düşLer Forum ve aZraiL....xD

Azrail : ya canını ya paranı
CasuaL : vayyy beee azrailin bile dini imani para olmus.. ben neyleyim boyle hayati al canimi da parayla napcan? sen bi cesit meleksin
Azrail : butun karikaturistleri satin alacam.. beni yakIsIkli cizsinler..soyle karizmatik..

Azrail :canini alacagim.. vakit tamam
FoX:yaw arkadasim oragi gozume sokacaksin yaw.. hakim olamayacagin aleti niye kullaniyorsun ki tamam alacaksan al canimi o ayrı da
Azrail : ..!
serdar07 : eshedu enlaaa... -azraili kısdırırsan böle olur! -

Azrail : artık zamanin doldu.. öluyorsun
deaThaLone : peki sayin azrail.. neden ölum?
Azrail : ama su dunyada 2 saat daha kalmak icin yapmadiginiz maymunluk kalmadi yaw
orak geliyo kafana...

Azrail : bitti arkadasim kapatiyoruz.. sahadetmi getiriyosun istavrozmu cikariyosun yapta aliyim ruhunu
açeLyaaa : vay bea... azrail geldi..super bi melek yani.. harika bisey yaw
Azrail : hay ezik seni.. alacagım pazarlık yok
açeLya : commAnd*mıı bu.. valla cok yakismis hea.. mızrakta super.. ya.. supersin ya
Azrail : eh gitti benden gunah.. ya allah
açeLya : orakta sahane parliyo argghh...

Azrail : artik bitti.. hadi obur tarafa gidiyoruz
mS.SworD.05: abi sizin iste zor yani.. aslinda adaletsizlik var.. bak israfil butun hayati boyunca oturuyo.. o huri senin bu melek benim takiliyo.. neymis kiyamet kopacakmiste bi ufleyecekmis.. sen 7 gun 24 saat onlinesin abi.. valla uzuluyorum senin icin
Azrail : ya bi susun ya.. bi susun
mS.SworD.05 : abi susarsan ezerler adami.. bak sen susmussun ustune en zor isi vermisler
Azrail : sen bekle burda geliyorum ben

hawaLı.giRL: Azrail?
Azrail : tepeleycem su esgalimi vereni bi bulsam.. simdi bu saatten sonra tebdil-i kiyafet mi gelecegiz ya can almaya.. !
hawaLı.giRL: ben ne yaptım ya..hayret bisii.. !!!

Azrail : canını almaya geldim
konTeS : napabilirim kardeşim hayret bişi yaa!!!
Azrail : :ben azrailim yaa adam takmıyo
RapiZm^^: Hadi kardeşim git başımdan
azrail : tamam gidiyorum ama görüşçez gene
NazaR ßonCuqu : hadi cnm hadi anca gidesin

güLşah:Abicimmm!!! gene sen??o yanındaki siyahlı kılıçlı adam kim?
Azrail : orak Nan o!
ComMand: evladım hani holipsin nerde? azrail amcan canını almaya geldi.sende at bi holips şifa niyetine
Azrail : uğraştırma beni CasuaL Arkadaşın başımın etini yedi zaten .Arkadaşımın canını acıtmadan al diye.
ComMand : bak olipsimi yiyooaasrrghhh !!!
Azrail : ne sevgiymis be arkadaş

LqmaNia : aman diyim.. yapma abi.. acı...
Azrail : ...
LqmaNia : abi acı bana diyorum. türkçe anlıyo musun?
LqmaNia : duyusipikingliş?
LqmaNia : tuparliitalyano?
LqmaNia : şprahanzidoç?
Azrail: ...
LqmaNia : eyvah eyvah.
LqmaNia: eşhedü..
Azrail : bak bu oldu.

endLEsS : abi dur bir dakika ya......memleket neresi?
Azrail : gel lan buraya şimdi bittin sen....
endLEsS : abi şaka valla şaka...

Azrail: canını almaya geldim ölümlü
iKtiDar : sen git baban gelsin! Şebnem Ferahla arkadaş olmadan aslaaa!!!

Du kaRmen: bi çay daha? demek dördünüz ha? sen mikail cebrail ve israfil miydi son arkadaş?
Azrail : gel artık fani hadi. bunlar biteviye beyhude umutlar
Du kaRmen: ya dur iki laf konuşuyoruz şunun şurasında. sen böyle beyaz cübbe şeklinde diğer arkadaşlar da aynı mı? üniforma gibi mi oluyor? yanlış anlama sigortanız lojmanınız var mı diye bağlıycam lafı?

SüpürgeLi : sisst siyah kukuletali gel bakiim buraya
Azrail : senin icin geldiim seni goturmeye geldimm
SüpürgeLi : aman sevsinler cok korktum cek be su oragi gozumun onunden fıstıkım
Azrail : olmaz o uzerime zimmetli hem aksesuar o aksesuar
Chakma $eiTan : ay ne bu siyah siyah icimi karattin şekerim sabah sabah goren de cenazeye gidiyoruz sancakkkk
Azrail : öldüünnn kızım yaaa
Chakma $eiTan : ayyyy ben siiimdi annadimmm oluyomuyum ben yanii ama daha sacimi yaptiricaktimmm
Azrail : zmana doluyo hadi gidelimm
Chakma $eiTan : ya ben ne zaman öldum ki belge goster bana belgeee saf mi sandin sen beni ayh
Azrail : az once oldun sen hadi gidelim yolda anlatirim
Chakma $eiTan: bi dakka bi dakka ben aanamadim ben simdi öldumse nasi öldum? Ya bogularak mi öldum acaba. Ay yook ben bogulmaya dayanamam. Yangin felan olsa parfumum hala kokuyo buram buramm. İntihar mie ttim acaba. Ay bak simdi uzuldum nie intihar ettim ki gencim guzelim. İlac mi ictim acaba ama ama ya kustuysam. Biliyorum ilactan olmedimm. Gazi mi acik biraktim?O zmaan yine parfum yerine gaz kokmam gerekirdii. Ya ben nasii öldummm yaaaa sooleseneeee melegim yaaa:147:

hahaha

---> düşLer Forum ve aZraiL....xD

Azrail : ya canını ya paranı
CasuaL : vayyy beee azrailin bile dini imani para olmus.. hahaha

hahaha hahaha yıkıldım... tam benlik olmuş ya
sen git baban gelsin...şebnemle tanışmadan asla.. hahaha
tşkler =)

süper olmuş hahaha... en komiği de bence LqmaNia'nın...

Yanlız Ben Çok Güzel Duygu Sömürüsü Yapmışım Yememiş Helal Olsun:D

Azrailide Yolundan Çıkardınız Yaw:D

Son düzenleme:

SüpürgeLi : sisst siyah kukuletali gel bakiim buraya
Azrail : senin icin geldiim seni goturmeye geldimm
SüpürgeLi : aman sevsinler cok korktum cek be su oragi gozumun onunden fıstıkım
Azrail : olmaz o uzerime zimmetli hem aksesuar o aksesuar
Chakma $eiTan : ay ne bu siyah siyah icimi karattin şekerim sabah sabah goren de cenazeye gidiyoruz sancakkkk
Azrail : öldüünnn kızım yaaa
Chakma $eiTan : ayyyy ben siiimdi annadimmm oluyomuyum ben yanii ama daha sacimi yaptiricaktimmm
Azrail : zmana doluyo hadi gidelimm
Chakma $eiTan : ya ben ne zaman öldum ki belge goster bana belgeee saf mi sandin sen beni ayh
Azrail : az once oldun sen hadi gidelim yolda anlatirim
Chakma $eiTan: bi dakka bi dakka ben aanamadim ben simdi öldumse nasi öldum? Ya bogularak mi öldum acaba. Ay yook ben bogulmaya dayanamam. Yangin felan olsa parfumum hala kokuyo buram buramm. İntihar mie ttim acaba. Ay bak simdi uzuldum nie intihar ettim ki gencim guzelim. İlac mi ictim acaba ama ama ya kustuysam. Biliyorum ilactan olmedimm. Gazi mi acik biraktim?O zmaan yine parfum yerine gaz kokmam gerekirdii. Ya ben nasii öldummm yaaaa sooleseneeee melegim yaaa

hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri