemsiye: hoooop oglummmm…beklee acele etme… zaten sinir tellerim kpacak az kaldi DD
Dornnnnnnnnnnn…orkkkkkkkkkkkkkkkk.. Kamyonn yamuk yumukk yol cizerrrrrrrrrr
Ashli;ALLAHHHHHHHH macaa gidecegimizeeeeeeeeeeeeeeee mezarami ne gidecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
GOKTURK: ey Turk evladiiiiiiiiii korkmayinizzzzzzzzzzzzzzz panik yokkkkkkkkkkkkkk…
Yitirilen; birgul saril banaL((((((((((((((((((((((((((((
Pitbuljuu: ulenn kamyon kiraliyorsunuzzz insan bide lastiklerine bakar demi????????? Beceriksiz herifler……….
LAL: dogru diyorsun askim…. Gunumuz zehir olduuuuuuuuuu.
Sofor( Skylord): tuh ya boyle sansin…millet kesin bana cuvallanir..hay kaderin..
4minormac1ine: hadi ininnn.. Kamyon devrilecekkk nerdeyse
Herkes Iner…..ciimeene savrulurr..
Kontes: sansa bak yaaa tamda durcak yeri buldu..issiz orman gibi yer..nasil yardim alcaz???
Yitirilen; ayi felanda vardir burda..
Fantasy; kizlarr uzaklasmayin fazla.
Reiss; eeeeee teker patlamis napacaz???????????????????????????
GFBUgra: AH fenerim vah fenerimmmmmmmmmmmmmm/…ilk heycanimdinnnn sana gelemedimmmmm oyy basimL((((((((((((((((((((((((
YitirileN: Panpan sen aglama.. uzulurum bak
By_cheqici: dur moruk yaa…belki biri gecerrr yardim ederrr
By_serhat: ayvayi yedik…yolda kaldimiza yanmam…okadar bilet parasina yanarimmmm..
Diesel: allahim duami Kabul ettin..bizi bu ormanlik temiz havada maca gondermedin..simdi askimla bas basa bir yuruyuss iyi kayar DDDDDDD
Nones: yaaaaa offffffff yaaaaaaaaaaa..dusundusun seye bak yaaaaaaaaaaaa
Asi Ruh: hocam napacaz?
Yitirilen: nemi yapcaz??? Oturupp beklicezzz napacazzzzzzzzzzzzzzz
Duygusuz: ben anemi istiyommmmmmmm
Casuall: kizlarrr gelin sizee masal anlatim…
Anil: top dedik ormanlikda top gibi kaldik iyimi :M:…
Ozkan: teker simdiye kadar kesin pattlamistirr. HA HA.. Neyim ama ben boyle… Benim gitmedigim yere Kimse gidemez…Biraz acikda ac susuz kalsinnlarr..Duslerin degerini belki ozaman anlarlarrr.))))))0
Umarim begenirsiniz… nikini unutum arkadslardan ozuur dilerim)))
Sez…