Dünyamızdan başka gezegenlerde hayat olabilir mi?

---> Dünyamızdan başka gezegenlerde hayat olabilir mi?

Kesinlikle evet, tabii çoğu farklı boyutlarda. Yani şu an Mars'a giden araçların bomboş bir arazi görmesi, tamamen boyutlarla alakalı. İnsanlar görmeye izinli olduklarını görebiliyor.

Tabiki vardır koskoca evrende nasıl yalnız olabiliriz.. bence onlarca yaşam formu var evrende

Olmalı yaa , artık bir atraksiyon yapsınlar..

Bazı iddialara göre aramızda da yaşıyorlarmış uzaylılar dünyanın pek çok yerinde varmış xD
Ciddi iddialar bunlar hahaha

forumdan şüphelendiklerimde var

nasılda bilyolar kendilerini :D

Bana kalırsa var.

İnsanlığın gelişimiyle alakalı olarak büyüyen büyük bir insanlık sorunu var. Bu sorun insanların kendilerine koydukları engeller. Çoğu insan özgür düşünebildiğini sansa da gerçekten özgür düşünenlerin yaygın olduğunu sanmıyorum. İnsanların çoğu, geçmiş dönem zihniyetinin kendilerine miras bıraktığı, düşünce sınırlayan kültürlerle donatılıyor; düşünmek istemiyorlar, korkuyorlar.

Bu yazdığım saçma veya alakasız gelmesin, bu konu hakkındaki bir çeşit bakış açısını eleştirmeye çalıştım.

Tabi tabi iltifat kabul ediyim uzaylıyım ben zaten eziğim dışlanmışım hıhh

Uzaylı olsan ezip dışlarlarmı seni hiç. O tv progr******* bu tv şovuna her gün bi kanalda olur ünlü olurdun. Ne anlarsın iltifattan. Edende kabahat zati :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri