Düşler Forum Organizasyonları Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

küL keDiSi

Bayan Üye
Diyorum ki düşler foruma her il'den katılan bir çok üyemiz var. İl il organizasyonlar düzenlense ve bir cafeye felan gidip buluşulsa. Mesela Adana'lılar belirlenen bir cafede buluşabilirler veya toplanıp sinemaya gidip sonrada cafeye geçebilirler. Üye olduğum bir çok sitede bu organizasyonlar yapılmakta. Bir çoğuna katıldım. Ve bir çok arkadaşım oldu. O üye olduğum sitedeki yapılan organizasyonda ilk önce sinemaya gidildi. Sinamadan sonra bir caeye geçtik ve kaynaştık. O kadar güzel bir şey ki. Yeni insanlarla tanışıp kaynaşmak, bir şeyler paylaşmak. Herkesin yorumlarını bekliyorum. Özelliklede adminlerin yorumlarını...

(Bu başlığı okuyan herkesin bir yorum yapmasını rica ediyorum...)

---> Düşler Forum Organizasyonları Önerisi

iyi düşünmüşsün .. bencede güzel bi fikir :)

İstanbuldaki üyeler buluşup ilk önce sinemaya gidip sonra fenerbahçe maçına gideriz :D

super fıkır :)

ozkan abının dusunmesı lazım ama bu gozetım altında olmalı :) bunun ıcınde her sehırden sorumlu gerekır :) buda uzun ıs :)

evet her ilden bir il başkanı seçilmeli :D ama bunun için ayrı bir forum başlığı açılmalı bence...

qüsel bir fikir neden olmasın zaten insanlar sanalda takılmayı bırakıp birasda reale taşınsalar ii oLur istnbuldaki arkadaşlarla buluşup bir cafe veya bir sinema yapa biliris :D

tiesto ortada fener macı varsa ben yoqum :D

ben bu ıste yokum arkadas kıbrısta tek basımayım:p:D:D

yada toplanın burda bulusalımhahaha

tek bı sınemayı kapatırız bence ve de yer yetmez :) Sıkıntı oLur

ben bu ıste yokum arkadas kıbrısta tek basımayım:p:D:D

yada toplanın burda bulusalımhahaha

adaş yazın gelecem yanına merak edme :) Mersınle kıbrıs ne kı x) yazın sennle yaparıs bıseler :) deniz meniz :)

konuya gelınce ;

dıesel abıye katılıyorum gelırız dıyolar gelmıyolar facebookdakı grubumda olmustu bu ıs 6 kısı geldı 4 kısı gormus gerı gıtmıs :) hahaha

boyLe bırsey zaten var.

anketlerı takıp edıyoruz

nerelısınız anketı vs.

yogun uye olan ıllerde bulusma yapılıyor.

onerınız ıcın tesekkurler ama arastırırsanız zaten var..

sagolun ılgı ıcın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri