düşlerforum külkedisi :D

ramonaxi

Kayıtlı Üye
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]: Kötü anne

külkedisi: [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION]: üvey kardes ( pis beşer )

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]: Diğer üvey kardeş(kötüfena)

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Beyaz atlıyakısıklısavaşcı prenskavga etmeyen seven prens

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]: bluee'nun babişi yani kral

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]: bluee'nun ana$ı kraliçeeeee =)

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]: vezir

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]: Bizim kıytırk külkedisini prensese çeviren cadı kibarcası peri
.................................................................................................

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]: Yerleri sildin mi ! Lavaboyu ovdun mu ! Külü döktün mü ! Pisssssss beşerrrrrrrrrrrrrrrrr kıytırık külkedisi seniiiiiiiiiii !! Heryer pırıl pırıl olcak anlasıldı mı !!! Rep mep yok sanaonları benim cici kızlarım hakkı sana rep nedir diye sorsam
-seyyyy kemm kümm dersin !buzdolabı markası sanırsın hihhhhhhhhhhh =P

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Ama ama anneciiiim Nicin böyle konusupta üzüyorsunuz beni

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]: Sus bana anne deme !! bal_böceği hanım diyeceksin Yok yok bal_böceği hanımefendi diyeceksin. hayır hayır bana bal_böceği hanımefendiciim diyeceksin pis eşek seni!!

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: peki bal_böceği hanımefendiciiim :/

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION]:Anneeeeeeeeeeeeee !! Odam toplanmamış elbiselerim ütülenmemiş çamasırlarım katlanmamıs ekmegime yag sürülmemiş üstelikkkkk yumurtaam rafadan değil !!!

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]: Benimde saçlarım tarancak ayakkabılarım boyancak Ayyyyy seni serseeeeeeeemmm hihhh :/

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]: Külkedisiiiiiiii Duydun dimiiiii hihhhhhhhhh Şunadaaaa bakın utanmadan kahvaltı ediyor kalk kız sofradan kalkk zıkkımınpekini yiii !

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]:Acaba benimde kızarmıs ekmegime yag süren olacakmı nedir çileemm.

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]: Duydukkkkk Duymadık Demeyiiiiiiiin

Peynirrrr ekmek yemeyiiiiin

Kraaaaalıııın tertip eecegi baloyaaaa tüm kızlar davetlidirrrrrrrrrrr !!

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Acaba baloda kızarmıs ekmek ikram ederlermi ki. :3dgxk:

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ve kızları: Yasasııııııın:eda:

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]: Bütün kızlar gelecek Genci yaşlısı zayıfı şişmanı zekisi delisi hepside gelecek ona göre vezirr!!

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]: Emret paşam elbette paşamm (;

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]: Olurmu hiiiç paşaaaam Yemek yapmayı bilengüzel fal bakanzeki olmasada oluraz konusan biri lazım bizeee hihh

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Ama babişşş hiç gerek yoktu böyle şeylere hem ben evlenmek istemiyorum ki. Ben güzide bekar mutlu ve mesutum oysakii

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]: Torun tombalak isterim ! Evlenlenmezsen tomabaladan mı cıkcak bu torunlar

Ve işte beklenen gun Balo gecesi :D

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]: Kızlarrrrr hazır mısınız?

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION]: Ben hazırım anneciiiiiiim

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]: Bende hazırım bi sürü lakin karnım ac

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]: zıkkım ye

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Bende sizlerle gelebir miyim efendimbi kösede dururum Nolarrrrrrrrr Nolarrrrrrrrrrrrrr

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]: Haaaaa haaa haaa Asla !!

Üvey Bajılar: ASLAAAAAA !!!

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: piki

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] talihine küsmüş aglıyordu

-Ben insan değil miyiiiiiiiimben kulun değilmiyiiiiiiiiim

Lakin birden yanında cadı beliriverir seyy peri dicektimki ben Siz saşırttınız :D

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]: Aglama Yavrucuğum Baloya gitmek mi istiyorsun Ben seni bolaya yalllah yapacagım merak etme cocuuum

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Sahimi teyzeciiiiiiim ama ama ne giyecegim ki.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]: Teyze snin sülalendir pis beşerrrrrr !!! Neyse kalk kalk zırlama

Bırak salya sümük aglamayı ıykk pisss: S

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: piki

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]: Hokussssss pokusssssssssss

adraaaa Kadabraaaaaaaaa

Şu sümüklü beşer prensese dönüşşün.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Ayyyyyyyy 10 numaralı bi hatun olduuuum ben dayanamıcam gel öpiim teyseeeee ay pardon abla

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]: Hadi yallah baloya yavrumm =)

Ve papucumun prensesi arrtık balodadır=) Çok mutludur o içeri girer girmez [MENTION=151672]bluee[/MENTION] gözlerini ondan alamaz Ve bi bakısta carpılır kıza o biçim

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]:Aman TanrımBu ne güzellikUlen tam hayallerimdeki hatun bu Yasadık beeeeeeee =P

Üvey kızlar: Olamaazzbu kz varken işimiz yaş :/:/

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Dans edebilir miyim prensesiiimmm

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Ayy bilmemki.. Kızarmıs ekmekte yicekmiyiz ama

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Sen iste yeterkiiiiiiiiiiiii
Ve dans ederler gece boyuHiç durmadan. Birbirlerine asık olmuslardırLakin artık [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]' nin gitme vakti gelmiştir

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]:Ay saat gecenin körü olmuşş gitmeliyiiimmm

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Nereyeedaha kzıarmıs ekmek yiyecektik :/

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Bi dahaki baloya inş Sen al bu ayakkabnının esinibeni burdan bul Hadi cawwwww

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: ohh melekiim seni nasılda bi anda kaybettim=(((( Vezirrrrrr derhal bu ayakkabıyı al bütün kızlara giydir Kimin ayagına uyuorsa tut sacından getir !! Yada durrrrrrr ! Birlikte gidelim

Heryeri dolaşılar.Ayakkabıyıda bi cok kızda denerler.Ayakkabı bi cok kzıın ayagına uyar ama Prens kızları begenmediği için burun kıvırır =P Ve sonunda papucumun prensesinin evlerine dogru yaklasırlar ..Kapıyı külkedisi açar=P

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]: Hoşgeldiniz efenim..Ne ikram edelim ?

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]: ayak :D

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Biliyorsunuz.. O Eşşiz gecede sevgi kelebeğimden kalan papucu herkes deniyr kime uyarsa o benm prensesim olacaktır.Evdeki tüm kızlar şimdi ayaklarını uzatsın.Emrediyorum !!!

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]: Ayyyyy olmuorrrrr olmuorrrrrr :/ hih

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION]: bu benim papucum değilmiNerde bırakmısım durun bi deniimm

Ayaklarım şişmiş bi sürü olmuo =((((

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]: Sıradakiiiiii Gelsinnnnnn

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: ayyy beniiim papucumm ooo pis beşer bide benim diye yalan söylüyorsun ohh olmadı işte sana hihhhhhh bnm çünküüü

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Olamaz.Sanada olmadı ama bu !

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]:ama benim papucum niye olmuyor ya:/ Ayaklrım şişti sanırımmm

cinderella-slipper-small.jpg

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Yalan söleme kız olmuyor işte hih

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: ver bakim şunun numarasın a Ama amaaaaa bu 35 nolu ayakkabı :/

Allaaaan salagııı 185 boya 35nolu ayak olurmu hiççççç O gün ben prensestim ayacıkalrım ufacıktı Hemm sen niyee papuc yoluyla arıyorsun beni !! Dans ettiğin kızı hatırlamıor muusun dengesissssssssss hihhhhhhhhhhhhh Küstürük olucam seninle işteeeee :/

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Napim kızım Allah sana boy vermiş gerisini. Neyseee Prensesssiiiim ask dolu yuvamızaaaa gideliim hadiii

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Kızarmıs ekmekte yicesmi ?

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Evetttt melekiiiiim

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Peki çuku yicesmiiiii ?

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Evet kuşuuuum

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Ciklette al banaaaaa

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Geliyorrrr yumruuuuuuk

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: ayyy haşin prensiiiim bnmmmm blueeşiiim :D

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION], [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] , [MENTION=160419]Queen2[/MENTION]: Olaaamaaz yine mutlu sonnnnnn

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]: mutlu sonlardan nefret ediyorum bi sürüüüüüüü hihhhhhh

Umarım begenirsiniz aslında dahada uzatcaktımda parmaklarım agrıdı cokca =P

mutlu son

---> düşlerforum külkedisi :D

+rep
Cok guzel olmus gulmekten kendimi alamadim :)

Bende bir iyilik yapmissim yaniki :) kasigiyla verip sapiyla geri almissim :)

Cok guzel olmus :)

Abicim beni niye hep kötü şeylere yazıyorsun xD İyi biriyim ben xD iyi olmuş tabii o ayrı

sesli güldüm buna bazı espiririler çok çok güzel genel olarak ise harika hatta şöyle diyim belkide forumda en çok güldüğüm konu olmuştur. :D

Geliyorrrr yumruuuuuuk

ayyy haşin prensiiiim bnmmmm blueeşiiim

bunlara bayıldım xD

sesli güldüm buna bazı espiririler çok çok güzel genel olarak ise harika hatta şöyle diyim belkide forumda en çok güldüğüm konu olmuştur. :D

Geliyorrrr yumruuuuuuk

ayyy haşin prensiiiim bnmmmm blueeşiiim

bunlara bayıldım xD

Ben Sana Bir Gerçek Yumruk Atayım İSter misin ?

Zumzuğu Koydummu Zıngıldatırım :1a9:

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] !şiimmm

begenmedım :D [MENTION=38790]ramonaxi[/MENTION] insan banada bi rol verir arkadan geçen adam veya ne bilimm prensın atı falan olsaydım yaa :D:D şaka beğendim başarılı :D:D

seni daha büyük en baş rollerde oynatıcam [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri