Dünyaca Ünlü Sanatçılardan Anlamlı Buluşma!

ashli

Bayan Üye
haitikonser.jpg

DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇILARDAN ANLAMLI BULUŞMA!.. MADONNA’DAN BEYONCE’A, GEORGE CLOONEY’DEN DI CAPRIO’YA HERKES “HAİTİ” İÇİN SAHNEYE ÇIKTI!..

ABD'de düzenlenen yardım konserinden Madonna'dan Beyonce'ye onlarca şarkıcı sahne aldı

ABD'de Haitili depremzedelere yardım için düzenlenen konserde milyonlarca dolar para toplandı. Amerikalı oyuncu George Clooney tarafından hazırlanan konser tüm dünyada naklen yayınlandı.

İzleyicilerin telefon, internet veya kısa mesaj yoluyla bağış yaptığı konserde yaklaşık 100 sanatçı Los Angeles, New York ve Londra'da sahne aldı.

Konserlerde Alicia Keys, Bruce Springsteen, Bono, Jay-Z, Rihanna, Beyonce, Sheryl Crow, Keith Urban, Kid Rock, Justin Timberlake, Madonna, Mary J. Blige, Taylor Swift, Shakira ve Sting gibi sanatçılar şarkı söyledi.

Konser sırasında Leonardo DiCaprio, Denzel Washington ve Nicole Kidman gibi oyuncular da söz alarak yardım çağrısında bulundu. DiCaprio depremzedeler için bir milyon dolar bağış yaptı. Canlı yayın sırasında CNN muhaibiri Anderson Cooper Haiti'den son durum hakkında bilgi verirken eski Amerikan Başkanı Bill Clinton da bir konuşma yaptı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri