Dünyanın En İyi 28 Dj'i
M Mastor Kayıtlı Üye 18 Nis 2012 #3 ---> Dünyanın En İyi 28 Dj'i Dj Akman listede yok , hayal kırıklığı yaşıyorum : )
Buğra1 Kayıtlı Üye 18 Nis 2012 #5 ---> Dünyanın En İyi 28 Dj'i Neden Türkiye Dünya'dan sayılmıyor mu?
'Gülümse :D Prenses 18 Nis 2012 #6 ---> Dünyanın En İyi 28 Dj'i Türkiyede ki djlerden hangileri dışa açılıp popüler olmuş.?
Buğra1 Kayıtlı Üye 18 Nis 2012 #7 ---> Dünyanın En İyi 28 Dj'i O farklı bir konu. Ben sadece biz dünya ülkesi değil miyiz acep kısmıyla ilgilendim xD
---> Dünyanın En İyi 28 Dj'i O farklı bir konu. Ben sadece biz dünya ülkesi değil miyiz acep kısmıyla ilgilendim xD
'Gülümse :D Prenses 18 Nis 2012 #8 ---> Dünyanın En İyi 28 Dj'i ben dünyadan bahsederken Türkiye dünya dışı demek istemedim. dünyanın bütün ükelerinden bahsettim
---> Dünyanın En İyi 28 Dj'i ben dünyadan bahsederken Türkiye dünya dışı demek istemedim. dünyanın bütün ükelerinden bahsettim
Buğra1 Kayıtlı Üye 18 Nis 2012 #9 ---> Dünyanın En İyi 28 Dj'i Tavrın öyle gibi gösteriyordu. Neyse geçti bitti
xCaPRiSx Kayıtlı Üye 15 Eyl 2012 #10 ---> Dünyanın En İyi 28 Dj'i Deep Dish Başarılı Bir Dj Değil Nasıl Dünya Sıralamasına Girmiş Hayret Ettim
---> Dünyanın En İyi 28 Dj'i Deep Dish Başarılı Bir Dj Değil Nasıl Dünya Sıralamasına Girmiş Hayret Ettim