bycommand
Kayıtlı Üye
dünyanın en şişman kadını olan aslı admınımiz ilk dogdugunda ilk kelimesi yemek oldu hiç doymak bilmeyen aslı günlük 6 öyün yemek yiyor daha ufak olmasına ragmen burda 50 kilo daha 4 yaşında hahaha
zamanla büyüyen aslı en büyük tutkum yemek yemek die açıkladı ve bundan vazgeçmicem dedi hahaha
13 yaşında tam 100 kiloya ulaşan aslı ölene kadar hiç durmadan yicem dıyorhahaha:8:
amaçıma ulaşmak üzereyim diyen aslı en şişman kadın olmak istıyorum die acıklamada bulundu :175:
oturdugu sandalye özel yapımdır normalde sandalye dayanmıyor hanım efendiye hahaha
amaçına ulaşan aslı zayıflamak istedıgını söyledi artık yerimden kalkamıyorum :19:
istedigim fasd food cuya gidemiyorum evin kapısından bile cıkarmıyorum dedi:19:
sonunda hastane yatıp midesine kelepce taktırdı sonra ne oldu acaba
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
:19::19::19::19:
zamanla büyüyen aslı en büyük tutkum yemek yemek die açıkladı ve bundan vazgeçmicem dedi hahaha
13 yaşında tam 100 kiloya ulaşan aslı ölene kadar hiç durmadan yicem dıyorhahaha:8:
amaçıma ulaşmak üzereyim diyen aslı en şişman kadın olmak istıyorum die acıklamada bulundu :175:
oturdugu sandalye özel yapımdır normalde sandalye dayanmıyor hanım efendiye hahaha
amaçına ulaşan aslı zayıflamak istedıgını söyledi artık yerimden kalkamıyorum :19:
istedigim fasd food cuya gidemiyorum evin kapısından bile cıkarmıyorum dedi:19:
sonunda hastane yatıp midesine kelepce taktırdı sonra ne oldu acaba
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v