Kimse beni bu karaktere niye koydun demesin alınmasın ona göre :D
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 6 Şub 2009 #1 Kimse beni bu karaktere niye koydun demesin alınmasın ona göre
Estrella Bayan Üye 6 Şub 2009 #3 ---> Düşler Forum Kurtlar Vadisi polatin olcagini tahmin ettiydim tskurler
İnci 1907 Prenses 6 Şub 2009 #4 ---> Düşler Forum Kurtlar Vadisi polat - baha çok sevinecek bnce buna hahaha teşkkurler
N ` nazLı .. Bayan Üye 6 Şub 2009 #6 ---> Düşler Forum Kurtlar Vadisi eeD baHa bayıLacak bunahahaha tşkrLer
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 7 Şub 2009 #8 ---> Düşler Forum Kurtlar Vadisi Laz Ziya Olmusum Tsunamı Hak Ederdı Bunu
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #9 ---> Düşler Forum Kurtlar Vadisi bende warmıŞım o da gzL teŞekkürLer semih
ßy.MeCHuL Kayıtlı Üye 8 Şub 2009 #11 ---> Düşler Forum Kurtlar Vadisi abi benı yapa yapa kel aynak mı ypatın saolll
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 8 Şub 2009 #12 ---> Düşler Forum Kurtlar Vadisi Bence poLat ozkan oLmaLıydı.. ama yinede qüzeL oLmuş cnm emeqine saqLık..
---> Düşler Forum Kurtlar Vadisi Bence poLat ozkan oLmaLıydı.. ama yinede qüzeL oLmuş cnm emeqine saqLık..