BİRAZ AMATÖRCE OLDU AMA KUSURA BAKMAYIN ELİMDEN BUKADAR GELDİ . . .
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 27 May 2009 #1 BİRAZ AMATÖRCE OLDU AMA KUSURA BAKMAYIN ELİMDEN BUKADAR GELDİ . . .
mystic Bayan Üye 27 May 2009 #2 ---> Düşler Forum Gazetesi Semih süper olmuş,çok beğendim Özellikle de ekonomi bölümünü hahaha Çok uğraştığın belli çok teşekkürler + rep benden sana gelsin ellerine sağlık..
---> Düşler Forum Gazetesi Semih süper olmuş,çok beğendim Özellikle de ekonomi bölümünü hahaha Çok uğraştığın belli çok teşekkürler + rep benden sana gelsin ellerine sağlık..
İnci 1907 Prenses 27 May 2009 #7 ---> Düşler Forum Gazetesi süperdi semih saol en çok mesaj atan üyeye dikkat yanlız
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 27 May 2009 #10 ---> Düşler Forum Gazetesi vayy süper olmuş vaLLA Emeğine sağlık
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 28 May 2009 #11 ---> Düşler Forum Gazetesi begenmenıze sevındım arkadaslar saolun
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 28 May 2009 #14 ---> Düşler Forum Gazetesi Çok Güzel Olmuş Semih TesekkürLer
sleepless Bayan Üye 28 May 2009 #15 ---> Düşler Forum Gazetesi çok iyi =)) +rep ekonomimiz düzelsin biraz
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 17 Haz 2009 #19 ---> Düşler Forum Gazetesi çok güzel oLmuş teşekkürler