düşlerettin hocaefendi geldi :D

ramonaxi

Kayıtlı Üye
düşlerforuma düşlerettin hocaefendi gelmiş bakalım neler olmuş :D

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] : hocam ben bu aralar konu açmakta zorlaniyorum Acaba diyorum gelecekte tekrar eski formuma kavu$abilecek miyim

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : $imdi yavrum ilk önce $unu söyleyim gelecegi görmek çok zordur yani bu sana biraz pahaliya patlar .

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] : hocam repi neyse veririz
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : 20000 rep'e derdine derman olurum yavrucugum

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] : ne yapalim peki

Swindler : $imdi sus cinlerle baglanti kuruyorum. Heyyyy cinnnnnnnn gelecekten bana haber ver bu yavrucak eski be$er olabilecek mi ????

Cin [MENTION=38790]ramonaxi[/MENTION] : [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] hoca sorunun yaniti ben de lakin bu sana pahaliya patlar

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : (mirildanir) ben sana sonra içeride hesap sorarim Tabi kiiii canim cinim sen iste yeter ki.

Cin [MENTION=38790]ramonaxi[/MENTION] : cevabim evet evet olacak merak etmesin (nasilda inaniyorlar ahhh [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ahhhh rep almak için yapmayacagi $ey yoktur )

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : yallah cin yallah. Cini duydun eski formuna kavu$acaksin $imdi git ve konu açmaya ba$la

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] : tamam hocam sagolun çok büyüksünüz verin elinizi öpeyim

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : yahuuuu ben modern bir hocayim el öpmekte neymi$ yanagima bir buse yeterli mucuxx

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : sirada ki gelsin.

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] : düşlerettin hoca hazretleri [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ile benim nikahimizi kiymanizi istiyoruz. :103:

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : tabi kiiiiiiii evladim 50000 rep'i verirsen neden olmasin

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] : hocam insaf yahu yeni evleniyoruz ev falan bir sürü masraf

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : çocugum iki ki$isiniz o kadar dua okuyacagim nefesimi harcayacagim aaaa ama sen de biraz anlayi$li ol

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] : peki hocam peki [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]'m gel hadi

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : Bismillahirrahmanirrahim. (ba$lar dudaklarini oynatarak saçma sapan bir$eyler söylemeye). Tamamdir nikahiniz kiyilmi$tir kari-kocasiniz artik mesut olun evlatlarim benim.

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] : sagol hocam Allahim bu günleride gösterdin ya bize

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] : ohhhh evlendik sonunda [MENTION=151672]bluee[/MENTION]'m annemler bir$ey diyemez artik kavu$tuk askimcim

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : sirada ki gelsin.

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] : hoca düşlerettin sizi çok övdülerde bana birde ben göreyim dedim $u hocayi

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : çok iyi etmi$sin yavrumm benim

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] : düşlerettin hocam ben çok sinirli bir insanim sizce daha sakin olmam mümkün müdür ?

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : aaaaaa tabi kiiiiiiiiii çocugum bu çok basit bir $ey 1000 rep kar$iliginda olur lakin bir$ey daha varbu durumlarda seni iyi eden hocayi öpmen gerekiyor ki onun huzuru sakinligi sanada geçsin

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] : tamam hocam.

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : $imdi öp bakalim beni yanaklarimdan mucuxx Hehhhhhhh tamamdir artik daha sakin birisi oldun eger hala bir asabilik var ise her gün gel beni öp kuzura kavu$ evladim

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] : çok sagolun hocam gelirim

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] : seniiiiiiii yalanci seniiii seniiiiiiii sahtekar seniiiiiiii tuuuuuuuuuuuu sana :150:

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : Bismillahirrahmanirrahim yagmur yagdi sandim birden. Ne oluyor be kadin ne bagiriyorsun mübarek ortamda

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] : hala konu$uyor pis sahtekar seni hocaymi$ birde utanmadan forumumun ismini kullanirsin haaaaaaaaaaaaaaaaaa bannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] : ne yani biz evlenmedik mi $imdi

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] : hayir evlenmediniz bu yalanci sizleri kandirarak replerinizi elinizden aldi neyse ki artik banladik gelemez replerinizi alin ve daha dikkatli olun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri