Dünyanın En Çok Turist Çeken Yerleri

ashli

Bayan Üye
1- Times Meydanı, New York

Her yıl dünyanın belli başlı noktaları turistlerin akınına uğrarken, bu yerler arasında hala en büyük ilgiyi New York'taki Times Meydanı görüyor. Dev bütçeli Hollywood yapımlarının ve tarihte unutulmaz anların da ev sahibi olan meydan, her sene 39,2 milyon kişiyi ağırlamasıyla listenin başında geliyor. Yahoo'nun gezi portalının derlediği listede Türkiye de mevcut.

1912975c6794.jpg

191296.jpg

2- Central Park, New York
38 milyon

191295.jpg

191294.jpg

3- Union İstasyonu, Washington D.C.
37 milyon

191291.jpg

4- Las Vegas Şeridi
29,467 milyon

191288.jpg

5- Niagara Şelalesi, Ontario
22,5 milyon

191286.jpg

6- Grand Central Terminali, New York

191282.jpg

7- Faneuil Hall Pazarı, Boston

191279.jpg

8- Disney World, Sihirli Krallık, Orlando
16,972 milyon

191276.jpg

9- Disneyland Park, Anaheim, Kaliforniya

191273.jpg

10- Kapalıçarşı, İstanbul
15 milyon

191272.jpg

---> Dünyanın En Çok Turist Çeken Yerleri

...new york da bulundum,niagara selalesinde bulundum.kapali carsida bulundum,disneyland da bulundum..sirada bir kac yer var kismet olurmu bilmem,istanbuldaki misir carsisi.london thamis nehri,paris eyfel kulesi.washington white house gibi. paylasim icin tesekkurler.

....Tesekkur ederim hades birader.New yorkda central parkda bir yuruyus yaptim ama cok buyuk bir yer,bir gun sonra da faytonla etrafinda dolasmayi dusunuyordum,otelimizde parka yakindi sabahleyin ciktik yola,parka giderken bir yagmur bosandi bir yagmur bosandi,kendimizi zar zor buyuk bir magazanin icine attik,butun gun yagmur yagdi,ertesi gunde sabah erkenden new yorku terk ettik..
..bazi seyler kismet olmazsa olmuyor iste.

Fırsatınız varken imkanınız varken gezin sir
Rica ederim :)

191286.jpg

benim burda oLmam Lazım :ki: yaLnıŞ yerdeym :D

burasi niagara selaleleri,orda iki buyuk selale vardir,kocaman nehire akarlar,asagida nehirde tekneler var biniliyor ve selalere iyicene yaklasiyor,tabiki akan selalerden adeta yagmur yagiyor,onun icinde ince musambalar veriyorlar,bende resim cekerken 350 dolarlik kamerami islattim ve cope gitti,esas ana selale at nali seklinde dokulur,asagidan buraya tekneyle yaklasmak zor oluyor,yagmur ve sis bulutu bir birine karisiyor,gercekten cok harika bir yer,nehirin bir tarafi amerika kitasi diger tarafi kanada devleti,nehir uzerinde bir kopru var iki tane gumruk kapisi var,nehir iki devleti ayiriyor,her iki tarafdanda asagiya inip tekne turu yapiliyor,ben toronto kanada bolgesinden tekneye bindim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri