Düşler Forum'u satın alırsaam!!

* Foruma Havuz yaptıracam.hahaha

* Herkes rep sahibi olsun diye herkese key ödemesi verecem

* Bütün modları maaşa bağlıyacam.:180:

* Forumda evde kalanlar, eniştesinden dayak yiyenler için izdivaç bölümü açacam :103:

* Herkes Maç izlesindiye foruma Digitürk bağlatacam. :1:

* Forumda herkesi araba ve gece kondu sahibi yapacam çünkü mazotu 1 tl yapacam.:121:

* Foruma kahvehane bölümü açacam herkes rahatça pişti poker oynaya bilecek.bravo

* Foruma yeni üyeler için yeni geleni döverler adeti uygulayacam. :112:

* Düşler Forumda izdiham yaşanmasındiye trafik projesini başlatacam.

* Düşler Forum açık büfeyi açacam herkes döner, kaşarlı tost v.s alabilecek.cızbız

* Banka bölümü açacam ve herkese faize borç rep ve forumda Gold üyelik için kredi imkanı sağlayacamm.:23:

* Düşler Forum Futbol klübünü kuracam ve yayla kupalarında final oynatacam

* Fenerbahçe şampiyon olduğu zaman herkes eğlenecek, eğlenmeyenler banlanacak. :171:

* Fenerbahçe şampiyon olduğunda modlarımızın maaşına zam yapacam.:13:

* Düşler Foruma kavga bölümü açacam herkse stresini burada atacak ve kavga etmeyenler banlanacak. :176:

* Eğer ben Düşler Forumu satın alamassam Rodos Adasına kadar yüzecem ve de ben bu siyaseti bırakacam. Durmakk Yokkkk Yola devammm :36:

Son düzenleme:
* Düşler Forum Futbol klübünü kuracam ve yayla kupalarında final oynatacam

Güzeldi ellerine sağlık

Moderatör tarafında düzenlendi:
espirinin altındaki amacı bildiğim için sildim. Kimin fanatik kimin normal düzeyde futbola ilgili olduğunu bilmiyosun bunu yaşadığım için sildim. Gereksiz örnekler verip espiriye konu etmeye gerek yok...

En son bu konularda fanatiklik yüzünden iki üye yasaklanmıştı ..

Sonuç ne birbirine küfürlü şekilde hitap etmeye başlaması. Peki sonuç bu tür konuların espiriye konu edilmemesi.

Neyse tartışma olmasın bu konuda.

Son düzenleme:
Banlanmasına Kadar Gitti Öyle mi :S

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Düşler Forum'u satın alırsaam!!

Fenerbahçe şampiyon olduğunda modlarımızın maaşına zam yapacam.

:D:D

Teşekkürler :D

* Forumda herkesi araba ve gece kondu sahibi yapacam çünkü mazotu 1 tl yapacam.:121:

İnci ile banada bi ew alırsan sewiniris durumumus kötü yatacak yerimis yok

Paylaşımın için tekrar teşekkürler..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri