DuslerForum Gazatesi - 3.Sayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesil83

Bayan Üye
248e2d2d94736611237c3410b8601981.jpg

[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] [MENTION=77462]eslem61[/MENTION] [MENTION=156189]ozgurctnky[/MENTION] [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] [MENTION=156647]duyguMuhtar[/MENTION]

ozugurctny ilk yazdigim nikin cikmais :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> 3.baski duslerforum gazatesi

hehe stinkoya yazdigimda pohca yazmissim bohca olacak o.. ya kontrol etmeyince hizli hizli yapinca oyle oluyor idare edin artik yazim hatalarina gozlerinizi kapatin :)

---> 3.baski duslerforum gazetesi

adminlerden ricam, ustteki baskiyi kaldirip bunu eklemeleri duzenlemelerini yaptim

248e2d2d94736611237c3410b8601981.jpg

Liseyi bitirdim şuan tatildeyim sırada Üniversite var :) Ama yinede ismimin geçmesi beni sevindirdi teşekkür ederim :)

okula gittigini biliyorumda espiri katmak icin oyle yazdim, nekadar basarili oldum bilemicem :)
dun kpss sinavlari oldugu icin ordan aklima geldi :)
herkesin ismini kullanmayi dusunuyorum umarim sert kayaya carpmam :)

:I Stinko ya cok güldm
Belki loto cıkarsa bu elektrik parası ne ki yel degirmenleri kurar elektrigimi kendim üretirim demiş belliki ama tutmamış yazıkkk birde evinden olmuşxD

:I Stinko ya cok güldm
Belki loto cıkarsa bu elektrik parası ne ki yel degirmenleri kurar elektrigimi kendim üretirim demiş belliki ama tutmamış yazıkkk birde evinden olmuşxD

hehe :) bir seferinde ev kirasinimi ne vermisti (dogru hatirliyorsam ordan aklima geldi) :)

Oldumu Yeşilcim Değiştirdim

sagolsin ablacigim, ama begenmedn galiba konuyu hic birsey dememissin :(

ablam bana istediğini yazabilirsin alınmam xD çok güzel olmuş devamını beklemekteyim:)

emeğine sağlık cok begendım :)
banada yer verdğiğn için çook teşekkür ederim cnm :Ü
çayımı da unutmamışsın :Ü

Moderatör tarafında düzenlendi:

Begendim canım) begenmez olurmuyum hemen kalkıyordum düzelttim kalktım yorum yapamadım)

Emeğine sağlık güzel olmuş :D

Kızmadım aksine görünce mutlu bile oldum :I Teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri