Dünyaları verseler G.Saray'da oynamam

Sibel1

Bayan Üye
Brezilyalı futbolcu, twitter’dan, Türkiye’de sadece sarı lacivertli formayı giyeceğini belirtirken, “Galatasaray dünyanın parasını da teklif etse de gitmem” dedi.

FENERBAHÇE’de Alex,twitter’dan ilginç açıklamalarda bulundu. İşte sambacının yazdıkları.

:2:

alex+de+souza.jpg

KOCAMAN: Aykut Hoca iyi bir golcüydü. Kocaman’ın gol sayısını geçebilirim, ama benim için önemli değil.

ESPRİLERİ: Bonservisim için şimdi bir ayran yeter, Türkçe küfür biliyorum.

G.SARAY: Galatasaray dünyanın parasını da teklif etse sarı-kırmızılı formayı giymem. Türkiye’de sadece Fenerbahçe.

STOCH: Çok genç bir oyuncu. Her sene daha iyi oynuyor. Bu da normal.

ÖZER: Ben de takımdaki her oyuncu da hata yapabiliyor.

SOW: Sadece bir maç oynadı. İyi futbolcu, adaptasyonu için beklemek gerek.

KOŞMADIĞI: Bence bu komik. O zaman ben koşmuyorum, ben gol atmadım!

DURUŞMA: 14 Şubat’ta yapılacak ilk duruşmaya gitmek istemiyorum.

LENS: Lens takmayı sevmediğim için normal hayatta gözlük kullanıyorum.

ZICO: Daum ile kıyaslarsam tercihim Zico olur. Ama Daum’u da çok beğeniyorum.

Kaynak: Hürriyet

---> Dünyaları verseler G.Saray'da oynamam

Sadece galatasaray değil seni başka hiçbir forma altında görmek istemez gözlerim..

hahaha Allaseen gelsene alex.

Sizce biz ister miyiz inanıyo musunuz buna xD

olmıcak duaya amin demek olmaz yani anılcığım :) kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş :D bak bu soruyu biri sormuş Alex'e kendi kendine yazmamış demekki gelse paşa paşa alacak, onu dört gözle bekleyenler var :D

ellerini beline atıp sağa sola sallana sallana yürüyüşüne duruşuna keline kurban be xD böyle twitterdan taraftarla cevap verme çabasını bi görseniz :pp yerim ya çok şeker :D

olmıcak duaya amin demek olmaz yani anılcığım :) kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş :D bak bu soruyu biri sormuş Alex'e kendi kendine yazmamış demekki gelse paşa paşa alacak, onu dört gözle bekleyenler var :D

Saçmalama Sibel, hiç bi taraftar ezeli rakibiyle özdeşleşmiş bir oyuncuyu kendi takımında görmek istemez, istisnalar hariç.Kulüplerde bunu bilir zaten, o tepkiyi göze alamazlar.Bu soruyu biri sormuş dedin, bunu Galatasaray'la nasıl ilişkilendirebildin anlamadım, sonuçta soran "bir kişi".

Sibel şu mesajını ilk cümleden itibaren komple editle lütfen ya xD

Saçmalama Sibel, hiç bi taraftar ezeli rakibiyle özdeşleşmiş bir oyuncuyu kendi takımında görmek istemez, istisnalar hariç.Kulüplerde bunu bilir zaten, o tepkiyi göze alamazlar.Bu soruyu biri sormuş dedin, bunu Galatasaray'la nasıl ilişkilendirebildin anlamadım, sonuçta soran "bir kişi".

trabzonlu gidip galatasaraya gelir misin diye mi sorcak ? :D

amin..

bu soruyu biri sormuş dedin bunu Galatasaray'la nasıl ilişkilendirebildin anlamadım sonuçta soran "bir kişi".

kısmına cevap verdim :D

Çok anlaşılır olmuş gerçekten, sanki bir tek onu söyledim de sende ona cevap verdin xD

Neyse, ne Alex Galatasaray'da oynamak ister, ne Galatasaray Alex'i.
Konu bu değil mi, uzatmaya gerek yok o zaman :pp

Oynamaz...
Şartlar ne olursa olsun bu adam GS'de oynamaz...
Fenerbahçe ile adı bütünleşmiş bir oyuncu...
Yıllar geçse de unutulmayacaktır Fenerbahçeli taraftarlar tarafından...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri