Duslerforum banner denemem

Asijuliet

Sarı dedim Lacivert dedi :)
Bayan Üye
Sıkıntıdan ne yapacagımı bilemediğim için bir kaç banner denemek istedim kendimce.
Banner konusunda acemiyim inşallah begenirsiniz :3dgyc:

---> Duslerforum banner denemem

Daha sade dus uyandıracak bir şeyler yapabilir misin tam karanlık olmadan ağacın altında oturan biri birde jkarsida bie kız yapma Şansın varmı

Ya ama konumu sohbete çevirdin:3a3::3a3::3a3:​

Emegine saglik

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] anonscum Sende yap Gorelim ki :)

Yukarı bakan kız hoş olmuş bence. Fakat daha sade şeyler yapabilirsin ya da daha farklı. Kız olunca herkes beğenmeyebilir ama ben beğendim. :)

Yukarı bakan kız hoş olmuş bence. Fakat daha sade şeyler yapabilirsin ya da daha farklı. Kız olunca herkes beğenmeyebilir ama ben beğendim. :)

Teşekkür ederim. Sıkıtıdan kendimce denemeler yaptım,Farklı ne yapabilirim ki? Aklında bir fikir var mı?​

Teşekkür ederim. Sıkıtıdan kendimce denemeler yaptım,Farklı ne yapabilirim ki? Aklında bir fikir var mı?​

Aklımda pek fikir yok olursa yazarım canım da aşklı şeyler yapabilirsin mesela. Kızlı erkekli falan. Ya da manzara üzerinde desenler... Ne bileyim hiç iyi fikirler veremem en iyisi sen bilirsin. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri