h.i.m.e.s.54
Kayıtlı Üye
Cansum ::başın öne eğilmesin aldırma mystic aldırma aldırma mystic aldırma aldırma mystic aldırma mysticcc aldırmaaa......
Mystic:aaa yeter sus cnm kafa bu kafa yirmi yıl türkü dinliyerek geçmezki koyun ordan tarkandan oynama şıkıdım şıkıdım...kendimize gelelim cnm
^shékér kıs^ :arkadaş kendini diskoda sanıyor heralde şu yeni gelende hiç gözüme ii biri gibi gelmedi akşama şişliyelim bunu...
Rapper_GirL(gardian) : koğuş nbr nan...
limonlubrokoli : iidir senden nbr..
Rapper_GirL(gardian) : iidir işte nolsun uğraşıp duruyoruz sizinle....höst nan kendine gel sen kiminle konuştuğunu sanıyosun karşında bir gardian duruyor...neyse sonra görüşürüz sizinle...
BoNiBoN.. : şeytan diyor ki......... neyse............
SpOoK_q!RL : yaa dur ablacım gitme...elini ayağını öpiyim ablacım şu müdürle savcıbeyle bi daha konuşsanız benim hiç suçum yokki...
Rapper_GirL(gardian) : alışamadın mı nan hala....neyse ben gidiyorum olay çıkartmayın sevinirim
SpOoK_q!RL : ablacım bea gitme benide götür..
BoNiBoN.. : güzelim burdan çıkış yokbizden kaçış yok(nihahahah)
SpOoK_q!RL : yaa annecimm çıkarın yaa beni suçsuzum ben :19:
^shékér kıs^ : tabi tabi şuçsuzsundur sen
SpOoK_q!RL : çıkarın beni yaa çıkarın.....
Rapper_GirL(ggardian) : noluyor nan burda heee bu ne gürültü derdiniz ne nan sizin delirtmeyin adamı aklınızı başınıza alın....yoksa hepinizi hücreye tıkar iki ay orda kaldıktan sonra aklınız başınıza gelir...hahaha