düşlerçam yapım gururla sunar.. 'ayrılık hikayesi'

ramonaxi

Kayıtlı Üye
yapım yönetim : [MENTION=38790]ramonaxi[/MENTION]

başroller: [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] {esas oğlan}, [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] {esas kız}

filmde geçen olayların gerçekle bi ilgisi yokdur

Binlerce renk renk çiçeğin açtığı bitkilerin bittiği sürü sürü kuşların geçtiği pırıl pırıl suların aktığı çeşit çeşit hayvanların barındığı bir dağın yamacında güzeller güzeli [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] adında bir kız yaşarmış.​

Henüz bakir doğası insanlar tarafından kirletilmemiş bozulmamış; yalanın dolanın kokuşmuşluğun hiç uğramadığı bir yermiş burası.

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] her sabah erkenden kalkar çiçeklerle koklaşır kuşlarla kelebeklerle konuşur dağ tepe demeden güneşe gülümseyerek güne başlarmış​
.

Onsuz yapamam dersiniz ya kalbinizdeki tüm kıpırtıların sebebi olur hani mutlusunuzdur onun yanında kollarının altında Neşenizdir hani gülücük yayarsınız etrafa benliğinizi sarar sevgisi varlıgıyla o kadar doldurur hayatınızı herşeyiyle

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] için hayat demek aşk demek tutku demek mutluluk demekmiş [MENTION=160419]Queen2[/MENTION]'ın karşılığı lugatında.

Bir sabah canından can koparılmış gibi acıyla uyanmış [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] gözleri dolu dolu merhaba demiş yeni başlayan güne. [MENTION=160419]Queen2[/MENTION]'ın yoklugunu hissetmiş bir anda... nerde olabilirdi ki?

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : kahvaltı hazırlıyordur belki de

-[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] nerdesiiin hani benden önce uyanmak yoktu meleğim mızmızlık yapıyorsun sonra gune birlikte başlamadık diyeee : )

.ses yoktu

Salonda bir mektup bulmuş [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] daha okumadan dolmuş gözleri
Sanki bekler gibi ayrılıgı bilir gibi Her akşam limonlu çayı yudumladıkları masada görünce oturmuş [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] 'ın acısı içine Sanki bekler gibi ayrılıgı bilir gibi

Eli gitmedi önce mektuba bir sure bakakaldı öylece uçuşan perdelere sonra [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] 'ın son kez çıkıp gittiği kapıya.Derin bir nefes aldı gözünün ucuyla baktı [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] 'ın yazdıgı veda mektubuna.

ne-ses-var-ne-de-seda.jpg

Uzuun uzuun baktı ''veda'' mektubuna Kafası karışıktı sebep arıyordu. Kızgındı onu terkedip gittiği için canını yaktıgı için.

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : Dönülmez bir yola gittin sen
Dönüşün yok geri benim için bir filmdin Bittin sen.
Sus getirmiş dudaklarına konustuguna sahit olan hiç görülmemiş.Oysa [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] hayranıymış kahkahalarının.

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION]: O yoksa ne gülmenin anlamı var nede dudaklarımdan dökülen sözcüklerin Kızgınım sana [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] öfkeliyim beni yarım bıraktıgın için sebepsizce !
Efkar demliyorum artık sensiz geçen gecelerimde oysa ne çok severdik biz acı kahveyi nede güzel yapardın

Falıma bakman için ısrar ederdim '' sen bir yol var önünde 3 vakte kadar kavusuyorsun derdin sevdiğine Kızgınım sana sakın dönme yada dön Kavga edelim günlerce gecelerce Bilirsin ben dayanamam gülücük saçan gözlerine
Daha ne kadar konuşurum içimdeki sen iledönme geri kızgınımkırgınım [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] sakın gelme

39133494kt1wx6vv8.jpg

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] ise bilinmez bir yolda ilerliyormuş gamzelerinden aşagı süzülen gözyasları ile

lr1ar7wt1.png

Aglıyordu kimse görmesin diye kaldırmıyordu başını.Böylesi bir ayrılıga mecbur bıraktıgı için küsmüştü hayata kızgındı kadere

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION]: Daha yasayacak cok seyimiz vardı değil mi seninle ? Beni kötü rüyalarımdan uyandıran sevdiğim ilk adam Nasıl özledim bir bilsen Bu ayrılıga dayanmıyor kalbim

Gidiyorum artık gittim Kin büyütme bana karşı kalbinde kitaplarım sana emanet. Nasılsa bulacaktır seni diye her defasında aynı içtenlikle seslenecegim '' bizim oralara uçan güvercinlere'' Sevdiğim ilk adam Bir Bilsen Nasıl Özleyeceğim​

Baska bir sehirdeyim artık sensiz sevgisiz Son günlerimde şarkımız eşik ediyor bana hınzırca gülüşün geliyor aklıma sonra. Sokakta gördüklerimi sen sandım bir sure

Yazıyorum işte yine satır satır yaralıyorum kendimi.Sık sık fotograf cektiryolla bana

Kendi yolumda ilerken hiç unutmadım o cumleyi'' Senle cıktıgım bu aşk yolunda elimi bırakma [MENTION=160419]Queen2[/MENTION]​
'' Yol bitti sevgilim

Bugun kalkamadım yatagımdan seslendim ama su verecek kimse yoktu Saclarımda döküldü iyice oysa sen ne çok kızardın saçlarımı toplarken bile Son kez elele yürümüşüz meger.. Aglıyorum Kar yagıyor dışarda kar taneleri kelebekler gibi.

Bu sonuncu mektubumdu sana kimbilir belki birgün ulaşır eline

Beni Kötü Rüyalardan Uyandıran Sevdiğim İlk Adam Bir Bilsen Seni Özledim.

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION]: Yolunu Gözlediğim Sevdiğim Tek Kadın Ayrılıgına Dayanmıyor Kalbim

Şarkımızı söylüyorum yoklugunda ;

.Gözyasımda saklısın aglayamam ki ben

-Düşeceksin sanırım kirpiklerimden

Kızgın değilim sana dön ayrlıgına dayanmıyor kalbim.

112903-yol-bitti.jpg

yol bitti sevgilim

~Son~
( Allah Ayırmasın Sevenleri )​

not: birde duygusal bişeyler olsun istedim. hep gülmek olmaz dimi ama..

---> düşlerçam yapım gururla sunar.. 'ayrılık hikayesi'

hahaha güzel olmuş emeğine sağlık

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] hu hu xD

ramonaxi hayal gücüne hayran kaldım :DDD beni terk edecek adamı fururum ben :D

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] neden haa neden :D

6 7 8 ve 9 ncu hislerim kuvvedlidir :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] için hayat demek aşk demek tutku demek mutluluk demekmiş [MENTION=160419]Queen2[/MENTION]'ın karşılığı lugatında.

iyimiş hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri