DüşlerForum Araştırma Hastanesi Kuşum Aydın Ötmez Ameliyat:)))

anaToL!aFiRe

Kayıtlı Üye
[[ SON DAKİKA]] Yaptığı Yemekten Zehirlenen “Kuşum Aydın Ötmez” Hastaneye Kaldırıldı!!!!!hahaha

Kuşum Aydın Ötmez her zaman olduğu gibi kendine güzel bir yemek hazırladı. Yemeğin adı “Ne Varsa Ekledim Seni Bile Yerim” yemeği idi.:DYemeğin kokusunu kimse almasın diye evin bütün pencerelerini onca sıcağa rağmen kapatmıştı.Ancak evin balkonuna açılan aspiratörü kapatmayı unutmuştu.:D Kuşum Aydın Ötmezyemeğe adapte olmuştu ve bir an önce midesine indirme planları yapıyordu. Dediği gibi de yaptı,10 dakikada planladığı operasyonu gerçekleştirmenin mutluluğu ile dört köşe olmuştu.hahaha

grnt008mo8.jpg

Ve ne olduysa ondan sonra oldu.Yemeğin kokusunu alan üst komşusu Fatih ÜrekKapının Zilini CAldı.Kuşum Aydın Ötmezden Hiç Ses Çıkmıyordu :D FAtih Ürek Kapıyı Bir Kalça Darbesiyle Kırdı Ve İçeri Girdi :D
Birde Ne Görsün Canından Cok Sevdigi Kankisi Kuşum Aydın Ötmez amuda kalkmış Bir Şekilde Duruyormuş hahaha Fatih ÜrekKankisini En Yakın Olan DüşlerForum Araştırma Hastanesine Getirdi. hahaha

ambulans3eh7.jpg

acil20servishastahastanmq1.jpg

Olayı Ögrenen Kuşum Aydın Ötmez:D Hayranları Hastaneye Akın Etti

dsc0153pg7.jpg

Hastanedeki Gelişmeler…

Doktor h.i.m.e.s.54 Kuşum Aydın Ötmezi Hemen Ameliyathaneye Alınmasını Söyledi :D

angel_666:Buna Ne Olmuş Yaw Ötmeye Başladı hahaha
ChaKMa_$eiTaN : Yok Ya Bence Geberiyooo :D

h.i.m.e.s.54:Bırakın Ötmeyi Adam Nalları Dikti Gidiyor Alın Sunu Ameliyathaneye Der:D

bozuk20anons002wp7.jpg

Hemşire kanat$z_melek Hemşire RaPizM^^ Ameliyahaneye Lütfen :D

O Gece Nöb Olan Hemşire kanat$z_melek Ve RaPizM^^ ile Fifa 09 Oynamaktadır :D
Karşılaşma kanat$z_melek 2-1 Üstünlügünle Devam etmektedir.Tam Beraberlik Gölünü Atmaya Hazırlanan RaPizM^^ Anonsu Duyunca Oyunu Bırakır :D

kanat$z_melek :Bi Oynayamadık Bu GEce Yawww :D

RaPizM^^ :Yürü Yürü Ya Yoksa Maasımıza Zam İşimize Son vercekler Der hahaha

Ve Tekrar Anons Ederler :D

kanat$z_melek :Tamam Be Geldik Patlamayınn.Bi Oyun Oynatmadınız Bana Bunun Acısını Cıkarmazmıyımmm ben :D

kanat$z_melek VeRaPizM^^ Koşa Koşa Gelirler :D

h.i.m.e.s.54:Nerdesiniz Siz Yeahhh Adam Burda Tavuk Gibi Ötüyoo Geberiyo caBuk CAbuk Alın Ameluıyata hahaha

kanat$z_melek :Ulan Kuşum Aydın Ötmez Zaten Bİ İşe Yarmıyodun Oyunumuda Mahfettinnn :D

Ve Ameliyat Başlıyorrrrrr hahaha

23997110va6.png

ameliyathq2.jpg

openingemtam6.gif

h.i.m.e.s.54:Hemşire Hanım Çekiç hahaha

RaPizM^^ :Burun Doktor Bey :D

cekicdt7.jpg

h.i.m.e.s.54:Hemşire Hanım Takoz Ve Testere:D

RaPizM^^ :Burun Doktor Bey İstediginizi Kulanın :D

eltesteresiml5.jpg

h.i.m.e.s.54:Bu adam sürekli sigara içmiş. Vah zavallı! Akciğerleri fabrika bacası gibi olmuş,at çöpe gitsin hahaha

akcigerkanseridt9.jpg

h.i.m.e.s.54:Maşallah maşallah mide değil ambar sanki,içinde bir ben yokum,ne bulduysa yemiş.:D:D Bu mide iş yapmaz. At çöpe gitsin.hahaha

midezn8.jpg

RaPizM^^ :Doktor Bey,geri dönüşüm kutusuyla karıştırmadınız değil mi?:s Devamlı çöpe atıyorsunuz.hahaha

h.i.m.e.s.54:Vah karaciğer vah! :DSenden organ bağışı bile olmaz.At çöpe gitsinhahaha

karacigerer4.jpg

kanat$z_melek :Bu gidişle organ morgan kalmayacak Doktor Bey :s

angel_666:Banada Öyle Geliyor Adam Morg Oldu Yawhahaha

h.i.m.e.s.54:Bu kalp kan yerine alkol pompalamış,pompalamaktan yorulmuş. İş yapmaz,at çöpe gitsinhahaha

gerekkalpce2.jpg

kanat$z_melek :Bu Adam Yanlış Meslek Seçmiş yaw :D

angel_666:Sus Duyarsa Derini Yüzer Vallahi hahaha

h.i.m.e.s.54:Şu bağırsakların haline bakın. Kördüğüm olmuşlar. :D:DBu bağırsaklardan kokoreç bile olmaz. :DAt çöpe gitsin hahaha

kanat$z_melek :Hastada organ bırakmadınız Doktor Bey.:s Çöp de doldu bu arada.:D

h.i.m.e.s.54:Bu adam fazla bile yaşamış. At çöpe gitsin hahaha

Tüm ameliyat ekibi hastadan geri kalanları bir çarşafa sarıp tam çöpe atacakken……hahaha hahaha

Kuşum Aydın Ötmez :Durun,durun ben daha yaşamak istiyorum Ayolll Yapmayınn Söz Erkek Olucam hahaha Durun,durun ben daha yaşamak istiyorum. hahaha

Ve AYaga Kalkar Kaçmaya Başlarrr hahaha

stres2rc3.gif

EMEGE sAYGIIII :D:D

Son düzenleme:
---> DüşlerForum Araştırma Hastanesi Kuşum Aydın Ötmez Ameliyat:)))

wayy way wayyy süper olmuşş

benıde yazdıgın ıcın tskrler baya bi güldüm :p

okadar ugrasmısın tskrler +rep

---> DüşlerForum Araştırma Hastanesi Kuşum Aydın Ötmez Ameliyat:)))

[[ SON DAKİKA]] Yaptığı Yemekten Zehirlenen “Kuşum Aydın Ötmez” Hastaneye Kaldırıldı!!!!!

hahaha,sağol

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri