DuslerForum Gazatesi Çikti - 1.Sayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesil83

Bayan Üye
evet arkadaslar,
gazatemiz cikti... uff ilk seferi oldugu icin cok ugrastim basit birsey icin. aslinda bu gazetenin devami var ama pc ye yukleyemedigimden prtsc olarak yaptim ancak bukadarini kapsadi sayfa. hatta bu gazatenin 2.3. sayfasida var... yapabiliyrosun ama bukadarcik kucuk alana bile ne yazacagimi bilemedim :) idare edin....

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] [MENTION=155270]Cin[/MENTION] sizde bakin istedim :)

gazetemizi takip etmenizi tavsiye ederim, heran sizde haber olabilirsiniz.
butun gazateleri bu bu konu basligi altinda toplayacagim.

756f0f5682855551a097a856f6618ca5.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Dusler forum gazatesi cikti!!!!

:I koptum yorumumu yazcam ama cıkmam gerekli canım :I süpersin yaaa

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] allah senı ya çok güzel giremıyorum evet iş yerınden gırcem web sıtelerı varmış ona bakıcam muhasebebın yanında :R arada iş yerınden bakarım onlyn olurum ama ne akdar yaza bılırım bılmıyorum çok yoğun cunkü.

bundan sonra paparazilik yapicam :) heran manset olabilirsiniz

ya normalde ben baska siteden yapiyordum ama o sayfayi bulamadim. onda resim filan ekleyemiyordun ama basitti, hemen buraya kopyalabilyordum. bu sitede amatorce kendi gazateni yapiyorsun printscreen yapmam gerek ekranim kucuk :) kucucuk bolum aliyor.

Yeni işin hayırlı olsun [MENTION=155270]Cin[/MENTION] :R

Evet yakışıklı damadım Hamzam benimxD Yanlız damadım diyorm ama benden kız almak öyle kolay degil alt yapıyı saglam hazırlayın :I

Bir dahaki mansette nişan bozuldu diye yazarsan hiç şaşmam :Ç

Cin yeni işin hayırlı ve kalıcı olur umarım:R

Canım çok düşüncelisin çok ince fikirli yaratıcısın çok güzel olmuş ellerine emegine saglık..Sen forumu takip et 2.sayıyı çıkar biz de seni takip edelim ne olmuş ne bitmiş ögrenelim xD

Seni seviyorum canım :R

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] tşk ederim amin ecmain :)

Evet yakışıklı damadım Hamzam benimxD Yanlız damadım diyorm ama benden kız almak öyle kolay degil alt yapıyı saglam hazırlayın :I

Bir dahaki mansette nişan bozuldu diye yazarsan hiç şaşmam :Ç

Cin yeni işin hayırlı ve kalıcı olur umarım:R

Canım çok düşüncelisin çok ince fikirli yaratıcısın çok güzel olmuş ellerine emegine saglık..Sen forumu takip et 2.sayıyı çıkar biz de seni takip edelim ne olmuş ne bitmiş ögrenelim xD

Seni seviyorum canım :R

bende seni seviyroum canim... valla gunluk degilde haftalik olacak galiba :) ise gitmiyorum ama evin icinde calisiyorum ha bire :)

Güzel olmuş,tebrikler :D

tsk ederim :)

:) Sende kendi haberinide yapsaydın işten ayrıldım diye :R İnş en kısa zamanda yeniden iş bulursun canım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] çok güzel olmus emeğine sağlık :)

Sagol canim devami gelecekte nasil yapcagimi dusunuyorum :)
Simdilik forumdakileri takip ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri