Dünyanın ilk kütüphanesi Asurluların başkenti Ninova kurulmuştur
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 8 Nis 2016 #1 Dünyanın ilk kütüphanesi Asurluların başkenti Ninova kurulmuştur
Sibel1 Bayan Üye 8 Nis 2016 #2 ---> Dünyanın ilk kütüphanesi hangi medeniyet kurmuştur? trivia cracklık soru yemin ederim hatta çıkmıştı gibi hatırlıyorum
---> Dünyanın ilk kütüphanesi hangi medeniyet kurmuştur? trivia cracklık soru yemin ederim hatta çıkmıştı gibi hatırlıyorum
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 8 Nis 2016 #3 ---> Dünyanın ilk kütüphanesi hangi medeniyet kurmuştur? Minik' Alıntı: trivia cracklık soru yemin ederim hatta çıkmıştı gibi hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. :I
---> Dünyanın ilk kütüphanesi hangi medeniyet kurmuştur? Minik' Alıntı: trivia cracklık soru yemin ederim hatta çıkmıştı gibi hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. :I
Sibel1 Bayan Üye 8 Nis 2016 #4 ---> Dünyanın ilk kütüphanesi hangi medeniyet kurmuştur? Mathilda' Alıntı: Katılıyorum. :I Genişletmek için tıkla ... :3cy0v:
---> Dünyanın ilk kütüphanesi hangi medeniyet kurmuştur? Mathilda' Alıntı: Katılıyorum. :I Genişletmek için tıkla ... :3cy0v: