Düşler Forum

---> Düşler Forum

3 senedir hayatımda olan, güzel insanların oldugu forum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Düşler Forum

Sevdiğim adamla tanıştığım tanıdıkça ona aşık olduğum bağımlılık yapan forum sitesi :R

---> Düşler Forum

2007'den beri ergenlik atlattığım
Önemli , güzel insanlarla tanıştığım site :)

---> Düşler Forum

6 senedir hayatımda olan, ne yaparsam yapayım bırakamadığım, bağlı kaldığım, eninde sonunda geri geldiğim yer. Burası için yaratıldım sanırım.

---> Düşler Forum

4 Senedir Bıkmadan Gezindiğim Forum Sitesi. Kubilay ile evlenmemize , tanışmamıza sebep olan forum sitesi.

---> Düşler Forum

2008'den bu yana üyesi olduğum sayısız defa banlandığım 20 küsür bayanla ilişki yaşadığım yalanlar üstüne yalanlar saydırıp şuan tertemiz bir sayfa açıp yoluma devam ettiğim ve özellikle banlanan hesaplarımla beraber en çok konu açan üye sayılabileceğim bir forum. Bir çok üyenin evlenmesine şahit oldum, bir sürü güzel ve karizmatik insanlar ile tanıştım. Yüzünü görmeden sevdiğim insanlarda oldu, kaybettiğime üzüldüğüm insanlarda xD Sesi kadın sesi gibi olan üyelerde tanıdım, insanın yüzüne gülüp arkasından iş çevirenlerde. Sırf bayanlara yanaşmak için adam gibi görünenleri de. Siyah beyaz gibi görünüp rengarenk tiplerde gördüm xD İyi forumdur iyi xD

İlk günümden bu günüme kadar iyi ki buradayım dediğim yer.
Kavgalarala entrikalarla dedikodularla geçen seneler.
Kardeşim gibi olan insanla burada tanıştım.
Ablam gibi sevip saydığım akıl aldığım insanlarla burada tanıştım.
Ben burada aşık oldum. Burada ayrılık acısı çektim.
Burada büyüdüm burada hep beraber büyüdük. 13 yaşında üye olduğum sitede şuanda 26 yaşında oldum.
Burası kapanana kadar buradayım anlaşılan.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri