Düşlerforum Kaçırıldı!

Bu hikayelere ilk Yazışım.Sizce nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    6

~Feet~Boost~

Kayıtlı Üye
Düşlerforum üyeleri bir yerde toplanmışlardı ve uyuyorlardı.Birden bir kamyon geldi ve durdu içinden Tecavüzcü Coşkun :)D) ve yardımcısı çıktı.Bizim Tecavüzcü:

-Bana yardım et te şunlardan iyilerini kaçıralım:36:. :)D) Düşlerforum üyelerinden özkan,RaPizM^^,
DeLürüK
,endLesS,kanat$z_melek,kunt10 ve -CaMBaZ- uyandıklarında bir seraya benzer bir yerde bağlı olarak uyanmışlardı.Özellikle herkes üst üste konulmuştu.En alttaki özkan'dı.İlk uyanan kanat$z_melek:
-Altta Kalanın Canı Çıksıııın! diye bağırdı ve herkes "Nooluyo lan" ifadesiyle kalktı :D özkan:
-Yöneticinin ölmesini istemiyorsanız yuvarlanın! Sadece endLesS ve kunt10 kalktı.Diğerleri:
-Önce +25 reeep! dediler.
özkan dahil diğer 2 admin:
-Yuvarlanmayana -N/A rep! dediler.Herkes van sekund :D içinde yuvarlandı...
Kaçırılmayan üyeler rap_lady,dieséL,*MyPop,A$Koliq ^^,ChaKMa_$eiTaN ve FuLLMooN uyandığında herkes birbirine günaydın dedi.Birden diğer üyelerin olmadığını fark ettiler ve birden telefon çaldı.Telefonu FuLLMooN açtı:
-Merhaba?
-Merhaba.Ben Tecavüzcü.
-Coşkuuun?
-Öff bildi yaa :p Arkadaşlarınızı ben kaçırdım. (!) Sizden 1.000.000 TL istiyorum 5 gün içinde.
-He siz dün Gece kulübüne gittiniz,eğlendiniz onun maliyeti mi :D
-Hı hı onun :D ben onları kaçırdım kaçırdım ama kulübede gitsek yinede aynı parayı alırdım yani :D
-Ay şimdi ne macera geçiriyorlardır... :D
-Of yetti be! 5 günü bana 2 gün yaptırdın he! :91: Eğer o para 2 gün içinde gelmezse...
Üyeler arkadan bağırır:
- FuLLMooN nasılsın?
-İyiyim ay siz şimdi ne macera geçiriyosunuzduuur...
Tecavüzcü:
-Ya bi durun be anlaşma yapıyoz!:91: Heh şimdi size gelince... eğer o para gelmezse arkadaşlarınızı bir daha...
Üyeler arkadan:
-O repliği herkez biliyo be! diye :D bağırırlar.
Tecavüzcü:
-Neyse eğer o para gelmezse arkadaşlarınızı bir daha hiiç göremezsiniz.ok?
Banka hesabım falan filan falan filan
FuLLMooN,olanları anlatınca hemen internetten "Tecavüzcü Coşkun un Alanı" diye arattılar.bi de baktılar ki Amerika Herkes :| diye baktı bilgisayara.Herkes Banka hesabındaki paraya baktı,Sadece 3 kişi için bilet ve Tecavüzcünün istediği 1.000.000 TL vardı.Amerika'ya dieséL,*MyPop ve çok
konuştuğundan FuLLMooN gidecekti (Neden mi çok konuştuğundan FuLLMooN? Hem uçakta konuşur da canları sıkılmaz,hemde Tecavüzcüyü belki kandırıp veya çatlatıp (konuşarak) parayı kurtarabilirdi diye.)Uçağa binerler,FuLLMooN başlar dırdıra. :D Amerika ya geldiklerinde FuLLMooN hala konuşuyordu :D.
Tecavüzcü Coşkun "Fear Factor" izliyordu üyelere bunlardan birini yapmak için.Üyelerde "Birbirinin üzerinden yuvarlanmaca" oynuyordu kaçırılmış olmalarına rağmen.
dieséL uçağı kaçırmıştı. (Keçileri kaçırmamıştı ya,arkadaşları için ve Türkiye'ye geri dönmek için yapıyordu bunu)
Birden Tecavüzcünün Alanının önünde bir uçak belirdi.dieséL içeri girdi:
-Paranı getirdik dedi ve ardından FuLLMooN sanki Flood programı gibi konuşmaya başladı.Sonunda tecavüzcü dayanamayıp "YETER SUS!" diye bağırdı.İçeriye bir gaz bombası atıldı ve arkadan By_CheqiCi bütün üyelere gaz maskesi verdi ve:
-Naber babalar! diye espriyi patlattı.Tecavüzcü Coşkun bayıldı,üyeler kurtuldu,ama o da ne?Uçak kaçırılıyor!Peki ya kim?Tecavüzcünün yardımcısı!
Devam edecek...
Gelecek hikaye:Düşlerforum Amerika'da Mahsur Kaldı!

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Düşlerforum Kaçırıldı!

güzel olmus tşk ederm bnide yazmısıın:)
yenisin ve yeni konulara tesvik amacıyla +rep:D

e daha yeni yazıyorum kötü de olur iyi de olur

Abi benim kendi görüşüm kesinlikle.Senin de katılmanı beklerim ama bilmyrm katılmasan da olur özgür iraden...Böyle şeyler yazıcağına edebi içerikli metinler yazsan bir sayfalıkta olsa daha bir hoş olur sanki...Ben onun için gözüne,eline yazık dedim...Saygılar

Paranı getirdik dedi ve ardından FuLLMooN sanki Flood programı gibi konuşmaya başladı :D bu cümleye bittim hahaha + rep

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri