DüşlerForum Banka Soygununda

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
Bir gün DüşlerForum Üyeleri banka soymaya karar verir depoya gidip silahlari alir silahlari alirken
GFBuqra bir tabanca alır o kadar
endLesS : olum ne tabanca alıyosun tabancayla neyi vurcaksın ?
GFBuqra : ben adama gelir bi hiyaaaaaaa diye bi koyarsam aklın durur ama
endLesS : ben sana surdan bi koyarsam gorursun cabuk al bi otomatik silah
By_Cheqici bir otomatik silah ve tabanca alarak arabaya biner
.HappinesS. gelir ve bir el bombası ve otomatik silah alır arabaya biner
AtlantiS ise bir ağır makinali ve tabanca alır ve arabaya biner
Damir gelir ve bazuka alır el bombası ve tabanca alıp arabaya biner arabada endLesS onu gorunce :
endLesS : olum bazukayı napacaksın bankayı soycaz patlatmıcaz
Damir gider ve otomatik silah alır gelir
endLesS : soygun başlıyor arabayı ben kullanıcam olup kalmayın soygun sonunda arabaya gelin ok gelmeyeni banlarım haa parayla kacmayın bakın kacana ip ban ok
herkez bir ağızdan : peki admin !
bankaya girerler hepsi derki : bu bir soygundur kimse kımıldamasın! eller yukarı herkez arkasını donsun ve elını basının uzerıne koysun
endLesS : ben gidip kasanın sifresini çözeyim
endLesS şifreyi çözer ve seslenir çocuklar 1 kişi orda kalsın çuvalları alın gelin toplayalım en iyisi GFBuqra kalsın dövüşür en azından paraları
alırlar ve gelirler o sırada tam PoLİSler gelmiştir ses gelir Etrafınız Sarıldı Bankadan Dışarı Çıkın ! Çıkmassanız Biz Çıkarırız
endLesS : gelde çıkar hehe
sonra yukardan Polis ekipleri inmeye baslar
endLesS : allah kahretsin kaçın beyler
o sırada herkez dışarı cıkar ve ates ederler polisler ölür bazıları yaralanır arabaya binip kacarlar sonra plakayıda değiştirirler eve giderler paraları saymaya başlarlar burada 1 milyon dolardan fazla var yaşadık vBulletin masrafımız yıllık hosting masrafımız felan hikayede kaldı herkez atlar araba felan
endLesS : susun ya site icin aldık biraz güncellestirme felan yapar para dagıtırım alırsınız iste
hep bir agızdan : yasa admin!
polislere izlerini kaybettirirler ve baslarlar burada işte biter.! hahaha

---> DüşlerForum Banka Soygununda

Damir gelir ve bazuka alır el bombası ve tabanca alıp arabaya biner arabada endLesS onu gorunce :
endLesS : olum bazukayı napacaksın bankayı soycaz patlatmıcaz

:D:D:D

---> DüşlerForum Banka Soygununda

eve giderler paraları saymaya başlarlar burada 1 milyon dolardan fazla var yaşadık vBulletin masrafımız yıllık hosting masrafımız felan hikayede kaldı herkez atlar araba felan
endLesS : susun ya site icin aldık biraz güncellestirme felan yapar para dagıtırım alırsınız iste
hep bir agızdan : yasa admin!

yaşa admin :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri