Durum iç açıcı değil !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Aykut Kocaman, ilk iki karşılaşmadan 6 puan alamamaları halinde burada kalamayacaklarını söyledi.

F.Bahçe Teknik Direktörü, yardımcılarına ve oyuncularına durumlarının iç açıcı olmadığını söylerken, “Antalya ve Trabzon maçlarını kazanamazsak burada kalamayız” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Uğur Dündar’a verdiği röportajda, “Ben bu baskıya 1.5 yıl dayanırım ama Aykut Kocaman dayanır mı bilemem” derken takımın bu sezonki durumundan memnun olmadığını ima etmişti. Kocaman da durumun ciddiyetinin farkında. Öyle ki, kupada Bucaspor’a karşı alınan yenilginin ardından durumlarının iç açıcı olmadığını yardımcıları ve oyuncularıyla paylaşmış.
Kadıköy’deki Bucaspor mağlubiyeti sonrası büyük hayal kırıklığı yaşayan ve morali bozulan genç teknik adamın, maçın değerlendirmesini yaparken, şu sözleri sarf ettiği öğrenildi; “İkinci yarı bizim için çok önemli. Lider Trabzonspor’la aramızda 9 puan fark var. Bu farkı kapatmalıyız. Önümüzdeki Antalyaspor ve Trabzonspor maçlarından 6 puan çıkaramazsak arkamızda kimse durmaz. Zaten kimsenin durmasına da gerek kalmaz, böyle bir durumda başkalarının söylemesine gerek yok ben kendim giderim.

Artık taviz yok

Artık kimseye taviz vermeyeceğim.” Teknik kurmaylarının da aynı görüşte olduğu bu mini zirve sonrasında üzgün bir şekilde stadı terk eden Aykut Kocaman’ın ilginç kararlar da aldığı öğrenildi.

Hürriyet

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri