Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu 27 bin dolarlık eserden dünyada sadece 8 tane var...
' Kontes.. Bayan Üye 4 Ağu 2010 #1 Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu 27 bin dolarlık eserden dünyada sadece 8 tane var...
' Kontes.. Bayan Üye 4 Ağu 2010 #3 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu aynen ya o paraya yazık xD ama zevk meselesi xD
Tox'e Bayan Üye 9 Ağu 2010 #4 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu Dünyada 8 tane var diye alırım belki Tşk.
DiReNiS Bayan Üye 9 Ağu 2010 #5 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu Al giy diye bana 27 bin doları verseler,yine de alıp giymem..
CimCime66 Bayan Üye 9 Ağu 2010 #6 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu Dünyanin en pahaLi Kot PantoLununu okuyunCa simdi karsima kesin Süper bisey Cikicak sandim ama bunu ben öLsemde Giymem ya payLasimin iCin saoL
---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu Dünyanin en pahaLi Kot PantoLununu okuyunCa simdi karsima kesin Süper bisey Cikicak sandim ama bunu ben öLsemde Giymem ya payLasimin iCin saoL
Eda_Lı Banned 9 Ağu 2010 #7 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu bi an karşıma böle pırlantayla falan süslenmiş bi kot çıkcak die bekledim xD bana üstüne para verseler giymem almayı bırak xD paylaşım için tşklr Son düzenleme: 9 Ağu 2010
---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu bi an karşıma böle pırlantayla falan süslenmiş bi kot çıkcak die bekledim xD bana üstüne para verseler giymem almayı bırak xD paylaşım için tşklr
BravehearTs Kayıtlı Üye 9 Ağu 2010 #8 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu bana üstüne para versele giyerim
kekeremsi Bayan Üye 9 Ağu 2010 #10 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu Zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış hiç güzel değil ya
Arockci Banned 9 Ağu 2010 #11 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu böyle bir zevki olan ERKEK varmıdır ki ?
' Kontes.. Bayan Üye 9 Ağu 2010 #12 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu hepinize teşekkürler yorumlar için
I ilker48 Kayıtlı Üye 10 Ağu 2010 #13 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu bunu giyecek bir ***** bulunmuşsa mutlakka elindeki tüm parayı da alırlar pantalondan cok almaya hevesli beyin galiba hedef burda
---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu bunu giyecek bir ***** bulunmuşsa mutlakka elindeki tüm parayı da alırlar pantalondan cok almaya hevesli beyin galiba hedef burda
' Kontes.. Bayan Üye 10 Ağu 2010 #14 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu Olabilir hangi akla hizmet bu pantolon alınır xD Ama şöyle bişide var zevkler ve renkler tartışılmaz xD
---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu Olabilir hangi akla hizmet bu pantolon alınır xD Ama şöyle bişide var zevkler ve renkler tartışılmaz xD
mr.monk Kayıtlı Üye 10 Ağu 2010 #15 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu Aslında güzel, gece yatarken giyilir bu.
' Kontes.. Bayan Üye 10 Ağu 2010 #16 ---> Dünyanın En Pahalı Kot Pantolonu Yok abi ya daha neler Ben almiyim alanada mani olmiyim xD