Dünyanın en uzun alfabesi 74 harfle kamboçya alfabesidir.
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 28 Tem 2012 #1 Dünyanın en uzun alfabesi 74 harfle kamboçya alfabesidir.
yesil83 Bayan Üye 29 Tem 2012 #3 ---> Dünyanın en uzun alfabesi iyide bir harfle butun dertlerni anlatabilir bunlar iki harfi birlestirseler bir cumle olur
---> Dünyanın en uzun alfabesi iyide bir harfle butun dertlerni anlatabilir bunlar iki harfi birlestirseler bir cumle olur
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 29 Tem 2012 #4 ---> Dünyanın en uzun alfabesi gizliozne' Alıntı: iyi ki orada okumuyorum p Genişletmek için tıkla ... Aynen bende onu düşündüm, öğrenebilmek için kırk fırın ekmek yemek lazım xD yesil83' Alıntı: iyide bir harfle butun dertlerni anlatabilir bunlar iki harfi birlestirseler bir cumle olur Genişletmek için tıkla ... Evet, o harflerin içinde kaybolur insan zor görünüyor p
---> Dünyanın en uzun alfabesi gizliozne' Alıntı: iyi ki orada okumuyorum p Genişletmek için tıkla ... Aynen bende onu düşündüm, öğrenebilmek için kırk fırın ekmek yemek lazım xD yesil83' Alıntı: iyide bir harfle butun dertlerni anlatabilir bunlar iki harfi birlestirseler bir cumle olur Genişletmek için tıkla ... Evet, o harflerin içinde kaybolur insan zor görünüyor p