DusLer Forum YönetiMi !!

By_SaMeT

Kayıtlı Üye
DusLer Forum YönetiMi .. Security-Güvenlik Bölümünde Açtığım Bir Konuyu yanlış Anlamışsınız Ve Büyük bir Niimeti Kilit Lemişsiniz :)

ÖzlaN KArdeşin Hack Bilgisi Var Sanırım Onla KonuşMak İsderim Çünkü; Beni Millet yanlış Anladı ve Moral Sıfır ...

Ya gerçekden hale İnanamadım :) galiba Orda Bu Linke Siz Tıklamayın dememde Bir Sorun çıktı..

O linke DOrda Tıklaya Bilirsiniz .. Demek İsdediğim Eğer Size Maille Böle Bşii Gelirse .. Mailinizde Tıklamayınız Bu Linklere...

Saygılar...THE_SameT

kardes kendi link vermekte hata yaptın zaten xss linki yollayın kişi senin gibi direk adresi vermez linki gizler

Arkadaşım İşde Yanlış ANlıyosun... O link Benim Deil GENEL Dİr Yani Cookie Yi aldıkdan Sonra Hemen Sİlersi...

Anladın İnŞallah...

ha Bide özkan Bi arkadaşın msn hacklemiş... Bu yöntemle Galba....

beyler..tamam konu anlaşıldıda neden tanışma bölümünde..konuyu taşıyorum

Konu Inceleniyor Gerekirse Editlenip Tasinacak Ancak Video Ve Programin Icinde Baska Sitenin Text Reklam Dosyasi Bulundu Buyuzden Reklam Yasak Oldugu Icin Eklenemez ..

Konu DoĞrudur Fakat YenibaŞlayanlar DÜŞÜnÜŞmemİŞ Konudakİ Ilk Linke Tiklansada Sorun Olmaz Fakat Ikinci Log.php Verildigi Icin Adminler Tarafindan Konu TasinmiŞtir Log.php Okuyan Uyelerimizin Guvenligi Acisindan Zararlidir Konuyu Editleyip Yeniden Aciniz...

Bu Konuyu Bi Arkadaşın Sitesi için çekmişdim videoya bidaha Uğraşmim Die yayınladım :S:S

Neyse beni Anlayan Sonunda Çıktı...
Ama log.php de Gibi Bişi Olurki Güvenli Deil Dion Anlamadım...

saygılar.

Ayrıca Video Incelendı Ve Reklam Lınk Bulundu Yayınlamak Istersenız Konu Her Ne Olursa Olsun

vıdeo Eklentı Zip Dosya Icınde Asla Reklam Yada Lınk OlmaMALIDIR ..

Olucaksa Duslerforum Adına Cekılmelıdır..

Tesekkurler ..

anlayan anladı tarıhe bak bundan kac ay oncekı sey sende bos bos kırlılık yapma ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri