anaToL!aFiRe
Kayıtlı Üye
[[ SON DAKİKA]] Yaptığı Yemekten Zehirlenen “Kuşum Aydın Ötmez” Hastaneye Kaldırıldı!!!!!hahaha
Kuşum Aydın Ötmez her zaman olduğu gibi kendine güzel bir yemek hazırladı. Yemeğin adı “Ne Varsa Ekledim Seni Bile Yerim” yemeği idi.Yemeğin kokusunu kimse almasın diye evin bütün pencerelerini onca sıcağa rağmen kapatmıştı.Ancak evin balkonuna açılan aspiratörü kapatmayı unutmuştu. Kuşum Aydın Ötmezyemeğe adapte olmuştu ve bir an önce midesine indirme planları yapıyordu. Dediği gibi de yaptı,10 dakikada planladığı operasyonu gerçekleştirmenin mutluluğu ile dört köşe olmuştu.hahaha
Ve ne olduysa ondan sonra oldu.Yemeğin kokusunu alan üst komşusu Fatih ÜrekKapının Zilini CAldı.Kuşum Aydın Ötmezden Hiç Ses Çıkmıyordu FAtih Ürek Kapıyı Bir Kalça Darbesiyle Kırdı Ve İçeri Girdi
Birde Ne Görsün Canından Cok Sevdigi Kankisi Kuşum Aydın Ötmez amuda kalkmış Bir Şekilde Duruyormuş hahaha Fatih ÜrekKankisini En Yakın Olan DüşlerForum Araştırma Hastanesine Getirdi. hahaha
Olayı Ögrenen Kuşum Aydın Ötmez Hayranları Hastaneye Akın Etti
Hastanedeki Gelişmeler…
Doktor h.i.m.e.s.54 Kuşum Aydın Ötmezi Hemen Ameliyathaneye Alınmasını Söyledi
angel_666:Buna Ne Olmuş Yaw Ötmeye Başladı hahaha
ChaKMa_$eiTaN : Yok Ya Bence Geberiyooo
h.i.m.e.s.54:Bırakın Ötmeyi Adam Nalları Dikti Gidiyor Alın Sunu Ameliyathaneye Der
Hemşire kanat$z_melek Hemşire RaPizM^^ Ameliyahaneye Lütfen
O Gece Nöb Olan Hemşire kanat$z_melek Ve RaPizM^^ ile Fifa 09 Oynamaktadır
Karşılaşma kanat$z_melek 2-1 Üstünlügünle Devam etmektedir.Tam Beraberlik Gölünü Atmaya Hazırlanan RaPizM^^ Anonsu Duyunca Oyunu Bırakır
kanat$z_melek :Bi Oynayamadık Bu GEce Yawww
RaPizM^^ :Yürü Yürü Ya Yoksa Maasımıza Zam İşimize Son vercekler Der hahaha
Ve Tekrar Anons Ederler
kanat$z_melek :Tamam Be Geldik Patlamayınn.Bi Oyun Oynatmadınız Bana Bunun Acısını Cıkarmazmıyımmm ben
kanat$z_melek VeRaPizM^^ Koşa Koşa Gelirler
h.i.m.e.s.54:Nerdesiniz Siz Yeahhh Adam Burda Tavuk Gibi Ötüyoo Geberiyo caBuk CAbuk Alın Ameluıyata hahaha
kanat$z_melek :Ulan Kuşum Aydın Ötmez Zaten Bİ İşe Yarmıyodun Oyunumuda Mahfettinnn
Ve Ameliyat Başlıyorrrrrr hahaha
h.i.m.e.s.54:Hemşire Hanım Çekiç hahaha
RaPizM^^ :Burun Doktor Bey
h.i.m.e.s.54:Hemşire Hanım Takoz Ve Testere
RaPizM^^ :Burun Doktor Bey İstediginizi Kulanın
h.i.m.e.s.54:Bu adam sürekli sigara içmiş. Vah zavallı! Akciğerleri fabrika bacası gibi olmuş,at çöpe gitsin hahaha
h.i.m.e.s.54:Maşallah maşallah mide değil ambar sanki,içinde bir ben yokum,ne bulduysa yemiş. Bu mide iş yapmaz. At çöpe gitsin.hahaha
RaPizM^^ oktor Bey,geri dönüşüm kutusuyla karıştırmadınız değil mi?:s Devamlı çöpe atıyorsunuz.hahaha
h.i.m.e.s.54:Vah karaciğer vah! Senden organ bağışı bile olmaz.At çöpe gitsinhahaha
kanat$z_melek :Bu gidişle organ morgan kalmayacak Doktor Bey :s
angel_666:Banada Öyle Geliyor Adam Morg Oldu Yawhahaha
h.i.m.e.s.54:Bu kalp kan yerine alkol pompalamış,pompalamaktan yorulmuş. İş yapmaz,at çöpe gitsinhahaha
kanat$z_melek :Bu Adam Yanlış Meslek Seçmiş yaw
angel_666:Sus Duyarsa Derini Yüzer Vallahi hahaha
h.i.m.e.s.54:Şu bağırsakların haline bakın. Kördüğüm olmuşlar. Bu bağırsaklardan kokoreç bile olmaz. At çöpe gitsin hahaha
kanat$z_melek :Hastada organ bırakmadınız Doktor Bey.:s Çöp de doldu bu arada.
h.i.m.e.s.54:Bu adam fazla bile yaşamış. At çöpe gitsin hahaha
Tüm ameliyat ekibi hastadan geri kalanları bir çarşafa sarıp tam çöpe atacakken……hahaha hahaha
Kuşum Aydın Ötmez urun,durun ben daha yaşamak istiyorum Ayolll Yapmayınn Söz Erkek Olucam hahaha Durun,durun ben daha yaşamak istiyorum. hahaha
Ve AYaga Kalkar Kaçmaya Başlarrr hahaha
EMEGE sAYGIIII
Kuşum Aydın Ötmez her zaman olduğu gibi kendine güzel bir yemek hazırladı. Yemeğin adı “Ne Varsa Ekledim Seni Bile Yerim” yemeği idi.Yemeğin kokusunu kimse almasın diye evin bütün pencerelerini onca sıcağa rağmen kapatmıştı.Ancak evin balkonuna açılan aspiratörü kapatmayı unutmuştu. Kuşum Aydın Ötmezyemeğe adapte olmuştu ve bir an önce midesine indirme planları yapıyordu. Dediği gibi de yaptı,10 dakikada planladığı operasyonu gerçekleştirmenin mutluluğu ile dört köşe olmuştu.hahaha
Ve ne olduysa ondan sonra oldu.Yemeğin kokusunu alan üst komşusu Fatih ÜrekKapının Zilini CAldı.Kuşum Aydın Ötmezden Hiç Ses Çıkmıyordu FAtih Ürek Kapıyı Bir Kalça Darbesiyle Kırdı Ve İçeri Girdi
Birde Ne Görsün Canından Cok Sevdigi Kankisi Kuşum Aydın Ötmez amuda kalkmış Bir Şekilde Duruyormuş hahaha Fatih ÜrekKankisini En Yakın Olan DüşlerForum Araştırma Hastanesine Getirdi. hahaha
Olayı Ögrenen Kuşum Aydın Ötmez Hayranları Hastaneye Akın Etti
Hastanedeki Gelişmeler…
Doktor h.i.m.e.s.54 Kuşum Aydın Ötmezi Hemen Ameliyathaneye Alınmasını Söyledi
angel_666:Buna Ne Olmuş Yaw Ötmeye Başladı hahaha
ChaKMa_$eiTaN : Yok Ya Bence Geberiyooo
h.i.m.e.s.54:Bırakın Ötmeyi Adam Nalları Dikti Gidiyor Alın Sunu Ameliyathaneye Der
Hemşire kanat$z_melek Hemşire RaPizM^^ Ameliyahaneye Lütfen
O Gece Nöb Olan Hemşire kanat$z_melek Ve RaPizM^^ ile Fifa 09 Oynamaktadır
Karşılaşma kanat$z_melek 2-1 Üstünlügünle Devam etmektedir.Tam Beraberlik Gölünü Atmaya Hazırlanan RaPizM^^ Anonsu Duyunca Oyunu Bırakır
kanat$z_melek :Bi Oynayamadık Bu GEce Yawww
RaPizM^^ :Yürü Yürü Ya Yoksa Maasımıza Zam İşimize Son vercekler Der hahaha
Ve Tekrar Anons Ederler
kanat$z_melek :Tamam Be Geldik Patlamayınn.Bi Oyun Oynatmadınız Bana Bunun Acısını Cıkarmazmıyımmm ben
kanat$z_melek VeRaPizM^^ Koşa Koşa Gelirler
h.i.m.e.s.54:Nerdesiniz Siz Yeahhh Adam Burda Tavuk Gibi Ötüyoo Geberiyo caBuk CAbuk Alın Ameluıyata hahaha
kanat$z_melek :Ulan Kuşum Aydın Ötmez Zaten Bİ İşe Yarmıyodun Oyunumuda Mahfettinnn
Ve Ameliyat Başlıyorrrrrr hahaha
h.i.m.e.s.54:Hemşire Hanım Çekiç hahaha
RaPizM^^ :Burun Doktor Bey
h.i.m.e.s.54:Hemşire Hanım Takoz Ve Testere
RaPizM^^ :Burun Doktor Bey İstediginizi Kulanın
h.i.m.e.s.54:Bu adam sürekli sigara içmiş. Vah zavallı! Akciğerleri fabrika bacası gibi olmuş,at çöpe gitsin hahaha
h.i.m.e.s.54:Maşallah maşallah mide değil ambar sanki,içinde bir ben yokum,ne bulduysa yemiş. Bu mide iş yapmaz. At çöpe gitsin.hahaha
RaPizM^^ oktor Bey,geri dönüşüm kutusuyla karıştırmadınız değil mi?:s Devamlı çöpe atıyorsunuz.hahaha
h.i.m.e.s.54:Vah karaciğer vah! Senden organ bağışı bile olmaz.At çöpe gitsinhahaha
kanat$z_melek :Bu gidişle organ morgan kalmayacak Doktor Bey :s
angel_666:Banada Öyle Geliyor Adam Morg Oldu Yawhahaha
h.i.m.e.s.54:Bu kalp kan yerine alkol pompalamış,pompalamaktan yorulmuş. İş yapmaz,at çöpe gitsinhahaha
kanat$z_melek :Bu Adam Yanlış Meslek Seçmiş yaw
angel_666:Sus Duyarsa Derini Yüzer Vallahi hahaha
h.i.m.e.s.54:Şu bağırsakların haline bakın. Kördüğüm olmuşlar. Bu bağırsaklardan kokoreç bile olmaz. At çöpe gitsin hahaha
kanat$z_melek :Hastada organ bırakmadınız Doktor Bey.:s Çöp de doldu bu arada.
h.i.m.e.s.54:Bu adam fazla bile yaşamış. At çöpe gitsin hahaha
Tüm ameliyat ekibi hastadan geri kalanları bir çarşafa sarıp tam çöpe atacakken……hahaha hahaha
Kuşum Aydın Ötmez urun,durun ben daha yaşamak istiyorum Ayolll Yapmayınn Söz Erkek Olucam hahaha Durun,durun ben daha yaşamak istiyorum. hahaha
Ve AYaga Kalkar Kaçmaya Başlarrr hahaha
EMEGE sAYGIIII
Son düzenleme: