Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü
PiscLik Kayıtlı Üye 9 May 2009 #2 ---> Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü dehşetki ne dehşet (= manzaraya bak ya .
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 10 May 2009 #3 ---> Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü waw süpermiş gerçekten teşekkürLer NazLı`m
.isTaNbuL. Bayan Üye 10 May 2009 #4 ---> Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü nerdeymis buu hemen gecmem lazimm benim burdan
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 10 May 2009 #5 ---> Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü harıka.. Teşekkürler nazlı..
kanat$z_melek Bayan Üye 20 May 2009 #8 ---> Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü ufff manzaraya bak ya harika orda olmak vardı Adrenalin
SeydaK Bayan Üye 19 Haz 2009 #10 ---> Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü eeeooo hahaha nerdeymiş burasıı... bi uğramak lazımm =) müthiş adrenalinn...
---> Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü eeeooo hahaha nerdeymiş burasıı... bi uğramak lazımm =) müthiş adrenalinn...
M **meLebek** Bayan Üye 19 Haz 2009 #12 ---> Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü bak şimdi bende merak ettim belki birgün uğrarım nerde aceba bu köprü_?
---> Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü bak şimdi bende merak ettim belki birgün uğrarım nerde aceba bu köprü_?
m@vis Bayan Üye 19 Haz 2009 #13 ---> Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü oof süpermiş yaa kaç metre yüksekliği vardır acaba onun
harakiri Kayıtlı Üye 19 Haz 2009 #16 ---> Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü Böle bir köprü resmi görmüştüm. Bu Kopi-pestle abartılmışı heralde. xD Resmin içinde bi çok kopi-pest var. Yazıları kapatmak için belki de...
---> Dünya'Nın En DehŞeT KöpRüSü Böle bir köprü resmi görmüştüm. Bu Kopi-pestle abartılmışı heralde. xD Resmin içinde bi çok kopi-pest var. Yazıları kapatmak için belki de...