♥ Jυℓιєт ♥
Bayan Üye
* Foruma Havuz yaptıracam.hahaha
* Herkes rep sahibi olsun diye herkese key ödemesi verecem
* Bütün modları maaşa bağlıyacam.:180:
* Forumda evde kalanlar, eniştesinden dayak yiyenler için izdivaç bölümü açacam :103:
* Herkes Maç izlesindiye foruma Digitürk bağlatacam. :1:
* Forumda herkesi araba ve gece kondu sahibi yapacam çünkü mazotu 1 tl yapacam.:121:
* Foruma kahvehane bölümü açacam herkes rahatça pişti poker oynaya bilecek.bravo
* Foruma yeni üyeler için yeni geleni döverler adeti uygulayacam. :112:
* Düşler Forumda izdiham yaşanmasındiye trafik projesini başlatacam.
* Düşler Forum açık büfeyi açacam herkes döner, kaşarlı tost v.s alabilecek.cızbız
* Banka bölümü açacam ve herkese faize borç rep ve forumda Gold üyelik için kredi imkanı sağlayacamm.:23:
* Düşler Forum Futbol klübünü kuracam ve yayla kupalarında final oynatacam
* Fenerbahçe şampiyon olduğu zaman herkes eğlenecek, eğlenmeyenler banlanacak. :171:
* Fenerbahçe şampiyon olduğunda modlarımızın maaşına zam yapacam.:13:
* Düşler Foruma kavga bölümü açacam herkse stresini burada atacak ve kavga etmeyenler banlanacak. :176:
* Eğer ben Düşler Forumu satın alamassam Rodos Adasına kadar yüzecem ve de ben bu siyaseti bırakacam. Durmakk Yokkkk Yola devammm :36:
* Herkes rep sahibi olsun diye herkese key ödemesi verecem
* Bütün modları maaşa bağlıyacam.:180:
* Forumda evde kalanlar, eniştesinden dayak yiyenler için izdivaç bölümü açacam :103:
* Herkes Maç izlesindiye foruma Digitürk bağlatacam. :1:
* Forumda herkesi araba ve gece kondu sahibi yapacam çünkü mazotu 1 tl yapacam.:121:
* Foruma kahvehane bölümü açacam herkes rahatça pişti poker oynaya bilecek.bravo
* Foruma yeni üyeler için yeni geleni döverler adeti uygulayacam. :112:
* Düşler Forumda izdiham yaşanmasındiye trafik projesini başlatacam.
* Düşler Forum açık büfeyi açacam herkes döner, kaşarlı tost v.s alabilecek.cızbız
* Banka bölümü açacam ve herkese faize borç rep ve forumda Gold üyelik için kredi imkanı sağlayacamm.:23:
* Düşler Forum Futbol klübünü kuracam ve yayla kupalarında final oynatacam
* Fenerbahçe şampiyon olduğu zaman herkes eğlenecek, eğlenmeyenler banlanacak. :171:
* Fenerbahçe şampiyon olduğunda modlarımızın maaşına zam yapacam.:13:
* Düşler Foruma kavga bölümü açacam herkse stresini burada atacak ve kavga etmeyenler banlanacak. :176:
* Eğer ben Düşler Forumu satın alamassam Rodos Adasına kadar yüzecem ve de ben bu siyaseti bırakacam. Durmakk Yokkkk Yola devammm :36:
Son düzenleme: