Dürüye'ye ödül!

` Nur ~

Bayan Üye
Star tv'nin sevilen dizisi Dürüye'nin Güğümleri ödül aldı

Yapımcılığını İbrahim Mertoğlu, genel koordinatörlüğünü ve yürütücü yapımcılığını Barbaros Canlı'nın, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın üstlendiği, senaryosunu Baykut Badem ve Filiz Ekinci'nin yazdığı, Star tv'nin sevilen dizisi "Dürüye'nin Güğümleri" Motif Halk Oyunları Eğitim ve Öğretim Vakfı'nın Motif Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu'nda 16'ncısı gerçekleşen Motif Halk Bilimleri ödül töreninde, ekibi temsilen dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, dizinin genel koordinatörü ve yürütücü yapımcı Barbaros Canlı ve dizinin oyuncularından Algı Eke (Hayriye) ve Deniz Sipahi (Halime), yöre kültürüne ve şivesine katkısı sebebiyle Motif Özel Ödülü'nü, vakıf yönetim kurulu üyelerinden Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Işıl Altun ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Kamile Akgül'ün elinden aldı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri