DüşlerForum Kızlar(Parmaklıklar Ardında)

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
s49ansnfke.jpg

Cansum ::başın öne eğilmesin aldırma mystic aldırma aldırma mystic aldırma aldırma mystic aldırma mysticcc aldırmaaa......:D

Mystic:aaa yeter sus cnm kafa bu kafa yirmi yıl türkü dinliyerek geçmezki koyun ordan tarkandan oynama şıkıdım şıkıdım...kendimize gelelim cnm

^shékér kıs^ :arkadaş kendini diskoda sanıyor heralde şu yeni gelende hiç gözüme ii biri gibi gelmedi akşama şişliyelim bunu...

Rapper_GirL(gardian) : koğuş nbr nan...

limonlubrokoli : iidir senden nbr..

Rapper_GirL(gardian) : iidir işte nolsun uğraşıp duruyoruz sizinle....höst nan kendine gel sen kiminle konuştuğunu sanıyosun karşında bir gardian duruyor...neyse sonra görüşürüz sizinle...

BoNiBoN.. : şeytan diyor ki......... neyse............

SpOoK_q!RL : yaa dur ablacım gitme...elini ayağını öpiyim ablacım şu müdürle savcıbeyle bi daha konuşsanız benim hiç suçum yokki...

Rapper_GirL(gardian) : alışamadın mı nan hala....neyse ben gidiyorum olay çıkartmayın sevinirim

SpOoK_q!RL : ablacım bea gitme benide götür..

BoNiBoN.. : güzelim burdan çıkış yokbizden kaçış yok(nihahahah)

SpOoK_q!RL : yaa annecimm çıkarın yaa beni suçsuzum ben :19:

^shékér kıs^ : tabi tabi şuçsuzsundur sen

SpOoK_q!RL : çıkarın beni yaa çıkarın.....

Rapper_GirL(ggardian) : noluyor nan burda heee bu ne gürültü derdiniz ne nan sizin delirtmeyin adamı aklınızı başınıza alın....yoksa hepinizi hücreye tıkar iki ay orda kaldıktan sonra aklınız başınıza gelir...
hahaha

---> DüşlerForum Kızlar(Parmaklıklar Ardında)

hahaha ciddn ben sucsuzum sadece 3 adam bıcakLadım 6 ev soydum 10 kadını gasp ettim :D ßenim hiç sucum yok :D

saoL smeih payLaşım için

akLınızı basınıza alın sız kmle konustugunuzu sanıyonz karsınızda gardian duruyorhahaha

saoL :)

Cansum ::başın öne eğilmesin aldırma mystic aldırma aldırma mystic aldırma aldırma mystic aldırma mysticcc aldırmaaa......

Mystic:aaa yeter sus cnm kafa bu kafa yirmi yıl türkü dinliyerek geçmezki koyun ordan tarkandan oynama şıkıdım şıkıdım...kendimize gelelim cnm

hahaha çok güzel olmuş Semih
Haklıyım ama :D

Eski Nickim BoNiBoN =)) Alemsin Semih Her Zamanki gibi Tesekkürler =) + rep

Allahım ordada şarkı söylüyorum ne biçim bir insanım ben :D

Teşekkürler Semih bey :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri